2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bence cok uzun bir süre..nerde yasiyorsun tam olarak? bende yurt disindanim ama en fazla 2 hafta icinde veriyorlar randevuyu...baska yerleri bir arastirsan?
Cnm ben fransadayim oturdugum bolgede klinik ,hastahane neredeyse tum jinekologlar a sordum en erkeni bu doktor verdi. Genelde kadin doktor tercih ediyorum ama bunda kim olursa olsun dedim bebegim iyimi hersey yolundami cok merak ediyorum

evet ya mide bulantısı ve baş ağrısı aynı anda geliyor bana! 3.15 te evdeydim direk yattım 5,30 a kadar. biraz kendime geld,m minik yağsız bir tost yedim. ceviz falan yiyemiyorum ben iki gündür ya. üzülüyorum.
Aynen ya. Hayattan soğutan bir durum. Hem mide hem baş. Adım attığım yer ayağımın altından kayıyor sanki. Hıncahınç dolu bir otobüste gibiyim

2. gebeliğim kızlar
ben ilk gebeliğimde ultra saglıklı beslenmedım bır tane kızartma bısey yemedım .
ancak bu kadar dıkkatlı olabılırmıyım bılmıyorum

Ben sahsen beslenme uzmanına gıtmeyı dusunuyorum kılo almadan en azından fazla kılo almadan bıtırmelıyım bu surecı oglumda cok fazla kılo almıstım . gunde 1 bardak sut , ve her gun 3-4 tane cevız omega acısından cok guzel oluyor ve haftada 2 balık ama ben 1 yıyebılıyorum cunku balık elleyemıyorum .
cevız zeka açısından cok onemlı
3 lıtre su cok onemlı gelın gorunkı cok fazla su ıcemıyorum bugun daha 1.5 lıtre ıctım .

Onun dısında ogunlerı cogaltmaya gerek yok aslında, asıtlı ıcecekler ıcılmemelı. bıtkı cayları ıcılmemelı , hm maydonozdan kacınmalı, mumkunse cavdar ekmegı yenmelı

Aklıma gelenler bunlar

Sabah ben peynır zeytın bal yumurta kahvaltı edıyorum sutle.
oglen bugun salata ve kofte patates yedım ( kızartma) 1 bardak ayran

öğünümü yemedim henüz yiyeceğim 1 elma ve bir bardak süt
Teşekkürler :-) bende günde 1 veya 2 bardak süt,meyve özellikle elma ve muz,çikolata özellikle fındıklı ve antepli olanindan çünkü faydali diye duymuştum sabahları da mutlaka birkaç kaşık bal,tahin pekmez,peynir ve 2 yumurta yiyorum folik asit açısından zenginmis haftada 1 balık bende tüketmeye çalışıyorum tazesini bulamadigimiz içim daha fazla tuketemiyoruz.Bolca su içmeye cabaliyorum birde.İnşallah bebislerimize yarasın :-)

Kızlar Merhabalar benimde adetime 8 gün kala 21 di değeri yarın tekrr kan vercem sizce doktora gidiyim mi değerimin artmasını mi bekliyim

Selam kızlar. Doktora gittim. Kese var ama bebek yok hala. :KK43: bekleyeceğiz dedi. Haftaya tekrar gideceğim. İnşallah görebiliriz. Yoksa boş gebelik diye düşünecekler. Bugün 6+1 di. Yolk sac oluşmuş yazmış sadece. Keyfim yok hiç. :KK43:

kızlar liste kodlarla hazırlanıyormuş onun için biraz ugraştırıcak yarın hallederim inşallah :)

canım ben yazmadım. yarın muayene de tam belli olur ne kadarlık beklenen doğum ne zaman. ama istersen şimdilik benim hesapladığım gibi ekle. 32 yaş, ilk bebek, adana, öğretmen, beklenen doğum tarihi 10 ekim.

Merhaba , Siizn baya erken başlamış. Bilimsel olarak mide bulantısı kalp atışları başladığında olur derler ama kimi bünye daha zayıf olduğundan hassasiyet oluşurmuş.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canım

Merhaba
ben adete göre 5+0 'ım bugün ancak benimde kan değerim dün 220 cıktı . Bu durumda gec döllenme olduğu akla geliyor . Beni cumartesi cagırdılar, her günü 2'ye katlayacak şekilde hesaplarsak senin için salı günü değerin 1600 olacak inşallah. O zaman gidebilirsin çalışmıyorsan . Ben cumartesi gideceğim benimde 1200 filan olacak hafta içi gidemediğim için cumatesi gideceğim.

Hadi hayırlısı inşallah sanada canım

Ye tatlıyı getir hakkıyı filanda derler ama ben çok inanmıyorum ben genel olarakda çok şekerli şeyler sevmem oğlumdada öyleydi ekşi yiyip oğlan dogurdum :)

Ben bunu ılk defa duyuyorum nasıl yani? Nerede okudun bende bakayım bi

Ay bencede tablo olusturmak zor yoksa ıcıne bılgılerı yazmak cok zahmet bısey olmayacaktır sanıyorum ama MarV-el MarV-el

Acaba sen mi olsan :)

Ben oğlumda 7+4 görmüştüm sanıyorum

Hem gecmıs olsun dıyeyım hemde bunun sebebını arastırdınızmı yanı genelde pıhtılasma oldugunda boyle olurmus derler? Allah gonlunuze gore versın ancak hamıle gıbı duruyorsunuzda gecmıs gebelıkten beta hcg sıfırlanmısmıydı buna baktırmısmıydınız?

Daha cok erken ama çıkmaz daha.

Canım senı sona sakladım. Bugunmu usg gırdın 3 mm kesemı gorundu bılmıyorum ama bence degerın normal senınde benım gıbı gec dollenme oldugunu dusunuyorum . cunku 5 gun olmus 17 sonucunu alalı 2. gün sonra 34 2 gün sonra ki sen 5.gün yaptımışssın 68 olmalı.
doktor bana dun soyle dedı benım oglumdaykende deger cok dusuk baslamıstı tup bebekte 33 dusun baya dusuk bı deger ustelık ıkız idi :) bazı kısılerın hormonları gec cevap verır hıc sorun degıl buarayı mutlaka kapatırsınız ılerleyen haftalarda dedi
Evey baktırdım betahcg sıfırlanmıştı eylülde evlendim kasımda kürtaj oldum zaten ilk geceden tutmuştu. Nedenini araştırmak istedik doktorum ilkk gebeliklerde cok yaşanıyor bu eğer 3 tane aynı olursa bakılıyor dedi ama şimdi eğer hamileysem hemen test yaptırıp varsada bi sorun önlemini alıcam. Yarın kam testine gidiyorum dua edin inşallah hamişimdir 2 ay önce annemi kaybettim bi meleğim gitti bi meleğim gelir belki ; (

Mide bulantısı beni kötü vurdu hastaneye yat dedi doktor oğlum var diye yatmadim evde serum bagladik yatiyorum hep bu akşam iyiyim şükür kayinvaldem geliyor kimsem yok burada dün kalp atışını gorduk şükür

X