2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sevgili deneyimli anneler ya da bu konuda bilgisi olanlar nasıl beslenmeli bu süreçte ?
Benim doktorum dut yemiş bülbül gibi hiçbir şey anlatmiyor sadece kulaktan dolma bende :KK12:

Bende bu konuyu merak ediyorum kızlar gün içinde nasıl besleniyorsunuz özellikle tükettiğiniz faydası olan besinler var mı?

2. gebeliğim kızlar
ben ilk gebeliğimde ultra saglıklı beslenmedım bır tane kızartma bısey yemedım .
ancak bu kadar dıkkatlı olabılırmıyım bılmıyorum

Ben sahsen beslenme uzmanına gıtmeyı dusunuyorum kılo almadan en azından fazla kılo almadan bıtırmelıyım bu surecı oglumda cok fazla kılo almıstım . gunde 1 bardak sut , ve her gun 3-4 tane cevız omega acısından cok guzel oluyor ve haftada 2 balık ama ben 1 yıyebılıyorum cunku balık elleyemıyorum .
cevız zeka açısından cok onemlı
3 lıtre su cok onemlı gelın gorunkı cok fazla su ıcemıyorum bugun daha 1.5 lıtre ıctım .

Onun dısında ogunlerı cogaltmaya gerek yok aslında, asıtlı ıcecekler ıcılmemelı. bıtkı cayları ıcılmemelı , hm maydonozdan kacınmalı, mumkunse cavdar ekmegı yenmelı

Aklıma gelenler bunlar

Sabah ben peynır zeytın bal yumurta kahvaltı edıyorum sutle.
oglen bugun salata ve kofte patates yedım ( kızartma) 1 bardak ayran

öğünümü yemedim henüz yiyeceğim 1 elma ve bir bardak süt

kızlar bişey soracağım kimyasal hamilelik yaşadım geçen hafta düşmüştü malesef.
şimdi tekrar ovulasyon testlerine başladım ve ikinci çizgi baya belirgen çıktı. böyle erken yumurtlama olurmu yada hcg hormon hala tam gitmemişmidir ondanmı acaba ? varmi aynı tecrübeyi yaşayan?

şimdi tekrar ovulasyon testlerine başladım ve ikinci çizgi baya belirgen çıktı. böyle erken yumurtlama olurmu yada hcg hormon hala tam gitmemişmidir ondanmı acaba ? varmi aynı tecrübeyi yaşayan?
CANIM HORMONLAR HEMEN SIFIRLANMIYOR ONA GÖRE BAK DERİM

canım merhaba
bana guzel haberını ver tamam mı?
hcg baktırsaydın aslında tatlım mutlaka baktırman lazım yanı

canım merhaba
bana guzel haberını ver tamam mı?
hcg baktırsaydın aslında tatlım mutlaka baktırman lazım yanı
CuteMom CuteMom tamam canım inşallah :) baktırdım en son 8 gün önce 9a düşmüştü .. kalmışsada çok azdır. neyse tamam hayırlısı bakalım çalışmaları eksik etmeyelim biz bacaklar herseferinde yukarı nolur nolmaz :))

CuteMom CuteMom tamam canım inşallah :) baktırdım en son 8 gün önce 9a düşmüştü .. kalmışsada çok azdır. neyse tamam hayırlısı bakalım çalışmaları eksik etmeyelim biz bacaklar herseferinde yukarı nolur nolmaz :))
:KK53: Tabi canım benım. ama sen gene baktır allah gostermesın bazen kımyasal sanılıp dıs gebelık oluyormus deger sonra tekrar yukselebılıyormus kac gun oldu kımyasal dusuk yapalı olabılırmı hemen yumurta acaba

Rabbim nasip ederse ben de Ekim annesi olacağım ins. :) Cuma gününe randevu aldım 6+1 olacak o zaman. Kalp atisini duyabilir miyiz? Sizler ne zaman duydunuz?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi :)
yüksek ihtimal duyarsın tatlım ama duyamazsanda panik yapma bebeğe stres daha çok zarar bir çok kişi 7. haftanın sonlarında duyuyor kötü düşünme sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına

zeynepzumra zeynepzumra hamileliğimiz aynı gidecek sanırım hoşgeldin bende daha bulantı falan yok çok şükür. dr kontrolüne gittinmi keseyi gördün mü?

Benim de yarın 5+6 doktora gidicem ama kalp atışını göremem heraldeo_O
canım ben bugün gittim doktora 11800 hcg keseyi gördük düzgün dedi doktor ama kalp için 19unda duyulabilir belki ama kesin olsun 22sinde gel dedi. sen keseyi görmüştün değil mi? bende deli gibi heyecanlıyım kalbi duyalım artık diye

:KK53: Tabi canım benım. ama sen gene baktır allah gostermesın bazen kımyasal sanılıp dıs gebelık oluyormus deger sonra tekrar yukselebılıyormus kac gun oldu kımyasal dusuk yapalı olabılırmı hemen yumurta acaba
10 gün olacak. iki gün önce kadın doktorundaydım ultrasondan baktı tekrar temizdi birşey görünmüyordu dış gebelik olsaydı derdi. ben haberdar ederim seni canım sağol yinede :KK200:

