2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Olabilir benim 2 hafta pazartesi 4000 lerde idi hayırlısi

kızlar tabloyu kaba taslak hazırladım :) eklenmek isteyen anneler ve bilgileri eksik olanlar beni etikrtlryip yazsınlar :) fikirlere açığım :) istediğiniz bi alan daha varsa ekliyeyim :)

kızlar tabloyu kaba taslak hazırladım :) eklenmek isteyen anneler ve bilgileri eksik olanlar beni etikrtlryip yazsınlar :) fikirlere açığım :) istediğiniz bi alan daha varsa ekliyeyim :)

Elif Oturakçı nick elifdedim ist oturuyorum yas 29 beklenen dogum tarihim 7 ekim 2. Bebeğim ev hanımıyım

cnm benim durum ÇALIŞIYOR, beklenen tarih de 12/10/2016 sanırım.. :)

ellerine sağlık bu arada :)

Kızlar iyice alay konusu oldum yahu : ) Bu sabah da erken gebelik testi yaptım çıkmadı,eşim gülüpduruyo : ))
9 ğünüm gecti. 14 gün oluyo yumurtladiğım da. Evet gec yumurtladim. En son 5 ocakda adet gordum. Doktor ayın 16 sında gel bakariz dedi. Hey allam : )

dilekkayra tatlım nerelerdesin... seni de listeye eklemek istiyorum... çoktandır yazmıyorsun..
Canm mide bulantısı kötü vurdu beni serum yiyorum 3gundur oğlum var diye hastaneye yatamadim ama bugün daha iyiyim şükür 2.bebek konya ev hanımı yazma lütfen ikinci üni. Okuyorum öğrenci yaz bebeğin adı nefes kalp atışı var teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…