- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
Yaptim yapmaz olaydim salakligima denk geldi seytan durttu yapmayacakim ama transferin 4.gunu yaptim koca bir negatifle karsilastim canimidrar testi yaptın mı hiç bu arada
yok canım ben yapmadım tutuyorum kendimiYaptim yapmaz olaydim salakligima denk geldi seytan durttu yapmayacakim ama transferin 4.gunu yaptim koca bir negatifle karsilastim canimsen yaptin mi
Tatlim bugun test yaptim 2.cizgiyi gordumyok canım ben yapmadım tutuyorum kendimi
Ay senin adına çok s3vindim canım kaçın ci gün yaptın çift çizgi çıktı benim transfer de bu gün oldu bakalım ayin 4 ünde belli olucak sonuç Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinTatlim bugun test yaptim 2.cizgiyi gordum
5.gun embriyosuydu transferim bugun 8.gunum p.tesi kan testim yapilacak canim seninde hayirli olsunAy senin adına çok s3vindim canım kaçın ci gün yaptın çift çizgi çıktı benim transfer de bu gün oldu bakalım ayin 4 ünde belli olucak sonuç Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim ki de 5. Gün embriyo su inşallah güzel sonuçlar alırsın kaçıncı denemen hiç bebisin varmı nerde yaptırdın pazartesi sonucun u da bildir lütfen5.gun embriyosuydu transferim bugun 8.gunum p.tesi kan testim yapilacak canim seninde hayirli olsun
çok sevindim darısı diğer bekleyenlere inşallahTatlim bugun test yaptim 2.cizgiyi gordum
3.denemem ilk denememde dusuk yaptim izmirde yaptiriyorumBenim ki de 5. Gün embriyo su inşallah güzel sonuçlar alırsın kaçıncı denemen hiç bebisin varmı nerde yaptırdın pazartesi sonucun u da bildir lütfen
Rabbim hayırlı evlat lar nasip etsin insallah alırsın kucağına saglicakla3.denemem ilk denememde dusuk yaptim izmirde yaptiriyorum
izmir de nerde yaptırdn cnm3.denemem ilk denememde dusuk yaptim izmirde yaptiriyorum
Kent hastanesinde canimizmir de nerde yaptırdn cnm
test günün ne zamandıKent hastanesinde canim
hadi hayırlısı canım bugün sonucu alır almaz haber ver ben de kan verdimTatlim bugun test yaptim 2.cizgiyi gordum
Benim kan cikti canim ogleyin 22.25 cikti carsamba tekrar yapicaz ins.ikiye katlarhadi hayırlısı canım bugün sonucu alır almaz haber ver ben de kan verdim
sonucu bekliyorum
Test gunum bugundu ciktitest günün ne zamandı
ok sevindim ben de aradım şimdi daha gelmemiş sonucum beklemedeyim ama bana yok gibi geliyor 3. gün emr idi zaten tutunmama ihtimali çok yüksek ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben de idrar testi yaptım evde negatif çıktı ama konuştuğum kişiler hemen yansımaz kanda baktır dediler baktırdık bakalım ne gelecekBenim kan cikti canim ogleyin 22.25 cikti carsamba tekrar yapicaz ins.ikiye katlar
canım kentte doktorun kimdi bu aradaKent hastanesinde canim
Dilek hanimcanım kentte doktorun kimdi bu arada
Hayirlisi canim herseyin benim icinde senin icinde oyle dusunme vardir idrarda hemen cikmiyor cunkuayyy ç
ok sevindim ben de aradım şimdi daha gelmemiş sonucum beklemedeyim ama bana yok gibi geliyor 3. gün emr idi zaten tutunmama ihtimali çok yüksek ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben de idrar testi yaptım evde negatif çıktı ama konuştuğum kişiler hemen yansımaz kanda baktır dediler baktırdık bakalım ne gelecek
Hayirlisi canim herseyin benim icinde senin icinde oyle dusunme vardir idrarda hemen cikmiyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?