İlk gittiğimde 4+6 ydi görmüştü doktor. Hem de üstten. Kese hala var ve düzgün ama bebek hala yok dedi. Endişeleniyorum.. İnşallah bir sıkıntı olmaz.keseyi ne zaman görmustun cnm
Darısı bana inşallah canım. Geçmiş olsun sana da bir an önce iyileşirsin inşallah.Mide bulantısı beni kötü vurdu hastaneye yat dedi doktor oğlum var diye yatmadim evde serum bagladik yatiyorum hep bu akşam iyiyim şükür kayinvaldem geliyor kimsem yok burada dün kalp atışını gorduk şükür
Canm inşaallah görürsün bebisi belki nazlaniyordur duayla inşaallah herşey hallolurDarısı bana inşallah canım. Geçmiş olsun sana da bir an önce iyileşirsin inşallah.
İNS OLMAZ CNM BENDE PAZARTESİ GİDİCEM KALP ATISLARINI GÖRURMUYUM DİYE BEKLİORMM HEYCANLAİlk gittiğimde 4+6 ydi görmüştü doktor. Hem de üstten. Kese hala var ve düzgün ama bebek hala yok dedi. Endişeleniyorum.. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Bugün 2 gün var yarın kan testi ne gidicem
Allah yardimcin olsun benimde 4 yasında oğlum var ve benim bulantimda beter ağladım resmen dün çok zor geçiyor şu 1 ayı atlatsaydikMide bulantısı beni kötü vurdu hastaneye yat dedi doktor oğlum var diye yatmadim evde serum bagladik yatiyorum hep bu akşam iyiyim şükür kayinvaldem geliyor kimsem yok burada dün kalp atışını gorduk şükür
Cnm ben fransadayim oturdugum bolgede klinik ,hastahane neredeyse tum jinekologlar a sordum en erkeni bu doktor verdi. Genelde kadin doktor tercih ediyorum ama bunda kim olursa olsun dedim bebegim iyimi hersey yolundami cok merak ediyorum
benimde öyle canım ama doktor bana yolk sac oluşunca bebekte oluşacak demekkir dedi hatta yolk sac etrafında beliriyormuş bebekSelam kızlar. Doktora gittim. Kese var ama bebek yok hala.bekleyeceğiz dedi. Haftaya tekrar gideceğim. İnşallah görebiliriz. Yoksa boş gebelik diye düşünecekler. Bugün 6+1 di. Yolk sac oluşmuş yazmış sadece. Keyfim yok hiç.
Bende clexane iğne kullanıyorum canım 0,600luk hafif kan pıhtılaşması var bende de senin rahatsızlığın ne çok geçmiş olsun bu arada inşallah hepimiz bu süreci sorunsuz atlatırizMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum:) ben genetik rahatsızlığımdan ötürü gebeliğim süresince her gün iğne vurulmak zorundayım (clexane). Belki aranızda da benim durumum da olanlar vardır. Doktorum bana bir üniversite hastanesine devam etmem gerektiğini söyledi. İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz üniversite hastanesinde çalışan bir kadın doğumcu var mı acaba? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.. Hepimizin gebeliği hayırı uğurlu olsun :) ekim anneleri olarak doğum sonrası tecrübelerimizi de paylaşırız inşallah:))
Kalp atışını duymuşmuydun duyduysam sıkıntı yoktur herkesin farklı oluyor ama için rahatlamasını istiyorsan bir doktora görünBenim bulantılarım 3 gündür olmadı.endişelenmeli miyim acaba anlamadım.bulansa şikayetçiyim bulanmasa şikayetçiyim anlamadım
[USER=158009]@asmin44 Sen daha ufaksın. 38'im ben ve ilk çocuk (Kasım'da boş gebelik var) Henüz hamile olduğum kesin değil. SAT 16 Ocak. BAT 16 Şubat. Eğer gebeysem ablanız benim
Hadi bakalım B bugza inşallah hamilesindir canım senin için dua edicem[/USER]
Canım bir nebze olsa içimi rahatlattin çok sağol. İnşallah öyledir. Rabbim hayırlısını versin.benimde öyle canım ama doktor bana yolk sac oluşunca bebekte oluşacak demekkir dedi hatta yolk sac etrafında beliriyormuş bebek