tatlım bulantı olmasın işte ne güzel şu an bendede yok oğlumdada pek olmamıştı bulantı kusma çeken akrabaları gördükçe şükür ederdim o kadar kötü bir şeymiş annem ablamda 9 ay kusmus doğumda dahi kusmuş sürekli burnumdan gelmişti hersey der. bence hiiiiç şaşma sevin kalk 2 göbek at
benimde bulantım yok tatlım beni iki kişi rüyasında oğlan doğurduğumu görmüş üstelik hamile olduğumu daha bilmiyorlar. ne diyeyim sağlıklı olsun da bir kızım olsun cok isterdim ismi bile hazırdıNe zaman başlamıştı bulantılar acaba ?
Buarada benim bulanmıyor yani bi midem çalkalanıyor ama gün içinde , oğlumdada böyle olmuştum
acaba bir pipi'mi geliyor
cnm bizimkisi yanlış cıktı ya ben inanmıyorumBende pek inanmıyorum ama çıkıyor diyorlar nasip hayırlı sağlıklı olsun da inşallah
sen kalbini ferah tut canım birşeycikler olmaz inşallah dua et bol bol hayırlı haberlerini ver cuma günüCANIM BEN İLKİ GİBİ OLMASIN DİYE KORKUYORUM ONDA DA OLMAMIŞTII CUMA GİDECEĞİM BAKALIM KISMETSE
cnm genelde bakıyorum hergun bıde en cok gecelri vuruyor ıkı gundur gunduzlerı vuruyor yemıyoum beslenmeme dıkatte edıyorum amasürekli mi boyle ?
kızartma fılanmı yıyorsun dokunuyor? mıden agrıyorsa sekerlı su ıcebılırsın bende bu sabah kalktıgımda nasıl mıdem agrıyordu yatmadan evvel kıvı ve sut ıcmıstım sanırım daha onceden yemelıyım.
sen kalbini ferah tut canım birşeycikler olmaz inşallah dua et bol bol hayırlı haberlerini ver cuma günü
yok cnm duymadım ben kese içinde gitmedim p tesi gidicem doktorum ıkı kere gelme dedı tek seferde gel baakrız dedı tuz yağ az bılmıyorum cnm bnde p tesıyı ıple çekiyorumCanım sen kalp atisini duydun mu?
Bunun için doktora danışmalisin bir çözümü vardır. Bugün bende de bulantı var. Şu içtim aç karına ona bağlıyorum. Hafif şeyler ye yağ ve tuz az olsun. Zaten asitli şeyler içmiyorsundur . Rabbim şifa versin inş canım.
şerbeti içtinmi düzeldin mi canım ?cnm genelde bakıyorum hergun bıde en cok gecelri vuruyor ıkı gundur gunduzlerı vuruyor yemıyoum beslenmeme dıkatte edıyorum ama
:) normal mi oldu canım erkenciymiş seninki. benim oğlumda evlilik yıldönümümden 10 sonra doğacak görünüyordu belki erken gelir dedim ohooo bizimki 10 günü bırak üstüne bir hafta daha geç geldiOhh süper ya.. oğlum 37 haftalık doğdu, muhtemelen bu da öyle olur. Beklerse ne ala
şimid biraz daha iyiyim cnmşerbeti içtinmi düzeldin mi canım ?
ismini ne koyacaksınız canım ? benımde oglum var 6 yasına gırecek haftayabenimde bulantım yok tatlım beni iki kişi rüyasında oğlan doğurduğumu görmüş üstelik hamile olduğumu daha bilmiyorlar. ne diyeyim sağlıklı olsun da bir kızım olsun cok isterdim ismi bile hazırdı
cnm bizimkisi yanlış cıktı ya ben inanmıyorum
gerçekten de mucize yaşıyoruz hepimiz rabbim ol derse olurHepimiz iyiliği sırf kadın olduğumuz için bile hak ediyoruz, gülümseyin : )
Meryem Suresi-8.-9.ayet Ayet :
(Zekeriyya) "Rabbim" dedi, "Nasıl olur da benim bir oğlum olabilir; çünkü eşim kısır, ben ise yaşlılıktan dolayı gücü tükenmiş biriyim!"
Melek, “Haklısın, ama Rabbin şöyle buyurdu: O çocuğu yaratmak benim için kolaydır. Nitekim bundan önce de seni yaratmıştım. Oysa sen hiç yoktun.”
Ali İmran Suresi - ayet 40:
“Ey Rabbim!” dedi, “Yaşlılık beni yakalamışken ve karım da kısırken nasıl bir oğlum olabilir?” Allah şöyle buyurdu: “İşte böyledir; Allah dilediğini yapar.”
