- 12 Ocak 2016
- 76
- 57
- 29
Dogru canım aramızda iki gün var seninle ben beşinci haftaya bugün girdim senin tahmini doğum tarihinde 21ekim olmalı
bebişi mi gördü yani canım ne zaman gittin dr a ne güzel gördüysen ben sadece siyah yuvarlak kese gördümHerkese Günaydın mutlu sabahlar
Gebeliğini yeni öğrenen tüm hamiş kardeşlerimi ve ablalarimi da gönülden tebrik ediyorum
Benim bulantım yok ama mide yanması şu anda canıma okuyor
Geçmişi okumaya çalıştım biraz da benim doktor keseyi değil direk gebeliği gördü ve bana da gösterdi fotoğrafı da var şimdi aklıma takıldı benim bu durum bilgisi olan?
Çok güzel ya evet 21 Ekim gibi doğum görünüyo înşallah sağlıklı bi gebelik geçiririz sn doktora gittin mi canım
cnm benim adet günü 28 çıkmıştı bir dahada baktırmadım kana 5+6 ken gittim keseyi gördük birde ayın 17 sinde gitcem kalp atışı içinKızlar çok şükür benim hiç bulantin olmuyo sadece istahim yok azaldı zorla yiyorum biseyler ama miden kazınıyor bu kezdeyarın kan vericem insalhhh degerim artar kizlar keseyi değerini kac olduk zaman gordunuz
BENİMDE ADET GÜNÜNÜN ERTESİ 1016,44 ÇIKTI BENDE YARIN GİDECEĞİM İNŞALLAH DUYARIM KIZLAR DUA EDİN NE OLURcnm benim adet günü 28 çıkmıştı bir dahada baktırmadım kana 5+6 ken gittim keseyi gördük birde ayın 17 sinde gitcem kalp atışı için
hangi doktora gidiyorsun cnm bende eşim iş için gittikçe doktora oraya gidiyorum yılmaz gencoya gitcem arkadasım memnun kaldı ilkini ibrahim halil büyükbeşe doğurttu normal doğumBende 23 yaş. Ilk bebek.gaziantep.13 ekim doğum olacak ama daha haftaya gidecegim doktora o zaman tam belli olur doğum felan
6+5 oluyorsun canım yarın değerin çok güzel geç döllenme değil bence yüksek ihtimalle duyarsın benimde ilk bebeğimde değerim yüksekti 6+4 te duymustum hadi inşallah sıra sıra duyalım pıt pıtları:) video çektir bari evde bakarsınBENİMDE ADET GÜNÜNÜN ERTESİ 1016,44 ÇIKTI BENDE YARIN GİDECEĞİM İNŞALLAH DUYARIM KIZLAR DUA EDİN NE OLUR
6+5 oluyorsun canım yarın değerin çok güzel geç döllenme değil bence yüksek ihtimalle duyarsın benimde ilk bebeğimde değerim yüksekti 6+4 te duymustum hadi inşallah sıra sıra duyalım pıt pıtları:) video çektir bari evde bakarsın
yaa o heyecanı tek sen tadacaksın o zaman olsun eşinde evde görür. canım biz çekelim demiştik video oğlumda eşim ön kamerayı açmış yanlışlıkla kendini cekmiş video boyunca şaşkın ağzı açık bir ifade var eşimde ve sadece konuşmalar kalp sesi duyuluyor eve gelip bakınca şok olmuştuk o da hatıra kaldı bizecanım zaten eşim olmuyor yalnız gidiyorum eğer duyarsam inşallah isteyeceğim doktordann..ama inşallah hepimiz sırasıyla duyalım inşallahhh
yaa o heyecanı tek sen tadacaksın o zaman olsun eşinde evde görür. canım biz çekelim demiştik video oğlumda eşim ön kamerayı açmış yanlışlıkla kendini cekmiş video boyunca şaşkın ağzı açık bir ifade var eşimde ve sadece konuşmalar kalp sesi duyuluyor eve gelip bakınca şok olmuştuk o da hatıra kaldı bize
inşallah canım sen rahat bebişimiz stres olmasın:)) eşim malesef izin alamıyor ben gideceğim yeter ki duayayım yeter zaten oda evde yaşar artık inşallah o duyguyu
inşallah canım sen rahat bebişimiz stres olmasın
Ben yarın gidiyorum doktora ins duyarız kalp atisini :) 6+1 olucaz yarın.
Geçmiş olsun canım bana da çok önemli bişey degil dedi ama 0,600lük verdi üstelik yanında coraspirin de verdi ve doğurana kadar kullan dedi fazla geldi banada ama yinede riske atamam kullanıcam bu arada kollarım morarıyor çok fena sizde de oluyor mu[/QUOTE]QUOTE="eylemahu, post: 45114010, member: 234534"]Kızlar bende de var pıhtılaşma ama önemli bir faktör değilmiş dr 12 hafts clexane 0.4 verdi kendim yapıyorum şimdilik
İnşallah canım siz 5 gun büyüksünüz duyma ihtimaliniz daha fazla :)AYN GÜN GİDİYORMUŞUZ CANIM İNŞALLAH DUYARIZ BİRLİKTE...
İNŞALLAH CANIM RABBİM İNŞALLAH BİZE BUNU NASİP EDERRRİnşallah canım siz 5 gun büyüksünüz duyma ihtimaliniz daha fazla :)
BENDE KULLANIYORUM CANIM DOKTOR VERDİ BANA DABen pıhtılaşma testi yaptırmadm ilk bebeğimi kaybettiğim için 10. Haftada coraspin kullanıyorum bir zararı yok dedi doktor .
Pıhtılaşma var mı cnmm sende?BENDE KULLANIYORUM CANIM DOKTOR VERDİ BANA DA