2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canim cok gecmis olsun. Neyseki yavruna kavustun. Allah bizlere de ne sekilde olursa olsun kolay dogum nasip etsin insallah. Ben de son aylarda cok yakin cevremde her turlu dogumda sikinti yasayanlar gordum ve simdi asla su sekilde olsun diye diretemiyorum. Bizler ve yavrularimiz icin hayirlisi ne ise o olsun insallah.

Uzgunum ama bu duygu gecmiyo.ozellikle dogum yaptiktan bi sure sonraya kadar.kimse dokunsun istemiyosun yada kimse sevsin istemiyosun.altini senden baskasinin almasina bile tahammul edemiyosun.herkesten mikrop kapcakmis gibi herkes pis gibi geliyo.sonrasinda zamanla cocugun buyudukce alisiyosun.artik batmiyo baskalarinin sevmesi.bi dönem bu duygun devam edicek ama.

oluyor tabi olmaz mi ama önemli olan onun ve senin sağlığın doğumu dusunmemeye calis sen normal olsun dersin bebeğinin hayatı sıkıntıya girer korkma ve merak etme sakin olup akışına bırakmak en guzeli

Ay maşallah cnm ya bu haberleri alacak mıydık daha karides gbi oldukları zaman dün gibi .. göbeği de yakında düşer heralde rahat edersiniz, bebek doğduğunda hemen aşılama yapıyorlar mı ? bir de sağlık ocağında ilk kontrolü ne zamana yaparlarki.. ben özel aşılar dışındakileri yaptırmayı planlıyorum her iki durumda da aşı konusu kritik

Kızlar karnımda 10 dk da bir gelen kasılma var ama onun dışında bişey yok acil e fln gitsem mi.yalancı sancı mi acaba
nasıl oldun cnm? benim de dün belime baya sancı girdi, bacaklarım uyuştu filan o kadar halsizleştimki yataktan kalkamadım oğlum nolur bu gece doğma çok halsizim dedim ana oğul sabaha kadar uyumuşuz öyle, ben baya çekmeyi düşünüyorum ama hemen gitmiycem hastane çok uzak değil eve, ne zmn canıma yeterse anca giderim bi de ilk doğumum olcağı için hemen doğcakmış gibi gelmiyo doğum başlarsa ..

Canim sanci geldiginde kolay atlatmak icin nefes alama methodlari falan var. onlar baya faydali olmustu oglumun dogumunda. Onlara da goz at istesen:)
göğüs solunumu karın solunumu filan okudum ama onlardan bahsediyorsun di mi cnm, çok sağol :)

rahat ol cnm akışına bırak bi de doğumla ilgili video filan izleme sakın, herkesin kendi doğum hikayesi farklı sonuçta, doğuma değil de bebeğine odaklan o zmn rahatlarsın :)
cnm bnm çok çok geçmiş olsun, ağrın sızın var mı nasılsınız, çok zor bi şey atlatmışsın, çok şükür ikiniz de sağlıklısınız, sütün de gelir inş bi an önce

Evet canım zaman çok çabuk geçiyor. Daha dün gibiydi ilk aylar . Cinsiyet heyecanı taramalar derken bir bakmışız kucagimizdalar. Şükürler olsun...
Göbeğimiz dün akşam alt değiştirirken düştü şükür. Bir kaç güne düşer demişti doktor. İnşallah iltihap da kurur da rahatlarız.
İlk aşısı doğar doğmaz yapılıyor canım. Aşı kartı hastaneden veriliyor. İlk sağlık ocağı kontrolü de 4. Ya da 5. Gün. Tekrar topuk kanı alınıyor sağlık ocağında. Hem hastanede hem sağlık ocağında alıyorlar. Kilosuna bakıyor kayıp var mı diye. Aşı için gün veriyor. İlk aşısı tam 1 aylıkken. Ben oğlumda da sadece devletin verdiği aşıları vurdurdum kızımda da aynı seyi düşünüyorum. Belki bağışıklık sistemini güçlendirici bir aşı varmış onu yaptırabilirim. Abimiz okuldan hastalık getirdikçe hasta olmayalım diye..

Kizlar benim sag bacağım felaket agriyo basamiyorum ustune diz kapagimdan vuruyo agri oyle birsey yasayan varmi

Kizlar benim sag bacağım felaket agriyo basamiyorum ustune diz kapagimdan vuruyo agri oyle birsey yasayan varmi

Bende aynıyım canım özellikle bi 5 10 dakika oturayım kalkayım üstüne zor basıyorum

Kızlar aynen bende de vardı felç inmiş gibi canım yanıyordu bildiğin üzerine basamıyordum. Doktor magnezyum eksikliği dedi. Magnesium diasporal isimli suya karıştırılıp içilen tozdan kullanıyorum daha iyiyim. Az kaldı kızlar son ki üç dört

Aynen son günler dayanabildiğimiz kadar dayanalım neler çekmedik ki bugüne kadar :)

Gecmiş olsun canım. Şimdi ikiniz de iyisiniz ya, önemli olan o. Allah analı babaı büyütsün inşallah.

M Museva gözün aydın canim.. çok şükür sağlıkla atlatmissiniz... maşallah tosuncuga. Kilolu bebeği normal doğumla doğurtmaya çalışmış doktorun. neyse ki geldi geçti. Sonuc önemli olan. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…