Sevgili deneyimli anneler ya da bu konuda bilgisi olanlar nasıl beslenmeli bu süreçte ?
Benim doktorum dut yemiş bülbül gibi hiçbir şey anlatmiyor sadece kulaktan dolma bende
Bende bu konuyu merak ediyorum kızlar gün içinde nasıl besleniyorsunuz özellikle tükettiğiniz faydası olan besinler var mı?
CANIM HORMONLAR HEMEN SIFIRLANMIYOR ONA GÖRE BAK DERİMkızlar bişey soracağım kimyasal hamilelik yaşadım geçen hafta düşmüştü malesef.
şimdi tekrar ovulasyon testlerine başladım ve ikinci çizgi baya belirgen çıktı. böyle erken yumurtlama olurmu yada hcg hormon hala tam gitmemişmidir ondanmı acaba ? varmi aynı tecrübeyi yaşayan?
canım merhabakızlar bişey soracağım kimyasal hamilelik yaşadım geçen hafta düşmüştü malesef.
şimdi tekrar ovulasyon testlerine başladım ve ikinci çizgi baya belirgen çıktı. böyle erken yumurtlama olurmu yada hcg hormon hala tam gitmemişmidir ondanmı acaba ? varmi aynı tecrübeyi yaşayan?
canım merhaba
bana guzel haberını ver tamam mı?
hcg baktırsaydın aslında tatlım mutlaka baktırman lazım yanı
CuteMom tamam canım inşallah :) baktırdım en son 8 gün önce 9a düşmüştü .. kalmışsada çok azdır. neyse tamam hayırlısı bakalım çalışmaları eksik etmeyelim biz bacaklar herseferinde yukarı nolur nolmaz :))
yüksek ihtimal duyarsın tatlım ama duyamazsanda panik yapma bebeğe stres daha çok zarar bir çok kişi 7. haftanın sonlarında duyuyor kötü düşünme sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağınaRabbim nasip ederse ben de Ekim annesi olacağım ins. :) Cuma gününe randevu aldım 6+1 olacak o zaman. Kalp atisini duyabilir miyiz? Sizler ne zaman duydunuz?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi :)
canım ben bugün gittim doktora 11800 hcg keseyi gördük düzgün dedi doktor ama kalp için 19unda duyulabilir belki ama kesin olsun 22sinde gel dedi. sen keseyi görmüştün değil mi? bende deli gibi heyecanlıyım kalbi duyalım artık diyeBenim de yarın 5+6 doktora gidicem ama kalp atışını göremem heralde
10 gün olacak. iki gün önce kadın doktorundaydım ultrasondan baktı tekrar temizdi birşey görünmüyordu dış gebelik olsaydı derdi. ben haberdar ederim seni canım sağol yinedeTabi canım benım. ama sen gene baktır allah gostermesın bazen kımyasal sanılıp dıs gebelık oluyormus deger sonra tekrar yukselebılıyormus kac gun oldu kımyasal dusuk yapalı olabılırmı hemen yumurta acaba
aa o zaman kesın yumurtluyorsun degerlendır masallah ınsallah cok cabuk hemencık arkamızdan geleceksın yavrum10 gün olacak. iki gün önce kadın doktorundaydım ultrasondan baktı tekrar temizdi birşey görünmüyordu dış gebelik olsaydı derdi. ben haberdar ederim seni canım sağol yinede
Mrb gebisler :) pazartesi test yaptirdim 95 cikmisti bugun baktirdim 261 olmus duzenli yukselme var gebe oldugum kesin ama daha cok kucuk oldugu icin kese gorunmedi vajinal us yapalimmi dedi. İstemedim. haftaya gel o zaman gorulumus olur kese dedi.
2. gebeliğim kızlar
ben ilk gebeliğimde ultra saglıklı beslenmedım bır tane kızartma bısey yemedım .
ancak bu kadar dıkkatlı olabılırmıyım bılmıyorum
Ben sahsen beslenme uzmanına gıtmeyı dusunuyorum kılo almadan en azından fazla kılo almadan bıtırmelıyım bu surecı oglumda cok fazla kılo almıstım . gunde 1 bardak sut , ve her gun 3-4 tane cevız omega acısından cok guzel oluyor ve haftada 2 balık ama ben 1 yıyebılıyorum cunku balık elleyemıyorum .
cevız zeka açısından cok onemlı
3 lıtre su cok onemlı gelın gorunkı cok fazla su ıcemıyorum bugun daha 1.5 lıtre ıctım .
Onun dısında ogunlerı cogaltmaya gerek yok aslında, asıtlı ıcecekler ıcılmemelı. bıtkı cayları ıcılmemelı , hm maydonozdan kacınmalı, mumkunse cavdar ekmegı yenmelı
Aklıma gelenler bunlar
Sabah ben peynır zeytın bal yumurta kahvaltı edıyorum sutle.
oglen bugun salata ve kofte patates yedım ( kızartma) 1 bardak ayran
öğünümü yemedim henüz yiyeceğim 1 elma ve bir bardak süt
sen yeşil akıntıyı naptın
doktora gıttın mı?
Bunu bende çok merak ediyorum ne yiyip icilmeli ve spor da iyi olduğunu duymuştum ilk aylarda daha benim randevum 23 ünde sabırsızlık bekliyorumBende bu konuyu merak ediyorum kızlar gün içinde nasıl besleniyorsunuz özellikle tükettiğiniz faydası olan besinler var mı?
Ben zaten alttan baktiramam yapamam bende vajinusmus var ve daha tamamen bitmedi can veririm o muayene masasinda :)hayırlı olsun canım :) kucağına almayı nasip etsin rabbim... karından baktır bencede bende baktırmadım karından olsun dedim ve sıkısık gidersen daha rahat olur
Kizlar simdi doktorla konustum 31 Mart'ta gel dedi kese ve kalp atısını duymak icin cok gec degilmi sizce ? En erken randevu veren bu jinekoydu
Turkiyede ne guzel hemen bakiyorlar
Hayırlı olsun tatlımmmMrb gebisler :) pazartesi test yaptirdim 95 cikmisti bugun baktirdim 261 olmus duzenli yukselme var gebe oldugum kesin ama daha cok kucuk oldugu icin kese gorunmedi vajinal us yapalimmi dedi. İstemedim. haftaya gel o zaman gorulumus olur kese dedi.
O ZAMAN TAVSİYEM SIKIŞIK GİT CANIM :))Ben zaten alttan baktiramam yapamam bende vajinusmus var ve daha tamamen bitmedi can veririm o muayene masasinda :)
Ay çok varmış daha yaa.. Yok ben keseyi de göremedim daha. Yarın tanışacağız kendileriyle inşallahyüksek ihtimal duyarsın tatlım ama duyamazsanda panik yapma bebeğe stres daha çok zarar bir çok kişi 7. haftanın sonlarında duyuyor kötü düşünme sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına
zeynepzumra hamileliğimiz aynı gidecek sanırım hoşgeldin bende daha bulantı falan yok çok şükür. dr kontrolüne gittinmi keseyi gördün mü?
canım ben bugün gittim doktora 11800 hcg keseyi gördük düzgün dedi doktor ama kalp için 19unda duyulabilir belki ama kesin olsun 22sinde gel dedi. sen keseyi görmüştün değil mi? bende deli gibi heyecanlıyım kalbi duyalım artık diye