BENDE BİLMİYORUM CANIM DOKTOR BANA DA OLABİLME İHTİMALİNE KARŞI DEDİPıhtılaşma var mı cnmm sende?
Ben bilmiyorum ama olabilme ihtimaline karşı verdi doktor coraspin. Ne zamana kadar kullanıcam doktora yarın sorarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE BİLMİYORUM CANIM DOKTOR BANA DA OLABİLME İHTİMALİNE KARŞI DEDİPıhtılaşma var mı cnmm sende?
Ben bilmiyorum ama olabilme ihtimaline karşı verdi doktor coraspin. Ne zamana kadar kullanıcam doktora yarın sorarım
Ben koluma vurmadım göbeğe ve bacağa vurdum bacaklarım morardı göbekte sıkıntı yok banada corasprin verdi iğneyi bırakıcam ama hap doğuma kadar[/QUOTE]Geçmiş olsun canım bana da çok önemli bişey degil dedi ama 0,600lük verdi üstelik yanında coraspirin de verdi ve doğurana kadar kullan dedi fazla geldi banada ama yinede riske atamam kullanıcam bu arada kollarım morarıyor çok fena sizde de oluyor mu
Anladım cnm sen de mi bebeğini kaybettin daha önce? Ne zamana kadar kullanacaksın?BENDE BİLMİYORUM CANIM DOKTOR BANA DA OLABİLME İHTİMALİNE KARŞI DEDİ
Anladım cnm sen de mi bebeğini kaybettin daha önce? Ne zamana kadar kullanacaksın?
Cnn benimde doktorum yılmaz gencoya en son bülent beye gittim ama şimdi yine yılmaz bey ile devam edicem cnm sende mi antep ☺hangi doktora gidiyorsun cnm bende eşim iş için gittikçe doktora oraya gidiyorum yılmaz gencoya gitcem arkadasım memnun kaldı ilkini ibrahim halil büyükbeşe doğurttu normal doğum
ben antepte yaşamıyorum ama cevremiz orada cok cnm birde eşim antepte çalışıyor bende o yüzden sürekli gidiyorum ilk doğumumu primerde yaptım . bu defa yılmaz beye gitcem biraz kalabalık oluyormuş amaCnn benimde doktorum yılmaz gencoya en son bülent beye gittim ama şimdi yine yılmaz bey ile devam edicem cnm sende mi antep ☺
Ben koluma vurmadım göbeğe ve bacağa vurdum bacaklarım morardı göbekte sıkıntı yok banada corasprin verdi iğneyi bırakıcam ama hap doğuma kadar
Evet cnm yoğun kalabalık primerde hangi doktora gitmistinben antepte yaşamıyorum ama cevremiz orada cok cnm birde eşim antepte çalışıyor bende o yüzden sürekli gidiyorum ilk doğumumu primerde yaptım . bu defa yılmaz beye gitcem biraz kalabalık oluyormuş ama
Hayır henüz gitmedim cumartesi veya pazartesi gitmeyi düşünüyorum ama yarın yeniden bi kan testi daha yaptıricam değer sağlıklı katlanıyor mu görmek için sen kan testi yaptırdın mı
ibrahim halil Büyükbeşe canım cok bilgili bir dr. aslında ama hastane sgk anlaşmasını bozmuş pahalanmıs falan diye duydum birde hatemde dikiş atarken normal doğumdan sonra uyutuyorlarmıs primerde öyle birşey yapmadılarEvet cnm yoğun kalabalık primerde hangi doktora gitmistin
evet canım duydum o doktoru da akrabamız ona gidiyor memnun ama nedense ben erkek doktorlara daha bir güveniyorum hani bebeğin doğum anı tutar düşürmez güçlüdür falan diye ne bileyim aklıma hep oyle şeyler geliyorAntep'te oturan arkadaşlar bende şimdiye kadar ordaydım hatem de nazire Öztürk diye bi doktor var bence antebin en iyi doktoru Kıbrıs'tan kalkıp onun için gelen bile var hem çok güleryüzlü hemde işini çok iyi yapıyor tavsiye ederim
Hayır canım yaptırmadım aslında yaptırmam lazım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu öyle değildir
İst da oturan anne adaylari kimler ?
evet canım duydum o doktoru da akrabamız ona gidiyor memnun ama nedense ben erkek doktorlara daha bir güveniyorum hani bebeğin doğum anı tutar düşürmez güçlüdür falan diye ne bileyim aklıma hep oyle şeyler geliyor
Anladım cnm yılmaz beyde çok iyi sadece çok yoğun isteibrahim halil Büyükbeşe canım cok bilgili bir dr. aslında ama hastane sgk anlaşmasını bozmuş pahalanmıs falan diye duydum birde hatemde dikiş atarken normal doğumdan sonra uyutuyorlarmıs primerde öyle birşey yapmadılar
Cnn bende nazife hanımı çok begenmedim önce ona gittim sonra yılmaz beyele devam ettimYani tabiki tercih meselesi ama gerçekten işini iyi yapıyor 2 arkadaşım doğumu onda yaptı çok memnun kaldılar eşimin işi gereği vandayım şimdi ama orda olsam kesinlikle nazire Hanım'a giderdim tek sorun çok yoğun olması
peki normal mi doğurmuşlar canım ben normal doğum yanlısı olan dr a gitmek istiyorum çünküYani tabiki tercih meselesi ama gerçekten işini iyi yapıyor 2 arkadaşım doğumu onda yaptı çok memnun kaldılar eşimin işi gereği vandayım şimdi ama orda olsam kesinlikle nazire Hanım'a giderdim tek sorun çok yoğun olması