Araf Suresi - 189. ayet
O'dur sizi bir tek candan yaratan ve kendisine ilgi duysun diye ona kendi cinsinden eşini var eden. Gün gelip o eşine sarılınca, (önce) eş hafif bir yük yüklenir ve o yükü bir süre taşır. Ardından yük ağırlaşınca eşler Rableri olan Allah'a: "Eğer bize eli ayağı düzgün, kusursuz bir çocuk bahşedersen; söz, Sana şükreden kimselerden olacağız!" diye yakarırlar.
Bizler de şükredenlerden olalım inşallah. Umut kaybetmek asla yok yani : ) Bu ayetler, hikaye olsun diye değiller. Zira asla unutmayalım ki ;
Yusuf Suresi-87. ayet
"Allah'ın rahmetinden de umut kesmeyin! Şu bir gerçek ki, Allah'ın kuşatıcı ve kurtarıcı rahmetinden yalnızca kafirler güruhu umut keser."
cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin üzme kendini bazen oluyor böyle kanamalar doktora gitmekle iyi yapmışsınKızlar çok kötü şeyler oldu. Ders sonrası lavaboya gittim. İç çamaşırım koyu kahve kan ... Baya baya kanamam olmuş haberim yok hissetmemişim hiç. WC'de de damlamaya başladı. Apar topar gittik hemen ultrasona aldılar kalp atışını duydum miniğimin of Nasıl kötü oldum ona bişey olcak diye. Düşük tehlikem varmış ve hastaneye yattım. Eşimle kalıyoruz şimdi ailelerimiz de uzakta. Hiç sebep yokken böyle bişey oldu. Doktor kasılmalar sebep oluyor bu kanamaya dedi. Kese kenarında da kanama gördü. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
benim sıpa neredeyse bir hafta gec doğdu:) belli olmazBenim bebeğin tahmini doğum tarihi 4 Ekim, 11 ekime kadar bekler mi ki? Kendi doğum günümde doğursam, ne güzel olur. Gerçi düşük bir ihtimal ama..
belli olmaz tatlım geç de gelebiliyor benim ilk bebeğim nerdeyse 1 hafta gec doğduruza genelde tahmini doğum tarihinden iki hafta önce geliyor bebek. Bir genelleme bu tabi. Kimi bebek son güne kadar bekliyor, kimisi de çok daha aceleci oluyor. Eğer hamile kalabildiysem 22 Ekim gösteriyor doğum tarihini. Kendimce 10 Ekim beklerim ki bu da evlilik yıldönümümüz olacak kısmetse
maşallah canım Allah bağışlasın benim oğluşum 7,5 aylık . kızım olursa Elif koymak istiyorumismini ne koyacaksınız canım ? benımde oglum var 6 yasına gırecek haftaya
bende:) normal mi oldu canım erkenciymiş seninki. benim oğlumda evlilik yıldönümümden 10 sonra doğacak görünüyordu belki erken gelir dedim ohooo bizimki 10 günü bırak üstüne bir hafta daha geç geldi
Oy pekte küçük masallahmaşallah canım Allah bağışlasın benim oğluşum 7,5 aylık . kızım olursa Elif koymak istiyorum
Çok iyi maşallahPazar günü beta hcg sonucum 63.54 çıkmıştı dün akşam 207,2 çıktı inşallah yolundadır herşey.
ya aslında yaza doğru zaten düşünüyordum emmiyor çünkü oğlum normal doğum da yaptım. tek korumasız ilişki olmuştu galiba onda oldu ne diyeyim kısmetı varmış severim ben kalabalık aileyi.çok güzel deniz ismiOy pekte küçük masallah
korunurkenmı hamıle kaldın canım ?
Allah saglıklısını nasıp etsın canım ınsallah benımde kız ya da erkek olursa Deniz koyacagım
Benımde hiç migdem bulamıyor azcık akıntı bendede var işte bide akşam kasik agrisi oldu ve dün farkettim ki normal sıktığım parfümü koklayamadim üzerime sıkmistim kazağı hemen geri çıkardım ve 1 saat burnumdan o kokugitmediBENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR
BENDE PEK BİRŞEY YOKBenımde hiç migdem bulamıyor azcık akıntı bendede var işte bide akşam kasik agrisi oldu ve dün farkettim ki normal sıktığım parfümü koklayamadim üzerime sıkmistim kazağı hemen geri çıkardım ve 1 saat burnumdan o kokugitmedi
doktoruna danışıp gaviscon başlayabilirsin canmkızlar nbenım yediğim herşey midemi aagrıtıyor ve yanıyor offf nasıl geçer
benimde bulantım yok tatlım beni iki kişi rüyasında oğlan doğurduğumu görmüş üstelik hamile olduğumu daha bilmiyorlar. ne diyeyim sağlıklı olsun da bir kızım olsun cok isterdim ismi bile hazırdı
cnm bizimkisi yanlış cıktı ya ben inanmıyorum