2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bebişi mi gördü yani canım ne zaman gittin dr a ne güzel gördüysen ben sadece siyah yuvarlak kese gördüm
Valla cnm işte bu senin gebeliğin dedi gösterdi resmi de var geçen haftaydi 5 haftalikti mercimek gibi biseydi çok deneyim siz olduğum için ve doktor da pek bisey anlatmadığı için yanılıyor olabilirim belkide keseydi yarın iyi bir doktora gideceğim inşallah bebisimi de görürüm kalp atişlarini da duyarım inşallah hersey yolunda ve sagliklidir çok heyecanlıyım:KK17:

Valla cnm işte bu senin gebeliğin dedi gösterdi resmi de var geçen haftaydi 5 haftalikti mercimek gibi biseydi çok deneyim siz olduğum için ve doktor da pek bisey anlatmadığı için yanılıyor olabilirim belkide keseydi yarın iyi bir doktora gideceğim inşallah bebisimi de görürüm kalp atişlarini da duyarım inşallah hersey yolunda ve sagliklidir çok heyecanlıyım:KK17:
inşallah tatlım duyarsın bes haftalıksa kese olabilir canım olsun daha cooook görceksin taklalar attığını göreceksin:)

Ay insallah cnm ya inşallah hepimiz ekim de bebislerimizi hayirla sağlıkla kucağımıza alırız :KK28:
benim dogumumda oglum yerini sevdi 40 +2 ye kadar durdu doktorum eger bir hafta beklersen sezeryan olur dedi gece yattim sabah suni sanciyla 1 saatte doguma girdim normal dogum yaptim doktorun normal dogum yanlısı olmasi cok omemli 15 dk surmedi dogumum ama epiduralinde rahatligini yasadim

X