- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
sagol canim. herşey yolunda aldim bebislerimi yatıyorumCanm cok sewindim bir aksilik yok deglmi hayirlisi bakalim test tarihin ne zaman..insallah guzel haberler alırız dua ediyorum senin icinde
olurmu canim niye unutayimsizleri. yıllardır burda bir sürü arkadaş edindik en kötü zamanında sizler vardınız asla unutmam ama artık çok yoruldum bu bebislerimi bana tutunur ve sağlıkla kucağına alırsam bir daha tedavi düşünmem diyorumKustummm sana bizi unutacaksinnn yaniii
Himmm o anlamdaaa tmm anlastikkk o zamannn ins senle olurlarr bitanemmm bizlerinde dualariii o ins rabbim kabul ederrolurmu canim niye unutayimsizleri. yıllardır burda bir sürü arkadaş edindik en kötü zamanında sizler vardınız asla unutmam ama artık çok yoruldum bu bebislerimi bana tutunur ve sağlıkla kucağına alırsam bir daha tedavi düşünmem diyorum
sagol canim. ben atlattım cok sukur darısı başına olsun. ins bir omur bizimle olurlarHimmm o anlamdaaa tmm anlastikkk o zamannn ins senle olurlarr bitanemmm bizlerinde dualariii o ins rabbim kabul ederr
progestan igneleri progesteron hormonu iceriklidir, gebelik testinde gebelik hormonu olan beta hcg test edilir, transferin kacinci gunu bugun? hayirlisiyla hamilesiniz bence =)Kızlar ben evde diğital gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama progestan iğneleri bu pozitifliğe sebep olabilir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim çok korkuyorum
Hangi testi yaptın canım bende alıcam bugün dayanamıorm artıkKızlar ben evde diğital gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama progestan iğneleri bu pozitifliğe sebep olabilir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim çok korkuyorum
Senin transfer günün kaçıydı arya?Kızlar ben evde diğital gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama progestan iğneleri bu pozitifliğe sebep olabilir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim çok korkuyorum
Bugün 10. Günü 5. Gün embriyosu verildi, estoferm ilacı progestan iğne hibor iğne kullanıyorum. Birazdan kan vermeye gideceğim ne olur dua edin banaprogestan igneleri progesteron hormonu iceriklidir, gebelik testinde gebelik hormonu olan beta hcg test edilir, transferin kacinci gunu bugun? hayirlisiyla hamilesiniz bence =)
5 aralıkSenin transfer günün kaçıydı arya?
Dualarımız seninle canımm güzel haberlerini bekliyoruzBugün 10. Günü 5. Gün embriyosu verildi, estoferm ilacı progestan iğne hibor iğne kullanıyorum. Birazdan kan vermeye gideceğim ne olur dua edin bana
Clearblue digital gebelik inşallah senden de güzel haberleri bekliyorum. Ben çok korkuyorum halaHangi testi yaptın canım bende alıcam bugün dayanamıorm artık
Oh hadi inşallah canım ananas ye diyolar sende tüket ananası
Kızlar ben de ananas yiyordum her gün bir dilim ama başka bir topikte bir arkadaşın diyetisyeni ananasın düşüğe sebep olduğunu söylemiş. biraz araştırdım aşırı tüketimde böyle olduğu yazıyor ama tutunmaya sa faydası olduğundan bahsetmiş. şimdi iki günde bir yiyorum ama tedirgin oluyorum yerken. sizin de bilginiz olsun istedim. transferi olan arkadaşlarım umarım bebisleriniz sizi hiç bırakmaz...sagol canim. ananasi yiyiyorum canin
en guvenli test diye biliyorum clearblue yu, hayirlisi olsun tekrardan=) umarim degerleriniz cok guzel yukselir ve saglikli hamilelik yasarsiniz..Clearblue digital gebelik inşallah senden de güzel haberleri bekliyorum. Ben çok korkuyorum hala
Bende yiyorum deli gibi ananas.bir de nar çok faydalı tutunma için yazıyordu internette.hastanedeki hemşire ceviz ye bol bol dedi.walla ne yiceğimi şaşırdım artık tutunsunlar diye:))Kızlar ben de ananas yiyordum her gün bir dilim ama başka bir topikte bir arkadaşın diyetisyeni ananasın düşüğe sebep olduğunu söylemiş. biraz araştırdım aşırı tüketimde böyle olduğu yazıyor ama tutunmaya sa faydası olduğundan bahsetmiş. şimdi iki günde bir yiyorum ama tedirgin oluyorum yerken. sizin de bilginiz olsun istedim. transferi olan arkadaşlarım umarım bebisleriniz sizi hiç bırakmaz...
Canim ben de merkezdeyim.buradan sana guzel dualarimi yolluyorummmmm.Arkadaşlar az once merkezden aradılar embriyolarımı cözdürmüşler iyilermis teyzeleri ama bir tane transfer edeceklermiş malesef. Saat ikide orda olmam lazim dua edin B benim bebisim senin ne zaman transferin?
Sanmiom canim progestorun oyle etkisi yok.catlatma ignesi betayi yuksek gosterior fakat.hadi insallahhhh guzelll haberdrKızlar ben evde diğital gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama progestan iğneleri bu pozitifliğe sebep olabilir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim çok korkuyorum