Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bende konyadayim hangi doktor hangi hastaneyi tercih ettinBenide ekle.canım tugbavebebik 28 yaşındayım 2.bebeğim öğretmenim konyadayim muhtemel dogum 3 ekim
Kızlar degerim artmış 505 çıkmış çokluk şükür
Sağol cnm bnm allah razı olsunncanım çok sevindim hadi hayırlı olsunnn
geçmiş olsun bebeğim,kendine çok iyi bak.. bak benim mide bulantıma portakal çok iyi geliyor bence bi deneCanm mide bulantısı kötü vurdu beni serum yiyorum 3gundur oğlum var diye hastaneye yatamadim ama bugün daha iyiyim şükür 2.bebek konya ev hanımı yazma lütfen ikinci üni. Okuyorum öğrenci yaz bebeğin adı nefes kalp atışı var teşekkürler
Bizim muhtemel dogum tarihleri aynı :)ruza bak seninle aynı çıktık canım merak etme ben de hatta 5 cm çaplı sıvı dolu kistte çıktı bakalım ne olacak
Su bile. Bugün içmeye başladı m denetim canm sagolgeçmiş olsun bebeğim,kendine çok iyi bak.. bak benim mide bulantıma portakal çok iyi geliyor bence bi dene
tekrardan geçmiş olsun kendine de bebişe de çok iyi bakSu bile. Bugün içmeye başladı m denetim canm sagol
çok sevindim cnm :)Kızlar degerim artmış 505 çıkmış çok şükür
Kızlar iyice alay konusu oldum yahu : ) Bu sabah da erken gebelik testi yaptım çıkmadı,eşim gülüpduruyo : ))
9 ğünüm gecti. 14 gün oluyo yumurtladiğım da. Evet gec yumurtladim. En son 5 ocakda adet gordum. Doktor ayın 16 sında gel bakariz dedi. Hey allam : )
Hayırlı olsun ins sağlıklı bir şekilde devam eder :)Kızlar degerim artmış 505 çıkmış çok şükür
Canım okudum sevindim demek ki normal. Günler de aynı. Bende de sat a gore 6+1 ultrasona gore 6+3 uyumlu kese ve yolk kesesi mevcut. 16.3 mm yazmislardi galiba. İnşallah zamanı gelince görürüz duyarız kalp atışlarını. Kist için ne dediler. Doğumla gider miymiş?ruza bak seninle aynı çıktık canım merak etme ben de hatta 5 cm çaplı sıvı dolu kistte çıktı bakalım ne olacak
Canım keşke bekleseydin biraz daha. Ben de keşke gitmeseydim diyorum. Oğlumda 8 haftalık gitmişim. Boş yere evham yapıyoruz sonra.Bizim muhtemel dogum tarihleri aynı :)
Ruza gibi 4+3 te benimde kese var bebek yok dedi doktor yarın 6+1 doktora gidiyorum ins bebeğim benimledir.
Boş gebelikten korkuyorum
Boş gebelikten korkuyorum cnm daha öncede 10. Haftada kaybettim bebeğimi o yüzden korkuyorumSelam canlarım. Bir proje kapsamında eğitim alıyoruz. Okula gidemedim bugün. Yoğun da çalışıyoruz yazamadım. Arada kaçak göçek okuyordum bir boşluk buldum yazıyorum.
Canım okudum sevindim demek ki normal. Günler de aynı. Bende de sat a gore 6+1 ultrasona gore 6+3 uyumlu kese ve yolk kesesi mevcut. 16.3 mm yazmislardi galiba. İnşallah zamanı gelince görürüz duyarız kalp atışlarını. Kist için ne dediler. Doğumla gider miymiş?
Canım keşke bekleseydin biraz daha. Ben de keşke gitmeseydim diyorum. Oğlumda 8 haftalık gitmişim. Boş yere evham yapıyoruz sonra.
merhabe canım benıde ekleyın lutfen:)tekrardan geçmiş olsun kendine de bebişe de çok iyi bak
Canım boş gebelik de olsa 8e kadar bekliyorlar galiba. Araştırdım ben de böyle olunca. İnşallah değildir. Güzel düşünelim güzel olsun.Boş gebelikten korkuyorum cnm daha öncede 10. Haftada kaybettim bebeğimi o yüzden korkuyorum
İnşallah canım. Bakalım ne diyecek doktor hayırlı haberler alırız ins ..Canım boş gebelik de olsa 8e kadar bekliyorlar galiba. Araştırdım ben de böyle olunca. İnşallah değildir. Güzel düşünelim güzel olsun.
Hayırlı haberlerle gel inşallah. Gönlünü ferah tut. Bize de haber ver canım.İnşallah canım. Bakalım ne diyecek doktor hayırlı haberler alırız ins ..
Bugün geçmez artık :)