2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim de bulantım yok henüz ileride olur mu bilmem. Olmaması işime gelir
Daha 6 haftalik ama şimdiden bir sürü bebek alisveris sitesini kurcaladim durdum net dayanmayacak anlaşılan bana
Ama insan çok mutlu oluyor bebis esyalariyla evi dolduruvermek istiyor

QUOTE="CuteMom, post: 45101525, member: 468236"]Çok iyi maşallah [/QUOTE]
Teşekkürederim ama korkuyorum buda kimyasal olursa diye daha önce 4kimyasal geçirdim hiç çocuğum yok henüz

Ya öncesinde bebek sahibi olan anneler bu bulantılar artıyor mu zamanla hep böyle mi devam edicek hiçbirşey yiyemiyorum.
3. aydan sonra azalıyor ancak bazıları dogurana kadar kusuyor
ısyerınden bı arkadasımın karısı sureklı kusuyordu suanda 18 haftalık gunde 3 kere kusuyormus sımdı sadece.
bunyeden bunyeye degısıyor beta hcg yukseklıgıne baglı sanırım mıde bulantıısnın erken baslaması

QUOTE="CuteMom, post: 45101525, member: 468236"]Çok iyi maşallah
Teşekkürederim ama korkuyorum buda kimyasal olursa diye daha önce 4kimyasal geçirdim hiç çocuğum yok henüz [/QUOTE]

ne zaman gıdeceksın doktora

Teşekkürederim ama korkuyorum buda kimyasal olursa diye daha önce 4kimyasal geçirdim hiç çocuğum yok henüz

ne zaman gıdeceksın doktora[/QUOTE]

Cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama cuma günü yeniden test yaptırmak istiyorum inşallah katlanır sonucum

ne zaman gıdeceksın doktora

Cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama cuma günü yeniden test yaptırmak istiyorum inşallah katlanır sonucum[/QUOTE]
yaptırma bosu bosuna bak benımde degerım adetten ıkı gun sonra 62 3 gun sonra 94 2 gun sonra 220 ıdı
kımyasal olacak sandım bende ben cumartesı gıttıgımde kan yapılacak sonra usg gırıcem

Cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama cuma günü yeniden test yaptırmak istiyorum inşallah katlanır sonucum
yaptırma bosu bosuna bak benımde degerım adetten ıkı gun sonra 62 3 gun sonra 94 2 gun sonra 220 ıdı
kımyasal olacak sandım bende ben cumartesı gıttıgımde kan yapılacak sonra usg gırıcem[/QUOTE]bazende biraz rahat olmak gerekiyo sanirim ne kadar olumsuz olursan o kadar huzursuz mutsuz oluyosun ben ilk hamileligimde hcg bile baktirmamisim düşünün allaha şükür hicbir sıkıntı yasamadim simdi burda bakinca doktora gitmeden 3 kere hcg baktirdim:)) bende panik oldum ama haftaya kadar sabredicem kalp atisina gidicem kuzumun

Benim adetten iki gün önce 63 çıktı tam günümde 207çıktı aslında değer güzel ama bi kere korktum ya eşimde çok istiyor bu sefer olsa keşke

UOTE="CuteMom, post: 45102963, member: 468236"]Cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama cuma günü yeniden test yaptırmak istiyorum inşallah katlanır sonucum[/QUOTE]
kımyasal olacak sandım bende ben cumartesı gıttıgımde kan yapılacak sonra usg gırıcem[/QUOTE]

Sürekli midem bulanıyor hiç geçmiyor uyumaya çalışıyorum sürekli su bile kokuyor böle devam ederse yandım

Bende akşam üstü öğünümü yiyeyim
mide bulantılarınada iyi geliyormuş hoş bende yok ama yeşil elma ve süt

Sevgili deneyimli anneler ya da bu konuda bilgisi olanlar nasıl beslenmeli bu süreçte ?
Benim doktorum dut yemiş bülbül gibi hiçbir şey anlatmiyor sadece kulaktan dolma bende

Sevgili deneyimli anneler ya da bu konuda bilgisi olanlar nasıl beslenmeli bu süreçte ?
Benim doktorum dut yemiş bülbül gibi hiçbir şey anlatmiyor sadece kulaktan dolma bende

Bende bu konuyu merak ediyorum kızlar gün içinde nasıl besleniyorsunuz özellikle tükettiğiniz faydası olan besinler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…