2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
EVET CANIM 4 AY ÖNCE BENDE BEBEĞİM GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDUM 8 HAFTALIKKEN 6 HAFTALIK GÖRÜNÜYORDU O YÜZDEN KALP ATISI FALAN DA YOKTU MECBUREN ALINDI :KK43:(( PATOLOJİ TEMİZ ÇITI 1 AY KORUNDUK BİZ..SONRA KORUNMADIK VE OCAKTA NASİP ETTİ ALLHIM BİZE DE
Geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi :)

Kizlarrrr keseyi ne zaman gordunuz degeriniz kacti yada adet tarihimizden ne kadar sonra gördünüz

yaa o heyecanı tek sen tadacaksın o zaman olsun eşinde evde görür. canım biz çekelim demiştik video oğlumda eşim ön kamerayı açmış yanlışlıkla kendini cekmiş video boyunca şaşkın ağzı açık bir ifade var eşimde ve sadece konuşmalar kalp sesi duyuluyor eve gelip bakınca şok olmuştuk o da hatıra kaldı bize :KK70::KK70::KK70:
Ay ne güldüm yaa:KK70::KK70:

Kod:
[table]
[tr][td]deneme[/td][td]1[/td][/tr]bdt[/td][/tr]gdt[/td][/tr]çalışma durumu[/td][/tr]
[tr][td]deneme[/td][td]2[/td][/tr]
[/table]
kızlar deneme yapıyorum tablo için kodlar biraz karışık :KK70:bu kız ne yapıyo böyle diye şaşırmayın :)

deneme1
deneme2
bdt[/td][/tr]gdt[/td][/tr]çalışma durumu[/td][/tr]
3.10.2016[/td][/tr]3.10.2016[/td][/tr]öğrenci[/td][/tr]

Kod:
[table]
[tr][td]deneme[/td][td]1[/td][/tr]bdt[/td][/tr]gdt[/td][/tr]çalışma durumu[/td][/tr]
[tr][td]deneme[/td][td]2[/td][/tr]
[/table]
kızlar deneme yapıyorum tablo için kodlar biraz karışık :KK70:bu kız ne yapıyo böyle diye şaşırmayın :)
canım baska sayfadan cevapla deyip direk tablo kısmını kopyala yapıştır içeriğini değiştir daha kolay olur senin için

ANNE ADAYIYAŞŞEHİRSATÇOCUKKALP ATIŞITAH. CİNSİYETCİNSİYETBEBİŞİN İSMİ
@EmelARVAS
23
İstanbul25.10.2016
:emir_bebek::emir_bebek:
:KK200:--:nazar:Deniz
@melegim66
30
İstanbul26.10.2016
-
:KK200:--:nazar:

[/tr]