2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Yalniz bendeki bulanti degilde yanma gbi.bogazima kadar ates basio sanki.mide asiti yukari cikio.

Biraz da iri sanırım, dün gittim ben de 3 kilo 47 cm. Benim kesin sezeryan zaten, yine de doktor 39 içinde almak istiyor, ama çok kilo alırsa erkene çekeriz dedi mecbur.

Fazladan tedbir amacli sanirim.benim 2 kaybimda var onceden belkide o yuzdendir canim
Benimde var kaybim iki tane kan sulandirici igne kullandim 32 ye kadar. Allah Allah bana niye oyle bisey yapmadiki merak ettim simdi, sorucam doktora bakalim. Su olayini sen kendin karar verme, dogumdan sonra hemsire seni yonlendirir zaten. Ameliyattan once zaten pazartesi 12 den sonra yeme icme yasak dedi bana doktorum

Canim ayrica belden vurulan igne var ya hic ama hic acitmiyor sakin korkma. Sadece toplu ignenin kucuk bir temasi gibi hissediyorsun o kadar. Benim bebegim dusuk kilolo dogdugu icin daha sağlam beslemem gerekiyormus besledim ama yeterli olmamis. Beslendikce kan sekeri normale dpnuyormus. Bugun esime dpktorlar haftasonu isterseniz cikarabilirsiniz demisler cok mutlu oldum. Insallah herkesin dpgumu kolay olur ve yavrularimiz sagliklo olrlar...

Yalniz bendeki bulanti degilde yanma gbi.bogazima kadar ates basio sanki.mide asiti yukari cikio.
Ayni sey bendede var hemde kac haftadir cekiorum onu. Gece uykudan uyandiriyor, aci su fışkırıodu resmen burnumdan ama yatmadan önce yarim cay bardagi süt içiyorum, ibrahim saracoglunda duymustum, hakikatende cok iyi geldi, rahat uyku uyudum. Sende bi dene bakalim ama sadece yarim çay bardagiymis, fazla degil

Amin canim. Hadi bakalim İnsaallah kavusursun yavruna. Bende senin yazdigin yazidan bahsediodum A asya20 ye
Canim bak bu arkadas yazdi spinalle ilgili yaziyi, oku bi cok rahatlarsin :)

Ayy canım mesajını gördüm yanlislik olmasın diye yazdım sonrasında bişeyler icebilirsin dediklerinde bol için :)

Ameliyat sonrası sonda çabuk dolsun diye sonda dolmadan çıkarmiyorlar çünkü :)

Gozunaydin canim :) Allah anali babali buyutsun İnsaallah. Bende spinal olucam, cesaretimi topladim artik korkmuorum o yuzden neden zordu diye soramiyorum sana İnsaallah bizde saglikli bi sekilde kavusuruz

Hayırlı olsun canım. Eylül annelerini kapatmaya son 45 dakika yok mu arttıran

Ben de oğlumu gördüm aynı ablasina benziyor kilosu 2800 olmuş 48 cm ama dönmemiş daha agrilarla dönebilir dedi bende donmese de sezeryana alinmam gerekse de 40. Haftayı beklemek istiyorum dedim zaten erkenden almam dedi bakalım hayırlısı diyelim

İyi düşünmüşsün canım beklemeden karar verilmez şu aşamada daha günün dolmamış :)

Canım beni de 10 ekimde alacaklar spinale.
En son pazartesi 2,700 dü .. senin?
Ben perşembe muayene oldum.3200 dedi ondan önceki hafta 2700du bir haftada 500 gr almis.dr gorur gormez karnin buyumus dedi ortalama 3400 dogar dedi doktorum.11-12 ekim seç dedi ben 10.10 olsun diye pazartesiyi istedim.spinal mi genel anestezi mi galiba ben son dk karar vereceğim uyanık olmaktan biraz korkuyorum da.

Perşembe günkü kontrolde 3200 dü.kızım da 3500 demişti ama 3080 doğdu 3kg geçsin bana yeter.sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah.igne hergün mu kullandiniz

Perşembe günkü kontrolde 3200 dü.kızım da 3500 demişti ama 3080 doğdu 3kg geçsin bana yeter.sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah.igne hergün mu kullandiniz

Aynen benim icinde 3 kiloyu gecsin. Yeter oynamalar olucaktir muhakkak.evet canim 36mhaftaya kadar hergun yapiodum igneyi.

Her drun yontemi farkli oluyo canim.benim hamileligim basindan beri skintili gecti kanamali yatistaydim ilk 3 ayda.birde ciger gelisimi 35.haftaya kadar tamamlaniyor diye biliyorum.yani artik erken dogum riskinde degiliz 37.haftadan oncesi erken dogum oluomus.canim birde seninnhastanendede spinalle epudral arasinda fiyat farki varmi.spinalden ek ucret aliolarmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…