2016 da tüp bebek yaptıracaklar

Ay senin adına çok s3vindim canım kaçın ci gün yaptın çift çizgi çıktı benim transfer de bu gün oldu bakalım ayin 4 ünde belli olucak sonuç Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
5.gun embriyosuydu transferim bugun 8.gunum p.tesi kan testim yapilacak canim seninde hayirli olsun

5.gun embriyosuydu transferim bugun 8.gunum p.tesi kan testim yapilacak canim seninde hayirli olsun
Benim ki de 5. Gün embriyo su inşallah güzel sonuçlar alırsın kaçıncı denemen hiç bebisin varmı nerde yaptırdın pazartesi sonucun u da bildir lütfen

ayyy ç
Benim kan cikti canim ogleyin 22.25 cikti carsamba tekrar yapicaz ins.ikiye katlar
ok sevindim ben de aradım şimdi daha gelmemiş sonucum beklemedeyim ama bana yok gibi geliyor 3. gün emr idi zaten tutunmama ihtimali çok yüksek ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben de idrar testi yaptım evde negatif çıktı ama konuştuğum kişiler hemen yansımaz kanda baktır dediler baktırdık bakalım ne gelecek

Hayirlisi canim herseyin benim icinde senin icinde oyle dusunme vardir idrarda hemen cikmiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…