- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
ya tabi yüzde elli şansımız var canım tesadüfen kimisinde tututyor tabi olasılık aminnnBende inanmiyorum da bazıları doğru yazınca merak ettim baktım gaybi ancak Allah bilir hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Bazilarinda hiç bişey olmuyormuş zaten öyle biliyorum kafanı takma sakın allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBENDE PEK BİRŞEY YOK
Bazilarinda hiç bişey olmuyormuş zaten öyle biliyorum kafanı takma sakın allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de yarın 5+6 doktora gidicem ama kalp atışını göremem heraldecnm ben ilk bebeğimde 6+4 de kalp atısını duymustum şimdki bebişimde 5+6 da sadece kese göründü
3. aydan sonra azalıyor ancak bazıları dogurana kadar kusuyorYa öncesinde bebek sahibi olan anneler bu bulantılar artıyor mu zamanla hep böyle mi devam edicek hiçbirşey yiyemiyorum.
yani genelde 6 haftanın içinde duyuluyor cnm hatta gec döllenmeler 7 -8 hafta oluyormuş yinede belli olmaz duyarsın inşallah duyamazsanda kontrole gittiğinde olurBenim de yarın 5+6 doktora gidicem ama kalp atışını göremem heralde
3-4 gündür var gittikçe çoğalıyor sankiNe zaman başlamıştı bulantılar acaba ?
Buarada benim bulanmıyor yani bi midem çalkalanıyor ama gün içinde , oğlumdada böyle olmuştum
acaba bir pipi'mi geliyor
Teşekkürederim ama korkuyorum buda kimyasal olursa diye daha önce 4kimyasal geçirdim hiç çocuğum yok henüzQUOTE="CuteMom, post: 45101525, member: 468236"]Çok iyi maşallah
sansliysan 12 hafta bitince bitiyo bulantilar benimde oyle olmustu su bile icemiyordumYa öncesinde bebek sahibi olan anneler bu bulantılar artıyor mu zamanla hep böyle mi devam edicek hiçbirşey yiyemiyorum.
Teşekkürederim ama korkuyorum buda kimyasal olursa diye daha önce 4kimyasal geçirdim hiç çocuğum yok henüz
ne zaman gıdeceksın doktora
yaptırma bosu bosuna bak benımde degerım adetten ıkı gun sonra 62 3 gun sonra 94 2 gun sonra 220 ıdıCumartesi gitmeyi düşünüyorum ama cuma günü yeniden test yaptırmak istiyorum inşallah katlanır sonucum
Sevgili deneyimli anneler ya da bu konuda bilgisi olanlar nasıl beslenmeli bu süreçte ?
Benim doktorum dut yemiş bülbül gibi hiçbir şey anlatmiyor sadece kulaktan dolma bende