2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Darısı bana inşallah canım. Geçmiş olsun sana da bir an önce iyileşirsin inşallah.

Allah yardimcin olsun benimde 4 yasında oğlum var ve benim bulantimda beter ağladım resmen dün çok zor geçiyor şu 1 ayı atlatsaydik

Cnm ben fransadayim oturdugum bolgede klinik ,hastahane neredeyse tum jinekologlar a sordum en erkeni bu doktor verdi. Genelde kadin doktor tercih ediyorum ama bunda kim olursa olsun dedim bebegim iyimi hersey yolundami cok merak ediyorum

anliyorum...peki acil oldugunda aliyorlarmi yinede? artik yapicak birsey yok mecbur bekliceksin. nekadar sacma olsada.

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum:) ben genetik rahatsızlığımdan ötürü gebeliğim süresince her gün iğne vurulmak zorundayım (clexane). Belki aranızda da benim durumum da olanlar vardır. Doktorum bana bir üniversite hastanesine devam etmem gerektiğini söyledi. İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz üniversite hastanesinde çalışan bir kadın doğumcu var mı acaba? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.. Hepimizin gebeliği hayırı uğurlu olsun :) ekim anneleri olarak doğum sonrası tecrübelerimizi de paylaşırız inşallah:))

Bende 23 yaş. Ilk bebek.gaziantep.13 ekim doğum olacak ama daha haftaya gidecegim doktora o zaman tam belli olur doğum felan

benimde öyle canım ama doktor bana yolk sac oluşunca bebekte oluşacak demekkir dedi hatta yolk sac etrafında beliriyormuş bebek

Bende clexane iğne kullanıyorum canım 0,600luk hafif kan pıhtılaşması var bende de senin rahatsızlığın ne çok geçmiş olsun bu arada inşallah hepimiz bu süreci sorunsuz atlatıriz

Benim bulantılarım 3 gündür olmadı.endişelenmeli miyim acaba anlamadım.bulansa şikayetçiyim bulanmasa şikayetçiyim anlamadım

Benim bulantılarım 3 gündür olmadı.endişelenmeli miyim acaba anlamadım.bulansa şikayetçiyim bulanmasa şikayetçiyim anlamadım
Kalp atışını duymuşmuydun duyduysam sıkıntı yoktur herkesin farklı oluyor ama için rahatlamasını istiyorsan bir doktora görün

Kızlar çok şükür benim hiç bulantin olmuyo sadece istahim yok azaldı zorla yiyorum biseyler ama miden kazınıyor bu kezde yarın kan vericem insalhhh degerim artar kizlar keseyi değerini kac olduk zaman gordunuz

benimde öyle canım ama doktor bana yolk sac oluşunca bebekte oluşacak demekkir dedi hatta yolk sac etrafında beliriyormuş bebek
Canım bir nebze olsa içimi rahatlattin çok sağol. İnşallah öyledir. Rabbim hayırlısını versin.

Benim yumurtlamam sol tarafımda oldu ama sağ kasıgım da ağrı oluyor neden acaba bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…