- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
adetin gecikti mi canım tedavı olmusmuydun buay adetın gecıktıyse yap bakalım bı test gecıkmedıyse bekle yapma daha cunku tek cızgıyı görünce kotu oluyor ınsanyani ne yapsam test yapsam mı ki
yok cnm gecikedi.. sorun zaten adetimden 8 10 gün önce oldu bu.. yok olmadım bi tedaviadetin gecikti mi canım tedavı olmusmuydun buay adetın gecıktıyse yap bakalım bı test gecıkmedıyse bekle yapma daha cunku tek cızgıyı görünce kotu oluyor ınsan
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canımyok cnm gecikedi.. sorun zaten adetimden 8 10 gün önce oldu bu.. yok olmadım bi tedavi
inşallahhadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım
yaptm test de negatif çıktı ya yinehadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım
üzüldüm canım yaa benimde adetim geldi tedaviye baslicaz bakalim neolacakyaptm test de negatif çıktı ya yine
inşallah olumlu sonuçlanır cnmüzüldüm canım yaa benimde adetim geldi tedaviye baslicaz bakalim neolacak
Hayırlısı olsun canım çok az kalmış.inşallah güzel haberler alırsın.Slm kızlar bende tüp bebek yaptım d.bakır da bahçecide de bugun midem çok bulandı halsizlik test günüm 11 haziran napcam bilmiyorum
Sağol canım az kaldı ama geçmek bilmiyorum saatlerHayırlısı olsun canım çok az kalmış.inşallah güzel haberler alırsın.
İlk deneme sanırım dimi.hayal kur mutlu haberi alacağın anı düşün bebeğinle konuş.tadını çıkarmaya bak.Sağol canım az kaldı ama geçmek bilmiyorum saatler
Amin canım teşekkür ederim bi aşılama 3 tüp bebek denemeden sonra inşallah bu defa pozitifi görücemİlk deneme sanırım dimi.hayal kur mutlu haberi alacağın anı düşün bebeğinle konuş.tadını çıkarmaya bak.
İnşallah canım inşallahHayırlısı olsun canım çok az kalmış.inşallah güzel haberler alırsın.
dikkat et kendine sen yinedeİnşallah canım inşallah
test yaptı mı cnm hiçİnşallah canım inşallah
Salı günü Midem çok bulanıyordu halsizlik vardı test yaptım 39,5 çıktı 11 haziranda tekrar yapacamtest yaptı mı cnm hiç
inşallah değerin katlanır canım :)Salı günü Midem çok bulanıyordu halsizlik vardı test yaptım 39,5 çıktı 11 haziranda tekrar yapacam
Hadi hayırlısıkızlar dün kontrole gittim iğneleri 5 gün kullamıştım edün gittiğimde gayet güzel gidiyoruz dedi doktor 20 kadar yumurta saydı cetrotide iğne yazdı erken çatlamasını engellemek için dün vurdum ama ganol f gibi değil canım yandı bıraz bıde kızardı bu iğneyi kullananlar varmı sizlerde de oldumu 4 tane vurcam bırı gıttı kaldı 3 tane pazartesi bir daha kontrole gidice buyuk ıhtımal çatlama iğnesini verecek çarşamba günü toplama işlemini yapacaz dedi sonrasındada duruma göre transferi hemen yapıp yapmayacağımıza karar verecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?