2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın hanımlar aranızda yeniyim dün adetim 2 gün geçiyordu test yaptım akşam direk ikinci çizgi çıktı son adet tarihim 15 Ocak ne kadarlık hamile oluyorum ben acaba yardımcı olur musunuz bide yumurtlama gününden îtibaren mi hesaplanıyor gebelik ?
Cnm gebelik.org diye bir site var oradan en son adet tarihinin ilk gününü yazarak bulabilirsin

QUOTE="eylemahu, post: 45114010, member: 234534"]Kızlar bende de var pıhtılaşma ama önemli bir faktör değilmiş dr 12 hafts clexane 0.4 verdi kendim yapıyorum şimdilik[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım bana da çok önemli bişey degil dedi ama 0,600lük verdi üstelik yanında coraspirin de verdi ve doğurana kadar kullan dedi fazla geldi banada ama yinede riske atamam kullanıcam bu arada kollarım morarıyor çok fena sizde de oluyor mu

günaydin kizlar

bugün ilk defa doktora gidiyorum insallah saglikli bir hamileliktir. icimi korku sardi. bana sans dileyin. tedirginim az. insallah kalbini duyariz minigin

Canim zaten genellikle önce kese görülüyor 2 hafta kadar sonra bebek :KK200: benim demir eksikliği, kansızlık gibi sıkıntılarım olduğu için tüm rutin tahlilleri yaptırdım sağlık ocağına hamileyim diye başvurunca da kan tahlili yaptırıyorlar zaten mutlaka hamile olduğunuzu sağlık ocaklarına bildirin önemli bi şey olduğunda arıyorlar sizi haberdar ediyorlar.
Amaben KKTC deyim ve burda hiic öyle sey yok burasi Türkiye nin 90 li yıllar i gibi

günaydın kızlar...
öncelikle hafta hafta gebelik aşamalarını anlatan bir link paylaşıyorum : http://www.milliyet.com.tr/hafta-hafta-gebelik/

ilk 4 ay gıda ve çok önemli...
çok ağır şeyler yememek lazım ama, peynir süt, zeytin, narenciye, muz, ceviz, fındık, badem ve kuru kayısı kuru incir gibi şeyler çok önemliymiş gelişim açısından...
ve haftada 1-2 balık...

Herşey çok güzel olur hepimiz için inşallah, Allah tamamına erdirir sağlıkla..:KK200::KK200:

günaydın kızlar...
öncelikle hafta hafta gebelik aşamalarını anlatan bir link paylaşıyorum : http://www.milliyet.com.tr/hafta-hafta-gebelik/

çok ağır şeyler yememek lazım ama, peynir süt, zeytin, narenciye, muz, ceviz, fındık, badem ve kuru kayısı kuru incir gibi şeyler çok önemliymiş gelişim açısından...
ve haftada 1-2 balık...

Herşey çok güzel olur hepimiz için inşallah, Allah tamamına erdirir sağlıkla..:KK200::KK200:
kk

Tesekkurler paylasimin icin canim insallah saglikla kucagimiza aliriz

Hadi bakalım inşallah duyarsin sen duyarsan bn dr degiscem
insallah duyarim ama benim degerlerim gecen hafta carsamba 12 bin küsürdü yani o yüzden cikma ihtimali oldugu icin gidiyorum yoksa 8. haftayi beklicektim. hayirlisi insallah görürüzde icimiz rahatlar. tabi dr. un cihazinada bagli eger eskilerdense sanirim zormus görünmesi. birde ben vajinal baktirmayi düsünüyorum burda tehlikesi olmadigini söylüyorlar bakalim

insallah duyarim ama benim degerlerim gecen hafta carsamba 12 bin küsürdü yani o yüzden cikma ihtimali oldugu icin gidiyorum yoksa 8. haftayi beklicektim. hayirlisi insallah görürüzde icimiz rahatlar. tabi dr. un cihazinada bagli eger eskilerdense sanirim zormus görünmesi. birde ben vajinal baktirmayi düsünüyorum burda tehlikesi olmadigini söylüyorlar bakalim

İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN CANIM :)) BENDE YARIN GİDECEĞİM

günaydın kızlar...

ve haftada 1-2 balık...

Amin inşallah Teşekkürler paylaşım için :-)

X