inşallah canımTbmm cnm bnm. Insalhhh hakkikizda hayırlı sonuç cikar insalhhhh
Geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi :)EVET CANIM 4 AY ÖNCE BENDE BEBEĞİM GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDUM 8 HAFTALIKKEN 6 HAFTALIK GÖRÜNÜYORDU O YÜZDEN KALP ATISI FALAN DA YOKTU MECBUREN ALINDI(( PATOLOJİ TEMİZ ÇITI 1 AY KORUNDUK BİZ..SONRA KORUNMADIK VE OCAKTA NASİP ETTİ ALLHIM BİZE DE
çok iyi canım ikiye katlamış :) tebrikler :)Imi gun once 110 olan kan degerim dun 224 olmustu normal mi kizlar. Adetimi bi gun gecerek
Geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi :)
Kizlarrrr keseyi ne zaman gordunuz degeriniz kacti yada adet tarihimizden ne kadar sonra gördünüz
cnm ikizmiydi seninben battan 7 gün sonra gittim doktora o zaman gördüm değerim 10.000 di
doktor öyle birşey demedi canım yarın gideceğim bakalım tekrar ne diyecekcnm ikizmiydi senin
Ay ne güldüm yaayaa o heyecanı tek sen tadacaksın o zaman olsun eşinde evde görür. canım biz çekelim demiştik video oğlumda eşim ön kamerayı açmış yanlışlıkla kendini cekmiş video boyunca şaşkın ağzı açık bir ifade var eşimde ve sadece konuşmalar kalp sesi duyuluyor eve gelip bakınca şok olmuştuk o da hatıra kaldı bize
epey yuksek degerlerinde o yuzden sordum cnmdoktor öyle birşey demedi canım yarın gideceğim bakalım tekrar ne diyecek
valla canım kan değerlerim şöyle çıktı benimepey yuksek degerlerinde o yuzden sordum cnm
Cnn benim degerim 244 tü bugün yine verdim atarsa insalhhh bende haftaya girmeyi düşünüyorumben battan 7 gün sonra gittim doktora o zaman gördüm değerim 10.000 di
inşallah artar canımCnn benim degerim 244 tü bugün yine verdim atarsa insalhhh bende haftaya girmeyi düşünüyorum
hiç deme canım büyüyünce oğluma izleticemAy ne güldüm yaa
canım baska sayfadan cevapla deyip direk tablo kısmını kopyala yapıştır içeriğini değiştir daha kolay olur senin içinkızlar deneme yapıyorum tablo için kodlar biraz karışıkKod:[table] [tr][td]deneme[/td][td]1[/td][/tr]bdt[/td][/tr]gdt[/td][/tr]çalışma durumu[/td][/tr] [tr][td]deneme[/td][td]2[/td][/tr] [/table]
bu kız ne yapıyo böyle diye şaşırmayın :)
ANNE ADAYI | YAŞ | ŞEHİR | SAT | ÇOCUK | KALP ATIŞI | TAH. CİNSİYET | CİNSİYET | BEBİŞİN İSMİ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
@EmelARVAS | 23 | İstanbul | 25.10.2016 | - | - | |||
@melegim66 | 30 | İstanbul | 26.10.2016 | - | - | - |