Cnm gebelik.org diye bir site var oradan en son adet tarihinin ilk gününü yazarak bulabilirsinGünaydın hanımlar aranızda yeniyim dün adetim 2 gün geçiyordu test yaptım akşam direk ikinci çizgi çıktı son adet tarihim 15 Ocak ne kadarlık hamile oluyorum ben acaba yardımcı olur musunuz bide yumurtlama gününden îtibaren mi hesaplanıyor gebelik ?
günaydin kizlar
bugün ilk defa doktora gidiyorum insallah saglikli bir hamileliktir. icimi korku sardi. bana sans dileyin. tedirginim az. insallah kalbini duyariz minigin
Amaben KKTC deyim ve burda hiic öyle sey yok burasi Türkiye nin 90 li yıllar i gibiCanim zaten genellikle önce kese görülüyor 2 hafta kadar sonra bebekbenim demir eksikliği, kansızlık gibi sıkıntılarım olduğu için tüm rutin tahlilleri yaptırdım sağlık ocağına hamileyim diye başvurunca da kan tahlili yaptırıyorlar zaten mutlaka hamile olduğunuzu sağlık ocaklarına bildirin önemli bi şey olduğunda arıyorlar sizi haberdar ediyorlar.
saol canim insallah :) darisi senin basinaİnsallah guzel haberlerle gelirsin canim
Hadi bakalım inşallah duyarsin sen duyarsan bn dr degiscemgünaydin kizlar
bugün ilk defa doktora gidiyorum insallah saglikli bir hamileliktir. icimi korku sardi. bana sans dileyin. tedirginim az. insallah kalbini duyariz minigin
saol canim insallah :) darisi senin basina
kkgünaydın kızlar...
öncelikle hafta hafta gebelik aşamalarını anlatan bir link paylaşıyorum : http://www.milliyet.com.tr/hafta-hafta-gebelik/
ilk 4 ay gıda ve çok önemli...
çok ağır şeyler yememek lazım ama, peynir süt, zeytin, narenciye, muz, ceviz, fındık, badem ve kuru kayısı kuru incir gibi şeyler çok önemliymiş gelişim açısından...
ve haftada 1-2 balık...
Herşey çok güzel olur hepimiz için inşallah, Allah tamamına erdirir sağlıkla..
Cnm gebelik.org diye bir site var oradan en son adet tarihinin ilk gününü yazarak bulabilirsin
insallah duyarim ama benim degerlerim gecen hafta carsamba 12 bin küsürdü yani o yüzden cikma ihtimali oldugu icin gidiyorum yoksa 8. haftayi beklicektim. hayirlisi insallah görürüzde icimiz rahatlar. tabi dr. un cihazinada bagli eger eskilerdense sanirim zormus görünmesi. birde ben vajinal baktirmayi düsünüyorum burda tehlikesi olmadigini söylüyorlar bakalimHadi bakalım inşallah duyarsin sen duyarsan bn dr degiscem
insallah duyarim ama benim degerlerim gecen hafta carsamba 12 bin küsürdü yani o yüzden cikma ihtimali oldugu icin gidiyorum yoksa 8. haftayi beklicektim. hayirlisi insallah görürüzde icimiz rahatlar. tabi dr. un cihazinada bagli eger eskilerdense sanirim zormus görünmesi. birde ben vajinal baktirmayi düsünüyorum burda tehlikesi olmadigini söylüyorlar bakalim
Valla bende tam bilemiyorum ama bana doğru dediler çevredekiler bakalım yarın doktora gideceğim doğru mu değil mi göreceğizYa her sitede baktım nerdeyse ama 4 haftalık diyo doğru mudur acaba
Amin inşallah Teşekkürler paylaşım içingünaydın kızlar...
öncelikle hafta hafta gebelik aşamalarını anlatan bir link paylaşıyorum : http://www.milliyet.com.tr/hafta-hafta-gebelik/
ilk 4 ay gıda ve çok önemli...
çok ağır şeyler yememek lazım ama, peynir süt, zeytin, narenciye, muz, ceviz, fındık, badem ve kuru kayısı kuru incir gibi şeyler çok önemliymiş gelişim açısından...
ve haftada 1-2 balık...
Herşey çok güzel olur hepimiz için inşallah, Allah tamamına erdirir sağlıkla..
Tedirgin olmayın inşallah hersey çok güzel olur hayırlı saglikli kucaginiza alırsınız inşallahgünaydin kizlar
Valla bende tam bilemiyorum ama bana doğru dediler çevredekiler bakalım yarın doktora gideceğim doğru mu değil mi göreceğiz
Ya her sitede baktım nerdeyse ama 4 haftalık diyo doğru mudur acaba