2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
HerKes ddoğurdu bir böyle oldu bzm ya.d.umudu kestim artk bnm önceki bebegm 2 hafta erken dogmstu. Suni sancı bnde istemiyorum cnm korkudan kontrole bile gtmedm bu ara
Bir hafta bekliycem sorumluluk alıp benim ilk bebeğim acaba sancı bu mu su bu mu diye diye tetikte bekliyorum. bizim oğlan sabırlı annesi sabırsız

HerKes ddoğurdu bir böyle oldu bzm ya.d.umudu kestim artk bnm önceki bebegm 2 hafta erken dogmstu. Suni sancı bnde istemiyorum cnm korkudan kontrole bile gtmedm bu ara
Ben de varım canm bnm de korkum salıya kadar gelmezse dr sezeryanla alacak

Daha vakit var canım sen stres yapma :) hem hep dediğimiz hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da..

Bende gittim bugun kontrole.hersey yolunda ama sanci falan cikmadi.bi 5 gun sonra tekrar gidicem.o zamana kadar bi gelisme olmazsa suni sanciyla denicez.hayirlisi:))

Kizlar ben uyuz oldum galiba ya karacigerimede baktilar, safra kesemede baktilar hic bisey cikmadi ama ben uyuz gibi kasiniyorum hala butun kollarim bacaklarim psikopatlar gibi tirnak izlerinden cizik doldu

Kızlaaarr kontrolden geldim ben de plesantam yaşlanmış, suyum sınıra yaklaşmış. Doktor 41. Haftada suni sancı ile başlatırız doğumu çünkü plasenta artık bebeği besleyemiyormuş, suyum da 1 hafta sonra yetmeyecekmiş. Nolur dua edin de kendiliğinden gelsin bebeğim. Hepinizden Allah razı olsun

Gecmis olsun canim, ama niye hala 41 e kadar bekletiorki ozaman, bi sorun olmazmiymis bu şartlarda. İnsaallah kazasiz belasiz saglikla dogurursun

Gecmis olsun canim, ama niye hala 41 e kadar bekletiorki ozaman, bi sorun olmazmiymis bu şartlarda. İnsaallah kazasiz belasiz saglikla dogurursun
Sağol canım doktor beklenen doğum tarihi gelmeden müdahale etmek istemiyor. Ben de kendi gelsin istiyorum nst de taco sancılar 40 larda çıktı 1 hafta içinde kendisi gelir diye ümit ediyoruz

Kızlar merhaba bende henüz doğum yapmadım bekliyorum oğluşumu doğum yapan arkadaşların gözüaydın darısı başımıza pazartesi kontrolümüz var bakalım

Canim cok sagol bilgiler icin bugun kontrolum vardi sali gunune gun verdi dogum icin.spinal sezeryan olcak gbi.yalniz su icme konusunu anlamadim dr bugun gece 12den sonra biseey yeme dedi gece uyandin su icebilirsin 2 de 3 de ama sabah su dahi icmeden gel dedi.bi gun oncesimi bol icin diosun

Kızlar benim ağrılar git gide artıyor sanki gece belimin agrisindan uyuyamadim sabaha kadar döndüm durdum.sabah hiç bişeyim kalmadı anlamadım yani. Birde ilk doğum olunca hah başladı diyorum ama yine yok

bende kontrole gittim suyum yeterliymiş ama benimde plasentam yaşlanmaya başlamış ve daha 36 4 teyim. Beslemede yetersiz kalıyormuş. Bebeğimin kilosu 2 hafta geride 2300. Bana 10 gün izleyelim sonra bi karar verelim dedi doktor bilemedim ne olacak.

Çok geçmiş olsun canim inşallah geçer bir an önce.

Canim daha vakit var neden Sezeryan için gün verdi ve neden salı ki biraz daha beklesen belki kendi gelir yada 40 a fln kadar beklese en azından.

Annem olacak canım yanımda inşallah oğlanı da halamiza birakicaz aynen bende yAnımda olsun istemiyorum doğumdan sonra gelir görür kardeşini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…