Bir hafta bekliycem sorumluluk alıp benim ilk bebeğim acaba sancı bu mu su bu mu diye diye tetikte bekliyorum. bizim oğlan sabırlı annesi sabırsızHerKes ddoğurdu bir böyle oldu bzm ya.d.umudu kestim artk bnm önceki bebegm 2 hafta erken dogmstu. Suni sancı bnde istemiyorum cnm korkudan kontrole bile gtmedm bu ara
Ben de varım canm bnm de korkum salıya kadar gelmezse dr sezeryanla alacakHerKes ddoğurdu bir böyle oldu bzm ya.d.umudu kestim artk bnm önceki bebegm 2 hafta erken dogmstu. Suni sancı bnde istemiyorum cnm korkudan kontrole bile gtmedm bu ara
Daha vakit var canım sen stres yapma :) hem hep dediğimiz hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da..Kızlar kontrolden geldim. Bebiş 2900gr 49 cm olmuş şükürler olsun. Kafa hala yukarıda dönmeye de pek niyeti yok gibi, Dr. 2 hafta daha 38i bekleyeceğiz dedi. Eğer hala dönmediyse öbür hafta için plan yapacakmisiz. Daha 15-20 günümüz var anlaşılan, hakkımızda hayırlısı olsun napalım sağlıklı olsun da miniğim
Ya neden size de öyle dediler hani 42. haftaya beklenmiyor muydu?Ben de varım canm bnm de korkum salıya kadar gelmezse dr sezeryanla alacak
Bende varım doktor bile şaşırdı bu kadar aşağıda olup bu zamana kadar bekleyen bebek hiç görmedim diyo suni savcıyla günüm gelince doğuma alıcak beni kendi planına göre ben kaçıcam mümkün mertebe de tabi
Gecmis olsun canim, ama niye hala 41 e kadar bekletiorki ozaman, bi sorun olmazmiymis bu şartlarda. İnsaallah kazasiz belasiz saglikla dogurursunKızlaaarr kontrolden geldim ben de plesantam yaşlanmış, suyum sınıra yaklaşmış. Doktor 41. Haftada suni sancı ile başlatırız doğumu çünkü plasenta artık bebeği besleyemiyormuş, suyum da 1 hafta sonra yetmeyecekmiş. Nolur dua edin de kendiliğinden gelsin bebeğim. Hepinizden Allah razı olsun
Sağol canım doktor beklenen doğum tarihi gelmeden müdahale etmek istemiyor. Ben de kendi gelsin istiyorum nst de taco sancılar 40 larda çıktı 1 hafta içinde kendisi gelir diye ümit ediyoruzGecmis olsun canim, ama niye hala 41 e kadar bekletiorki ozaman, bi sorun olmazmiymis bu şartlarda. İnsaallah kazasiz belasiz saglikla dogurursun
Canim spinal sezeryan oldum bende... dinlenerek girerseniz sezeryana uyuşma daha kolay olur ,iğne vurulurken size soylenilenlere harfiyen uyun, sonda takılacağı için bol bol su icmek gerekiyor size soylendikten sonra, yürümeniz istendiğinde olabildiğince yürüyün çünkü gaz çıkarabilmeniz gerekiyor dikişlerın tehlikeye girmemesi için,ameliyattan sonra bi kaç gün boyunca bacaklarda şişkinlik olur bende de oldu bol bol su içerek ve yürüyerek geçiyor :) kızlar sihirli cümle şu içmek gerçekten çok iyi geliyor :) hamilelik göbeğim nerdeyse bitti çok da zayıflatti beni :)
bende kontrole gittim suyum yeterliymiş ama benimde plasentam yaşlanmaya başlamış ve daha 36 4 teyim. Beslemede yetersiz kalıyormuş. Bebeğimin kilosu 2 hafta geride 2300. Bana 10 gün izleyelim sonra bi karar verelim dedi doktor bilemedim ne olacak.Kızlaaarr kontrolden geldim ben de plesantam yaşlanmış, suyum sınıra yaklaşmış. Doktor 41. Haftada suni sancı ile başlatırız doğumu çünkü plasenta artık bebeği besleyemiyormuş, suyum da 1 hafta sonra yetmeyecekmiş. Nolur dua edin de kendiliğinden gelsin bebeğim. Hepinizden Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canimHastaneye gittik dogum baslamamis, bebekle ilgili hersey yolunda ama ben kilitlendim sanki felc gibiyim. Tekerlekli sandalyeyle idare ettik hastanede ortopedinin aciline yolladılar, orda da bisey cıkmadı rontgen fln da cekemiyolar. Ayaga kalkamıyorum, yuruyemiyorum geceden beri aglıyorum ne oldum boyle bir anda yatalak oldum. Adım atarken korkunc acılar cekiyorum sanki kemiklerim kırılıyor Allahım yardım et.. Simdi evdeyim prof. Hocama ulasmaya calısıyoruz bakalım o ne diyecek..
Canim galiba eli kulağında geldi gelecek seninki hazırlıklı ol :)Kızlar benim ağrılar git gide artıyor sanki gece belimin agrisindan uyuyamadim sabaha kadar döndüm durdum.sabah hiç bişeyim kalmadı anlamadım yani. Birde ilk doğum olunca hah başladı diyorum ama yine yok
Canim daha vakit var neden Sezeryan için gün verdi ve neden salı ki biraz daha beklesen belki kendi gelir yada 40 a fln kadar beklese en azından.Canim cok sagol bilgiler icin bugun kontrolum vardi sali gunune gun verdi dogum icin.spinal sezeryan olcak gbi.yalniz su icme konusunu anlamadim dr bugun gece 12den sonra biseey yeme dedi gece uyandin su icebilirsin 2 de 3 de ama sabah su dahi icmeden gel dedi.bi gun oncesimi bol icin diosun
Ayyyy istem dışı yüzümde bir gülümseme olduCanim galiba eli kulağında geldi gelecek seninki hazırlıklı ol :)
Annem olacak canım yanımda inşallah oğlanı da halamiza birakicaz aynen bende yAnımda olsun istemiyorum doğumdan sonra gelir görür kardeşini :)Canim Allah kolaylik versin. Digumda biri yaninda olacak mi? Benim oglum da bir haftaya 17 aylik olacak insallah. Doguma gelenim de yok. Arkadaslara birakicaz buyuk ihtimal, o kadar endiseleniyorum ki. Dogumdan once onu kafama takiyorum resmen. Esime dedim, senin onceligin oglum, kimseyi bulamazsak sen oglana bak yeter. Burda hemsireler falan cok yardimci oluyo, gerekirse yalniz girerim doguma. Dogurduktan sonra hastanede yanimda durur ama sanci cekerken gordun istemiyorum, korkar yavrum(