2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bir an önce sağlıkla al kucağına mühdeli haberin için bekliyoruz canım sakın korkma dünyanın en kutsal anını yaşıyorsun şu an bütün acılar geçecek ve meleğine kavuşacaksın sadece bunu düşün dualarımız seninle sen de hep dua et Allah yardımcın olsun canım

Canım Allah kolay kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah epidural yaptır dayanamazsan 4 cm açıklık olunca yapıyorlarmış ve sancıları hafif hissediyormussun

Cabucak acilman olsun insallah bi avazda da ciksin bebegin.ikinizde sagliklica insallah...

Cok merak ettik seni.bi an da nooldu anlamadikta.insallah acilarin hemen hafifler bebisinede bi an once kavusursun.sabrin sonu selamet..az daha sabret canim.

Bu yazıyı paylaştığın için çok teşekkür ederim bende aynı durumdayım resmen evde doğumu bekliyorum herkesin baskısından biktim eşim bile Sunni sancı verip alsın istiyor belki de bu sitresten gelmiyor

Gözün aydın canım kavuşmuşsun ne güzel bugünlerde geçer inşallah

Ay ilaç gibi geldi bu yazı yaaaa
Doktor suyu iyi azalma yok dedi bol bol yürü dedi.bende bekliyorum ki sancı çıktı doğuma alcaz demesini zamanı var demekki beklemek lazım acele ediyoruz

Sağlıcakla al kucağına inşallah Allah bir avazda kurtarsin

Canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle sende bize dua ett

Canım çok geçmiş olsun bian önce meleğini al kucağına dua ediyoruz inşallah herşey yoluna girecek

ayyyy çok heyecanlandım cnm Allah yardımcın olsun, sancılara dayanma gücü versin Rabbim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, demek bugün sıra sendeymiş, sakın korkma yavruna kavuşmak için atlatacağın bi kademe olarak gör her şeyi....

cnm çok merak etmiştik seni çok geçmiş olsun hayırlısıyla yawrunu kucağına alırsın inş, geçecek cnm inş bizi de habersiz bırakma..

Ah canim cok gecmis olsun, ama gecti gitti kurtuldun. Rabbim bi an evvel sana ve bebegine sifa versin, iyi olun hemen İnsaallah

cnm egzersizler hurma sureler vs bunlar erken doğum yapmak için değil daha ziyade doğumu kolaylaştırmak için tavsiye edilen şeyler, bebeğin doğum başlatmasıyla ilgili tek bir bilimsel gerçek olduğuna inanmıyorum bence çok fazla faktör bir arada, olay sadece bebeğe bağlı olsa tüm doktorlar bekler, ztn bazı durumlarda bekliyorlar, sezeryana giden ya da suni sancı gerektiren zorunlu durumlar var biliyorsunki demekki sadece bebek başlatmıyor doğumu hatta geçe kalanlar için hep denir ya dışkısını yiyormuş bebeği zehirliyormuş filan, sonuçta tıbbi eğitiminde olaylar çok yönlü inceleniyor ve uzmanlık süreçleri uzun sürüyor bence, , bazı bebekler de erken doğuyor 30 lu haftaların başında, ama herşey mükemmel olmuyor sonuçta solunum için vs kuvez gerekebiliyor, solunumunu zar zor sağlayan bi bebek niye doğumunu başlatsınki, dediğim gibi bence doğum olayını etkileyen bizim bilmediğimiz çok faktör vardır bizim sabırsızlanmamız da annelik içgüdülerinin bir parçası sanırım, akışa bırakmak en güzeli

Allah yardimcin olsun, melegine kavusmana az kaldi dayan canim :)

Canım aynen benim bgn yaşadıklarım:) tıpkısının aynısı,
Çatıyı haftaya yaparız dedi
Bebek 3250 dedi
Yürüyüş yap bi sabah bi akşam
Haftaya gel dedi
Nst de de sancı çıkmadı :)
Hayırlısı olsun hakkımızda artık :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…