Benimkisi 6 haftalik cnmSağol canım senin kaç haftalık
oyle canım 20 gün öncesinden randevuyu zor buldum yani düşün birde randevu saatinde mi gidelim yoksa kayıta göre mi. primerde ilk geleni ilk alıyorlardı randevu boşa yaniAnladım cnm yılmaz beyde çok iyi sadece çok yoğun iste
Cnn bende nazife hanımı çok begenmedim önce ona gittim sonra yılmaz beyele devam ettim
Valla cnm işte bu senin gebeliğin dedi gösterdi resmi de var geçen haftaydi 5 haftalikti mercimek gibi biseydi çok deneyim siz olduğum için ve doktor da pek bisey anlatmadığı için yanılıyor olabilirim belkide keseydi yarın iyi bir doktora gideceğim inşallah bebisimi de görürüm kalp atişlarini da duyarım inşallah hersey yolunda ve sagliklidir çok heyecanlıyımbebişi mi gördü yani canım ne zaman gittin dr a ne güzel gördüysen ben sadece siyah yuvarlak kese gördüm
peki normal mi doğurmuşlar canım ben normal doğum yanlısı olan dr a gitmek istiyorum çünkü
inşallah tatlım duyarsın bes haftalıksa kese olabilir canım olsun daha cooook görceksin taklalar attığını göreceksin:)Valla cnm işte bu senin gebeliğin dedi gösterdi resmi de var geçen haftaydi 5 haftalikti mercimek gibi biseydi çok deneyim siz olduğum için ve doktor da pek bisey anlatmadığı için yanılıyor olabilirim belkide keseydi yarın iyi bir doktora gideceğim inşallah bebisimi de görürüm kalp atişlarini da duyarım inşallah hersey yolunda ve sagliklidir çok heyecanlıyım
hmm anladım tatlımm zaten mecrubi sezaryene karsı değilim ama gerek yoksa normal en güzeliEn yakın arkadaşım normal doğurdu canım ama baya şanslıydı doğumu çok kısa sürdü diğer arkadaş da panik atak vardı diye mecburen kürtaj oldu
Benimkisi 6 haftalik cnm
Ay insallah cnm ya inşallah hepimiz ekim de bebislerimizi hayirla sağlıkla kucağımıza alırızinşallah tatlım duyarsın bes haftalıksa kese olabilir canım olsun daha cooook görceksin taklalar attığını göreceksin:)
hmm anladım tatlımm zaten mecrubi sezaryene karsı değilim ama gerek yoksa normal en güzeli
Amin amin cnm senin de hepimizinki inşallahMaşallah canım sağlıkla büyüsün
Sahol cnm bnm insalhhh bugun kan verdim insalhhh degerim artmıştır dua edj kizkar benim icinHadi yaBilemedim şimdi Yılmaz beyî de duymuştum evet inşallah faydasını görürsün canım
Cnn sen randevudan yarim saat önce gitoyle canım 20 gün öncesinden randevuyu zor buldum yani düşün birde randevu saatinde mi gidelim yoksa kayıta göre mi. primerde ilk geleni ilk alıyorlardı randevu boşa yani
Sahol cnm bnm insalhhh bugun kan verdim insalhhh degerim artmıştır dua edj kizkar benim icin
benim dogumumda oglum yerini sevdi 40 +2 ye kadar durdu doktorum eger bir hafta beklersen sezeryan olur dedi gece yattim sabah suni sanciyla 1 saatte doguma girdim normal dogum yaptim doktorun normal dogum yanlısı olmasi cok omemli 15 dk surmedi dogumum ama epiduralinde rahatligini yasadimAy insallah cnm ya inşallah hepimiz ekim de bebislerimizi hayirla sağlıkla kucağımıza alırız
1.30 da çıkacak cnminşallah canım ne zaman çıkacak sonucun
hadi inşallah canım haber ver bize deee1.30 da çıkacak cnm
bende p tesi aynıyız cnmİNS OLMAZ CNM BENDE PAZARTESİ GİDİCEM KALP ATISLARINI GÖRURMUYUM DİYE BEKLİORMM HEYCANLA
Tbmm cnm bnm. Insalhhh hakkikizda hayırlı sonuç cikar insalhhhhhadi inşallah canım haber ver bize deee