2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Geçmiş olsun canım bana da çok önemli bişey degil dedi ama 0,600lük verdi üstelik yanında coraspirin de verdi ve doğurana kadar kullan dedi fazla geldi banada ama yinede riske atamam kullanıcam bu arada kollarım morarıyor çok fena sizde de oluyor mu
Ben koluma vurmadım göbeğe ve bacağa vurdum bacaklarım morardı göbekte sıkıntı yok banada corasprin verdi iğneyi bırakıcam ama hap doğuma kadar[/QUOTE]

Ben korkuyorum göbekten oyüzden koluma vurduruyorum, inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Anladım cnm sen de mi bebeğini kaybettin daha önce? Ne zamana kadar kullanacaksın?

EVET CANIM 4 AY ÖNCE BENDE BEBEĞİM GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDUM 8 HAFTALIKKEN 6 HAFTALIK GÖRÜNÜYORDU O YÜZDEN KALP ATISI FALAN DA YOKTU MECBUREN ALINDI :KK43:(( PATOLOJİ TEMİZ ÇITI 1 AY KORUNDUK BİZ..SONRA KORUNMADIK VE OCAKTA NASİP ETTİ ALLHIM BİZE DE

hangi doktora gidiyorsun cnm bende eşim iş için gittikçe doktora oraya gidiyorum yılmaz gencoya gitcem arkadasım memnun kaldı ilkini ibrahim halil büyükbeşe doğurttu normal doğum
Cnn benimde doktorum yılmaz gencoya en son bülent beye gittim ama şimdi yine yılmaz bey ile devam edicem cnm sende mi antep ☺

Sonunda kese içinde yolk sac göründü :) ayrintili ultrasonla karindan bakildi ve kese 18.6 mm tam 6w ile uyumlu. Ben de yarin 6+0 oluyorum. Şükür artik kalp atini içinde haftaya 10 gün sonra gideceğiz.

Cnn benimde doktorum yılmaz gencoya en son bülent beye gittim ama şimdi yine yılmaz bey ile devam edicem cnm sende mi antep ☺
ben antepte yaşamıyorum ama cevremiz orada cok cnm birde eşim antepte çalışıyor bende o yüzden sürekli gidiyorum ilk doğumumu primerde yaptım . bu defa yılmaz beye gitcem biraz kalabalık oluyormuş ama

Ben koluma vurmadım göbeğe ve bacağa vurdum bacaklarım morardı göbekte sıkıntı yok banada corasprin verdi iğneyi bırakıcam ama hap doğuma kadar

Ben korkuyorum göbekten oyüzden koluma vurduruyorum, inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucağımıza.[/QUOTE]
Yok ya odaha kolay daha az morarıyo

Hayır henüz gitmedim cumartesi veya pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama yarın yeniden bi kan testi daha yaptıricam değer sağlıklı katlanıyor mu görmek için sen kan testi yaptırdın mı

Hayır canım yaptırmadım aslında yaptırmam lazım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu öyle değildir:KK43:

Evet cnm yoğun kalabalık primerde hangi doktora gitmistin
ibrahim halil Büyükbeşe canım cok bilgili bir dr. aslında ama hastane sgk anlaşmasını bozmuş pahalanmıs falan diye duydum birde hatemde dikiş atarken normal doğumdan sonra uyutuyorlarmıs primerde öyle birşey yapmadılar

Antep'te oturan arkadaşlar bende şimdiye kadar ordaydım hatem de nazire Öztürk diye bi doktor var bence antebin en iyi doktoru Kıbrıs'tan kalkıp onun için gelen bile var hem çok güleryüzlü hemde işini çok iyi yapıyor tavsiye ederim

Antep'te oturan arkadaşlar bende şimdiye kadar ordaydım hatem de nazire Öztürk diye bi doktor var bence antebin en iyi doktoru Kıbrıs'tan kalkıp onun için gelen bile var hem çok güleryüzlü hemde işini çok iyi yapıyor tavsiye ederim
evet canım duydum o doktoru da akrabamız ona gidiyor memnun ama nedense ben erkek doktorlara daha bir güveniyorum hani bebeğin doğum anı tutar düşürmez güçlüdür falan diye ne bileyim aklıma hep oyle şeyler geliyor:KK70:

evet canım duydum o doktoru da akrabamız ona gidiyor memnun ama nedense ben erkek doktorlara daha bir güveniyorum hani bebeğin doğum anı tutar düşürmez güçlüdür falan diye ne bileyim aklıma hep oyle şeyler geliyor:KK70:

Yani tabiki tercih meselesi ama gerçekten işini iyi yapıyor 2 arkadaşım doğumu onda yaptı çok memnun kaldılar eşimin işi gereği vandayım şimdi ama orda olsam kesinlikle nazire Hanım'a giderdim tek sorun çok yoğun olması :KK48:

Yani tabiki tercih meselesi ama gerçekten işini iyi yapıyor 2 arkadaşım doğumu onda yaptı çok memnun kaldılar eşimin işi gereği vandayım şimdi ama orda olsam kesinlikle nazire Hanım'a giderdim tek sorun çok yoğun olması :KK48:
Cnn bende nazife hanımı çok begenmedim önce ona gittim sonra yılmaz beyele devam ettim

peki normal mi doğurmuşlar canım ben normal doğum yanlısı olan dr a gitmek istiyorum çünkü

X