- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
Benimde regly 5 gün gecikti.yaptığım idrar testlerinde silik bile çıkmadı.sen hangi testi yapmıştın.hcg değerin 22 olmasına rağmen çıkmış.Benim kan cikti canim ogleyin 22.25 cikti carsamba tekrar yapicaz ins.ikiye katlar
Kan testi benim ayrica tup bebek transferin 10.gunuBenimde regly 5 gün gecikti.yaptığım idrar testlerinde silik bile çıkmadı.sen hangi testi yapmıştın.hcg değerin 22 olmasına rağmen çıkmış.
çok sevindim canm yaaTest gunum bugundu cikti
Tsk ederim canim ama ben daha tam olarak sevinemedim yarin bakalim ne olacak yukselecek miçok sevindim canm yaa
merhaba şimdiden hayırlı olsun.ben izmirde ege tüp bebek merkezinde rafael levi ye gidiyorum ve memnunum.merhabalar, bizde buay sonu tüp bebek için görüşmeye gideceğiz izmire. İzmir de olup doktor tavsiye edebilecek arkadaşlar varmıdır?
teşekkür ederim yeni mi gittiniz fiyatları ne durumda tüp bebeğin ben ilk gidicem bu konu hakkında hiç bilgim yok kafamda karışıyor sürekli :)merhaba şimdiden hayırlı olsun.ben izmirde ege tüp bebek merkezinde rafael levi ye gidiyorum ve memnunum.
Fiyatlari dolar uzerinden canimteşekkür ederim yeni mi gittiniz fiyatları ne durumda tüp bebeğin ben ilk gidicem bu konu hakkında hiç bilgim yok kafamda karışıyor sürekli :)
teşekkür derim canım inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur :)Fiyatlari dolar uzerinden canim
Sanırım hastaneye yapılan ödemeler ilaç masrafları hariç 4500 tl idi.merkezin sgk ile anlaşması yok.17 mayısta transferim yapılacak inş.ilaç masraflarıda 1000 tl yi buluyor.teşekkür ederim yeni mi gittiniz fiyatları ne durumda tüp bebeğin ben ilk gidicem bu konu hakkında hiç bilgim yok kafamda karışıyor sürekli :)
canım inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)Sanırım hastaneye yapılan ödemeler ilaç masrafları hariç 4500 tl idi.merkezin sgk ile anlaşması yok.17 mayısta transferim yapılacak inş.ilaç masraflarıda 1000 tl yi buluyor.
canım inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)Sanırım hastaneye yapılan ödemeler ilaç masrafları hariç 4500 tl idi.merkezin sgk ile anlaşması yok.17 mayısta transferim yapılacak inş.ilaç masraflarıda 1000 tl yi buluyor.
yok cnm ben izmirdeyimİstanbulda büyük ihtimalle canım ama çok kararsızım doktor konusunda herkes birilerini öneriyor 1buçuk senedir yaşadığım bütün olumsuzluklara dolayı iyi bir hastane ve doktor olması lazım bir önerisi olan var mı acaba
test yapmısmıydın canım adetten once gelen kanama yerleşme kanamasıda olabılıyor adet oldun mu ustuneKizlar benim adetimden 9 10 gün önce bi kanama oldu bu ne sizce.. pembe gibiydi biraz ve 2 gün sürdü
hadi inşallah güzel haberdir benimde adetim gelse tedaviye başlıcaz ama inatla gelmiyor stresten herhaldeyok yapmadm cnm..bugün gelmedi kahvrengi ve peçeteye geliyo kahverengi lekede.. olmadm adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?