10 gün olacak. iki gün önce kadın doktorundaydım ultrasondan baktı tekrar temizdi birşey görünmüyordu dış gebelik olsaydı derdi. ben haberdar ederim seni canım sağol yinede :KK200:
aa o zaman kesın yumurtluyorsun degerlendır masallah ınsallah cok cabuk hemencık arkamızdan geleceksın yavrum

Mrb gebisler :) pazartesi test yaptirdim 95 cikmisti bugun baktirdim 261 olmus duzenli yukselme var gebe oldugum kesin ama daha cok kucuk oldugu icin kese gorunmedi vajinal us yapalimmi dedi. İstemedim. haftaya gel o zaman gorulumus olur kese dedi.

Mrb gebisler :) pazartesi test yaptirdim 95 cikmisti bugun baktirdim 261 olmus duzenli yukselme var gebe oldugum kesin ama daha cok kucuk oldugu icin kese gorunmedi vajinal us yapalimmi dedi. İstemedim. haftaya gel o zaman gorulumus olur kese dedi.

hayırlı olsun canım :) kucağına almayı nasip etsin rabbim... karından baktır bencede bende baktırmadım karından olsun dedim ve sıkısık gidersen daha rahat olur

2. gebeliğim kızlar
ben ilk gebeliğimde ultra saglıklı beslenmedım bır tane kızartma bısey yemedım .
ancak bu kadar dıkkatlı olabılırmıyım bılmıyorum

Ben sahsen beslenme uzmanına gıtmeyı dusunuyorum kılo almadan en azından fazla kılo almadan bıtırmelıyım bu surecı oglumda cok fazla kılo almıstım . gunde 1 bardak sut , ve her gun 3-4 tane cevız omega acısından cok guzel oluyor ve haftada 2 balık ama ben 1 yıyebılıyorum cunku balık elleyemıyorum .
cevız zeka açısından cok onemlı
3 lıtre su cok onemlı gelın gorunkı cok fazla su ıcemıyorum bugun daha 1.5 lıtre ıctım .

Onun dısında ogunlerı cogaltmaya gerek yok aslında, asıtlı ıcecekler ıcılmemelı. bıtkı cayları ıcılmemelı , hm maydonozdan kacınmalı, mumkunse cavdar ekmegı yenmelı

Aklıma gelenler bunlar

Sabah ben peynır zeytın bal yumurta kahvaltı edıyorum sutle.
oglen bugun salata ve kofte patates yedım ( kızartma) 1 bardak ayran

öğünümü yemedim henüz yiyeceğim 1 elma ve bir bardak süt

Canımm güzel cevabın için teşekkürler :KK15: bende balığa dokunamıyorum hele ki bu dönemde kokusu aklıma gelince midem bulanıyor eşim her hafta tüket diyor ama midem almıyor kio_O

Kizlar simdi doktorla konustum 31 Mart'ta gel dedi kese ve kalp atısını duymak icin cok gec degilmi sizce ? En erken randevu veren bu jinekoydu
Turkiyede ne guzel hemen bakiyorlar

Bende bu konuyu merak ediyorum kızlar gün içinde nasıl besleniyorsunuz özellikle tükettiğiniz faydası olan besinler var mı?
Bunu bende çok merak ediyorum ne yiyip icilmeli ve spor da iyi olduğunu duymuştum ilk aylarda daha benim randevum 23 ünde sabırsızlık bekliyorum

hayırlı olsun canım :) kucağına almayı nasip etsin rabbim... karından baktır bencede bende baktırmadım karından olsun dedim ve sıkısık gidersen daha rahat olur
Ben zaten alttan baktiramam yapamam bende vajinusmus var ve daha tamamen bitmedi can veririm o muayene masasinda :)

Kizlar simdi doktorla konustum 31 Mart'ta gel dedi kese ve kalp atısını duymak icin cok gec degilmi sizce ? En erken randevu veren bu jinekoydu
Turkiyede ne guzel hemen bakiyorlar

bence cok uzun bir süre..nerde yasiyorsun tam olarak? bende yurt disindanim ama en fazla 2 hafta icinde veriyorlar randevuyu...baska yerleri bir arastirsan?

Hayırlı olsun tatlımmm

yüksek ihtimal duyarsın tatlım ama duyamazsanda panik yapma bebeğe stres daha çok zarar bir çok kişi 7. haftanın sonlarında duyuyor kötü düşünme sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına

zeynepzumra zeynepzumra hamileliğimiz aynı gidecek sanırım hoşgeldin bende daha bulantı falan yok çok şükür. dr kontrolüne gittinmi keseyi gördün mü?

canım ben bugün gittim doktora 11800 hcg keseyi gördük düzgün dedi doktor ama kalp için 19unda duyulabilir belki ama kesin olsun 22sinde gel dedi. sen keseyi görmüştün değil mi? bende deli gibi heyecanlıyım kalbi duyalım artık diye
Ay çok varmış daha yaa.. Yok ben keseyi de göremedim daha. Yarın tanışacağız kendileriyle inşallah:KK53:

X