2016 da evlenecek Arkadaşlarım çeyizlerimizi paylaşıp yardımcı olalım :))

Esil3535

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
72
12
33
Arkadaşlar ben 2016 da evlenicem ve çeyizleri tamamlamaya çalışıyorum nevresim yani ev tekstili Alanına yeni girdim ve bu örgü battaniyeli nevresimi ilk olarak aldım sizce nasıl kızlar Yorumları merak ediyorum burdan aldıklarımı paylaşmak istiyorum sizlerde paylaşın fikirlerinizi ve aldıklarınızı bekliyorum kızlar

Pastel tonlarda ev tekstil ürünlerini çok seviyorum hepsi oldukça zevkli güzel günlerde kullan canım yine buradan edindiğim bilgiye göre 5 tane nevresim iki tane de misafir nevresimi fazla fazla yetiyormuş bi kaç tane daha alıp durmalısın bence ben de mutfaktan başladım istersen paylaşabilirim benimkileri

Ğ
paylaşırsan sevinirim canım mutfaktaki büyük Parçalar benim tam gibi ufak tefek Şeyler kaldı onları Düğüne yakın artık inşallah şu nevresimi bitireyim diyorum havluları falan beğendiğine sevindim canım

Düğün ne zaman canım benimkiler de hep küçük parçalar. Ben de tam tersi küçükleri aceleyşe unuturum ya da hepsini bir alınca çok tutar diye aldım, alıyorum.

Madem tekstille ilgili kısımdasın benim iki havlum bi tane önlüğüm var sadece :) ama bence çok minnoşlar onları gösteriyim sana. Havlularım english home (çok güzel havlular var),Önlüğüm de madame coco :) eldiven ve tutaçı da var

çok güzeller canım iyi Günler'de kullan bende şuan Madam coco ve english home Arasında mekik dokumaktayım english home da nevresim desenine karar veremedim Madam coco nunda yastık kılıfları çok büyük onu anlayamadım ne yapsamki (

Madame coconun nevresimleri nedense bilmiyorum hiç içime sinmiyor canım kaç kez elim gitti almadım... English homeda çok tatlı nevresimler var aslında canım tam "işte bu" diyeceğin bişey çıkmadığı için mi alamıyorsun

Madame coco nunkiler çok soluk gibi geldi yakından english home çok güzeller var renkler canlı ama karar veremedim hepsini beğendim sanırım senin havlulardan baktım ama yoktu sanırım Diğerlerini de pek beğenmedim valla 2 şer kere girdim dükkanlara :

Kıyamam ya ben de bi avuç şey aldım ama onlr için bile defalarca dolandım dükkanları english homeda beğendiğim daha çok havlu var ama indirimde olanlrı ben de sevmedim tespitine gelince kesinlikle katılıyorum renkleri pastel olucak diye iyiden iyiye soluklaştırmış coco :) ve evet bütün nevresimler harika english homedaki

Aynen canım valla hepsini alaşım geliyo ama nereye koyacam o kadar nevresimi :) kasmaya gerek yok Düğüne daha çok vardır bi yerde nasibimiz :)

Temmuz olarak düşünüyoruz canım okulum var bitince hemen yapıcaz senin ne zaman ???
Biz de 2016 ilk baharında düşünüyoruz canım ama yaza da kalabilir :) net bi tarih belirlemedik henüz.sözlüm askerde bi gelsin herşey daha net olucak

Arkadaşlar aldığım pike Takımları eponj home kullanan memnun kalan kalmayan var mı eğer kaliteli değilse geri göndereceğim. Yıkandığında çektiğini yazmışlar çok tereddütte kaldım Denizli de üretilmesine güvenmiştim ama iyi değilse o kadar parayı niye vereyim

Bunlar nasıllar sizce kızlar bunlarda alındı büyük Parça olarak mutfakta pek bşy kalmadı :))

Kahvaltı takımını çok beğendim canım
Teşekkür ederim canım bende onda Tereddüt yaşıyordum :) bunları aldık ama en sona bırakıp yükü ağırlaştırmamak için alalım dedik ve sete dahil olarak satılıyor bunlar yani markanın en çok bu kahvaltı takımını beğendim aldım ama diğer markalarında çok güzel takı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…