Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çabuk ilerlemiş topik yetişmek zor olacak benim birde 18 aylık bi oğlum var iş sonrası onunla uğraşıyorum. Ama aklım burada kalacak belli ki ne güzel bi ortam olmuş herkes çok sıcak. Ben gitmedim henüz Dr.a aynen 7. Haftada gitmeyi planlıyorum belki kalp atışında duyarım diye folik asit bugün başladım başkada birşey yok bendeHoş geldin hayırlı olsun cnm biz arada uyur uyanir bir birimize yazariz son durumun nedir folibol hergün 1tane ve 7. Haftada git gitmisken keseyi bebisi görürsün ben 3tur gidiyorum bu hafta keseyi inşallah haftaya kendisini görürüz
Bende faktör v Leiden varmış canım benimki de 0,600lük ben dvt de geçirdim iki sene önce. Yani damar tıkanıklığı yaşadım o yüzden gebelikte de tekrarlama ihtimali yüksekmiş gebeliğin devamı için de iğne gerekli. Senin problemin nedir? Kendi yapabiliyor musun iğneni?Bende clexane iğne kullanıyorum canım 0,600luk hafif kan pıhtılaşması var bende de senin rahatsızlığın ne çok geçmiş olsun bu arada inşallah hepimiz bu süreci sorunsuz atlatıriz
Duydum Can'ım geçen hafta.haftaya da kontrolüm var.gögüslerim çok acıyor.buna dayanarak aklıma kötü bişey getirmiyorum.psikopat olacaz 9 ay bitene kadar sanırımKalp atışını duymuşmuydun duyduysam sıkıntı yoktur herkesin farklı oluyor ama için rahatlamasını istiyorsan bir doktora görün
Evet Can'ım benim dr um bana istemediğin hiçbirşeyi yemek için kendini zorlama Bebek zaten ilk 3-4 ay senin depondan beslenecek sesi.o yüzden kimse kasmasın.canım senin in de üzüldüm ama umudunu yitirme.kısmeti varsa zaten seninledir.allah kalbine göre versin inşallah.Kızlar geçmişi de okudum ama aklımda kalmadı moral bozukluğundan. Yeni gelen arkadaşlara hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah. Midesi bulanan arkadaşlara maden suyu öneriyorum. Bir de 20. Haftaya kadar annenin artı olarak gıda almasına gerek yokmuş diye okumuştum bir yerde. Yani 2 kişilik beslenmeye gerek yokmuş. Ne derece doğru bilemem. Fazladan aldığımız bütün enerjiler bize yağ olarak dönüyor.
Neyse uyuyayım ben artık. İyi geceler güzel anneler ve anne adayları...
Ben zaten alttan baktiramam yapamam bende vajinusmus var ve daha tamamen bitmedi can veririm o muayene masasinda :)
Cutemom naber?2. gebeliğim kızlar
ben ilk gebeliğimde ultra saglıklı beslenmedım bır tane kızartma bısey yemedım .
ancak bu kadar dıkkatlı olabılırmıyım bılmıyorum
Ben sahsen beslenme uzmanına gıtmeyı dusunuyorum kılo almadan en azından fazla kılo almadan bıtırmelıyım bu surecı oglumda cok fazla kılo almıstım . gunde 1 bardak sut , ve her gun 3-4 tane cevız omega acısından cok guzel oluyor ve haftada 2 balık ama ben 1 yıyebılıyorum cunku balık elleyemıyorum .
cevız zeka açısından cok onemlı
3 lıtre su cok onemlı gelın gorunkı cok fazla su ıcemıyorum bugun daha 1.5 lıtre ıctım .
Onun dısında ogunlerı cogaltmaya gerek yok aslında, asıtlı ıcecekler ıcılmemelı. bıtkı cayları ıcılmemelı , hm maydonozdan kacınmalı, mumkunse cavdar ekmegı yenmelı
Aklıma gelenler bunlar
Sabah ben peynır zeytın bal yumurta kahvaltı edıyorum sutle.
oglen bugun salata ve kofte patates yedım ( kızartma) 1 bardak ayran
öğünümü yemedim henüz yiyeceğim 1 elma ve bir bardak süt
Mrb arkadaslar ben aralık 27son adetti 26ocak olmadım pazartesi kalp atışı duymadık kese var sağlıklı bi kese de bebek nerde bide yanlız folik asitmi kullanıyorsunuz dr gebelik tahlili disinda başka tahlil yaptırdımi bende de bulanti yok uyuyorum yorgunum açlık aserme var ama kalp atışını duymadim huzursuzum bir badka dr gitmelimiyim
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum:) ben genetik rahatsızlığımdan ötürü gebeliğim süresince her gün iğne vurulmak zorundayım (clexane). Belki aranızda da benim durumum da olanlar vardır. Doktorum bana bir üniversite hastanesine devam etmem gerektiğini söyledi. İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz üniversite hastanesinde çalışan bir kadın doğumcu var mı acaba? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.. Hepimizin gebeliği hayırı uğurlu olsun :) ekim anneleri olarak doğum sonrası tecrübelerimizi de paylaşırız inşallah:))
Bende clexane iğne kullanıyorum canım 0,600luk hafif kan pıhtılaşması var bende de senin rahatsızlığın ne çok geçmiş olsun bu arada inşallah hepimiz bu süreci sorunsuz atlatıriz
Kızlar bende de var pıhtılaşma ama önemli bir faktör değilmiş dr 12 hafts clexane 0.4 verdi kendim yapıyorum şimdilikBende faktör v Leiden varmış canım benimki de 0,600lük ben dvt de geçirdim iki sene önce. Yani damar tıkanıklığı yaşadım o yüzden gebelikte de tekrarlama ihtimali yüksekmiş gebeliğin devamı için de iğne gerekli. Senin problemin nedir? Kendi yapabiliyor musun iğneni?
Can'ım hemen aynı haftadayız benim de sat 27 aralık.bende de mide bulantısı yok folik asitten başka bişey vermedi dr.için rahat etsin diye başka Bi dr a görünebilirsin benceMrb arkadaslar ben aralık 27son adetti 26ocak olmadım pazartesi kalp atışı duymadık kese var sağlıklı bi kese de bebek nerde bide yanlız folik asitmi kullanıyorsunuz dr gebelik tahlili disinda başka tahlil yaptırdımi bende de bulanti yok uyuyorum yorgunum açlık aserme var ama kalp atışını duymadim huzursuzum bir badka dr gitmelimiyim
Aminnn Can'ım günaydın sanaaaaHayırlı sabahlar taze Anniş adayları hepimiz için musmutlu bir gün olsun inşallah