2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

CANIM BEN İLKİ GİBİ OLMASIN DİYE KORKUYORUM ONDA DA OLMAMIŞTII CUMA GİDECEĞİM BAKALIM KISMETSE

Ne zaman başlamıştı bulantılar acaba ?
Buarada benim bulanmıyor yani bi midem çalkalanıyor ama gün içinde , oğlumdada böyle olmuştum
acaba bir pipi'mi geliyor
benimde bulantım yok tatlım beni iki kişi rüyasında oğlan doğurduğumu görmüş üstelik hamile olduğumu daha bilmiyorlar. ne diyeyim sağlıklı olsun da bir kızım olsun cok isterdim ismi bile hazırdı

Bende pek inanmıyorum ama çıkıyor diyorlar nasip hayırlı sağlıklı olsun da inşallah
cnm bizimkisi yanlış cıktı ya ben inanmıyorum

cnm genelde bakıyorum hergun bıde en cok gecelri vuruyor ıkı gundur gunduzlerı vuruyor yemıyoum beslenmeme dıkatte edıyorum ama

yok cnm duymadım ben kese içinde gitmedim p tesi gidicem doktorum ıkı kere gelme dedı tek seferde gel baakrız dedı tuz yağ az bılmıyorum cnm bnde p tesıyı ıple çekiyorum

Ohh süper ya.. oğlum 37 haftalık doğdu, muhtemelen bu da öyle olur. Beklerse ne ala
:) normal mi oldu canım erkenciymiş seninki. benim oğlumda evlilik yıldönümümden 10 sonra doğacak görünüyordu belki erken gelir dedim ohooo bizimki 10 günü bırak üstüne bir hafta daha geç geldi

ismini ne koyacaksınız canım ? benımde oglum var 6 yasına gırecek haftaya

gerçekten de mucize yaşıyoruz hepimiz rabbim ol derse olur

cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin üzme kendini bazen oluyor böyle kanamalar doktora gitmekle iyi yapmışsın
Benim bebeğin tahmini doğum tarihi 4 Ekim, 11 ekime kadar bekler mi ki? Kendi doğum günümde doğursam, ne güzel olur. Gerçi düşük bir ihtimal ama..
benim sıpa neredeyse bir hafta gec doğdu:) belli olmaz

belli olmaz tatlım geç de gelebiliyor benim ilk bebeğim nerdeyse 1 hafta gec doğdu

:) normal mi oldu canım erkenciymiş seninki. benim oğlumda evlilik yıldönümümden 10 sonra doğacak görünüyordu belki erken gelir dedim ohooo bizimki 10 günü bırak üstüne bir hafta daha geç geldi
bende ruza gibi erken dogurdum 36+4'te :) suyum geldi benim
tüp bebekti oğlum
bilmem onla alakalımı ama ben hamileliği 38 haftaya kadar sayarım o günleri gececeğimi düşünmüyorum

maşallah canım Allah bağışlasın benim oğluşum 7,5 aylık . kızım olursa Elif koymak istiyorum
Oy pekte küçük masallah
korunurkenmı hamıle kaldın canım ?
Allah saglıklısını nasıp etsın canım ınsallah benımde kız ya da erkek olursa Deniz koyacagım

Oy pekte küçük masallah
korunurkenmı hamıle kaldın canım ?
Allah saglıklısını nasıp etsın canım ınsallah benımde kız ya da erkek olursa Deniz koyacagım
ya aslında yaza doğru zaten düşünüyordum emmiyor çünkü oğlum normal doğum da yaptım. tek korumasız ilişki olmuştu galiba onda oldu ne diyeyim kısmetı varmış severim ben kalabalık aileyi.çok güzel deniz ismi

BENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR
Benımde hiç migdem bulamıyor azcık akıntı bendede var işte bide akşam kasik agrisi oldu ve dün farkettim ki normal sıktığım parfümü koklayamadim üzerime sıkmistim kazağı hemen geri çıkardım ve 1 saat burnumdan o kokugitmedi

Bende inanmiyorum da bazıları doğru yazınca merak ettim baktım gaybi ancak Allah bilir hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…