Canim cok gecmis oksun ya. Rabbim tez elden kurtarsin insallah. Gelismelerden haberdar et nolur, cok merak ettim.Hastaneye gittik dogum baslamamis, bebekle ilgili hersey yolunda ama ben kilitlendim sanki felc gibiyim. Tekerlekli sandalyeyle idare ettik hastanede ortopedinin aciline yolladılar, orda da bisey cıkmadı rontgen fln da cekemiyolar. Ayaga kalkamıyorum, yuruyemiyorum geceden beri aglıyorum ne oldum boyle bir anda yatalak oldum. Adım atarken korkunc acılar cekiyorum sanki kemiklerim kırılıyor Allahım yardım et.. Simdi evdeyim prof. Hocama ulasmaya calısıyoruz bakalım o ne diyecek..
Ben varımmmmm40.haftada olupda dogramayan bi ben mi kaldm yoksa
Canim daha vakit var neden Sezeryan için gün verdi ve neden salı ki biraz daha beklesen belki kendi gelir yada 40 a fln kadar beklese en azından.
Doğru diyorsun canım işte sabırsız ben :) bekleyelim bakalım bıdık lari :)Daha vakit var canım sen stres yapma :) hem hep dediğimiz hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da..
Amin, bebegin pozisyonu henuz baskı yapacak gibi degil dedi acildeki uzmanlar anlamadım ki.Canım benim âllah sağlık sıhhat versin inş. Biran önce geçici biseydir sakın üzme kendini, bebek sinirlerden birine ağırlık yapmış olabilir.
Cok sagol ruzacım cok rahatsızım insallah gecer.Çok geçmiş olsun caniminşallah geçer bir an önce.
Kendi doktorumun asistanıyla telde gorustum, ona demis ki birkac gun beklesin ve magnezyum tablet icsin, gecmezse ileri tetkik yapalım degerlendirelim demis. Hala aynıyım hicbir hafifleme yok, sadece tuvalet icin kalkıyorum o da annemin sırtına asılarak gidiyorum ayaklarımı sürüye sürüye.ArbutusUnedo canım ya nasıl oldun doktor ne dedi en son şimdi nasılsın? ??
Amin canım insallah, bu halde bir de dogum baslarsa dusunemiyorum halim harap olur heralde..Canim cok gecmis oksun ya. Rabbim tez elden kurtarsin insallah. Gelismelerden haberdar et nolur, cok merak ettim.
Canim sancılar siklasiyor sanki ondan öyle dedim hem zaten az kaldı artık iki hafta içinde illaki gelecekAyyyy istem dışı yüzümde bir gülümseme oldugerçekten mi ya çok heyecanlıyım kucağıma alacağımı düşündükçe korkum da azalıyor. Mis kokulu meleğim gelsin hayırlısıla
Sizinle tahmini dogum tarihimiz aynı benim haftaya pazartesi yani 10 ekimde alacaklar bebisi.sizin niye salı.bende spinal düşünüyorum ama korkuda var genel olurum son dk diye bende bisey yiyip icmeyecegim.Bide son olarak en son ne zaman kontrole gittiniz bebisnz kac kgCanim cok sagol bilgiler icin bugun kontrolum vardi sali gunune gun verdi dogum icin.spinal sezeryan olcak gbi.yalniz su icme konusunu anlamadim dr bugun gece 12den sonra biseey yeme dedi gece uyandin su icebilirsin 2 de 3 de ama sabah su dahi icmeden gel dedi.bi gun oncesimi bol icin diosun
Aynen bu konuyu bende çok merak ediyorum acaba farkı neki ??Kizlar birde epudral sezeryanla spinal sezeryan arasinda ne fark varki bileniniz varmi.dogum ucretlerini sorarken hastaneye spinalden ek ucret almiyoruz genel anesteziyle ayni ama epudralde +400 eklenio ucrete.nasil bi fark varki arada ikisindede belden asagisi uyusuk degilmi
Tatlım bize eğitimde anlattılar. Spinal de l2 l3 omurlari arasındaki beyin omurilik sıvısı na, epiduralde ise l1 ve l2 omurlarinin dışına anestetik madde veriliyor. Spinalde çok az dozla çok hızlı uyuşma meydana geliyor. Epiduralde biraz daha uzun sürüyor. Hızlı yanıt alındığı için spinal daha çok tercih ediliyor sezeryan da, normal doğumda ise epidural tercih ediliyormuş.Kizlar birde epudral sezeryanla spinal sezeryan arasinda ne fark varki bileniniz varmi.dogum ucretlerini sorarken hastaneye spinalden ek ucret almiyoruz genel anesteziyle ayni ama epudralde +400 eklenio ucrete.nasil bi fark varki arada ikisindede belden asagisi uyusuk degilmi
Sizinle tahmini dogum tarihimiz aynı benim haftaya pazartesi yani 10 ekimde alacaklar bebisi.sizin niye salı.bende spinal düşünüyorum ama korkuda var genel olurum son dk diye bende bisey yiyip icmeyecegim.Bide son olarak en son ne zaman kontrole gittiniz bebisnz kac kg
Canım beni de 10 ekimde alacaklar spinale.
En son pazartesi 2,700 dü .. senin?
Sizinle tahmini dogum tarihimiz aynı benim haftaya pazartesi yani 10 ekimde alacaklar bebisi.sizin niye salı.bende spinal düşünüyorum ama korkuda var genel olurum son dk diye bende bisey yiyip icmeyecegim.Bide son olarak en son ne zaman kontrole gittiniz bebisnz kac kg
Walla cnm bana kalsa beklerin ben ama dr. Bekletmek istemiyor aslında bi sağlık sorunu da yok beklenebilir bence ama hassas bi konu olduğu için diretemiyorum da. Bi de gecen sali 3400 dü bu salı 3600 olsa sonrası zorlar seni dedi doğum için ben de ufak tefek biriyimYa neden size de öyle dediler hani 42. haftaya beklenmiyor muydu?
Evet bende de çok oluyor ama düzenli değil tabi...Düzenli olmasi önemli ve doğuma yakın bu kasilmalarin arttığını okumuştum...Kizlar sizde de karnınızın kasılıp garip yamuk bi sekil aldigi cok oluyo mu??bende artti bu aralar
Evet canim, hatta benimki 4 ekimKızlar ya çok sessiz kaldık...doğum yapanlar bebekleriyle biz kaldık yine başbaşahepimiz doğum yapsakta artık bebekler hakkında konuşsak.
Bide yarın artık grubun adına uygun olarak ekim anneleri olabilecek bundan sonra doguranlar 1 ekim e giriyoruz
Evet canim, hatta benimki 4 ekimekimin siftahi bendenmi olucak acaba