- 25 Nisan 2016
- 81
- 43
- 38
- 37
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
Hadi hayırlısı
Evet canım oldu hatta yakıyo biraz acıyocetrotide iğne kullandınız mı siz nasıl kızarıklık falan oldumu
Yok ben Merinol ve orgalutron kullandımcetrotide iğne kullandınız mı siz nasıl kızarıklık falan oldumu
hiç sevmedim yaa neyse kaldı 3 tane işte bebişimiz için dayancaz artık ganol f iyi onu hemen vuruyorum pazartesiye kadar dayancaz artık hayırlıyla geçsin gitsin inşallah :)Evet canım oldu hatta yakıyo biraz acıyo
Merhaba canim bizimde sperm sorunumuz var bizde kullandik 3ay proxcedd ama bi faydasi olmadi daha dusmus degerler doktor normal yolla cok zor beklerseniz belki olur dedi o yuzden bizde tup bebege basladik ilk denememiz olacak carsamba gunu toplancak yumurtalarim.. eger arasindaki yasi fazla acmak istemiyorsaniz oglunuzun tup bebege baslayin derimMrh kızlar konu başlığını görünce yazmak istedim.ben 4aşılama 1tüp bebek yaptırdım.tup bebeği2012de yaptrdm cok şükür şimdi 3.5 yaşında bi oglum var.oglum 1yaşındayken normal yolla hamie kldim ama 8haftalikken kalbi durdu malesef.simdi napsam bilmiyorum eşim 3ay proxeed plus kullandu ama kac ay gecti yine bisy yok esmin degerleri biraz kötü acaba yinemi tup bebek yaptirsam bilmiyorum
Merhaba canim bizimde sperm sorunumuz var bizde kullandik 3ay proxcedd ama bi faydasi olmadi daha dusmus degerler doktor normal yolla cok zor beklerseniz belki olur dedi o yuzden bizde tup bebege basladik ilk denememiz olacak carsamba gunu toplancak yumurtalarim.. eger arasindaki yasi fazla acmak istemiyorsaniz oglunuzun tup bebege baslayin derim
Öncelikle Rabbim yardımcınz olsun canm guzel haberler alirsin Ins.bilmiyrm eşim baktiramadi daha onun sonuc ne.bilmiyrm galiba oyle olcak.hayırlısı ins
Ben yaptırdım cnm 800 civarı igneler tutmuştu 450 fln da hastaneye yatırmıştık cnm iğneler kaldı ama fazla aldırıyorlar nedense :)kızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL
Ben yaptırdım cnm 800 civarı igneler tutmuştu 450 fln da hastaneye yatırmıştık cnm iğneler kaldı ama fazla aldırıyorlar nedense :)
Bursa Uludağ Üniversitesinde cnmhangi hastanede yaptırdın canım ?
Bursa Uludağ Üniversitesinde cnm
Ben istanbulda gaziosmanpaşa yeniyüzyıl üniversite hastanesinde yaptırdım raporluyum orası rapor çıkartıyoranladım canım. ben istanbuldayım
İzmirde nerde onerirsin ve ne kadar maliyet acabaÍzmirdeyim cnm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?