2016 Aralik tup bebek

Himmm o anlamdaaa tmm anlastikkk o zamannn ins senle olurlarr bitanemmm bizlerinde dualariii o ins rabbim kabul ederr

Kızlar ben evde diğital gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama progestan iğneleri bu pozitifliğe sebep olabilir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim çok korkuyorum
progestan igneleri progesteron hormonu iceriklidir, gebelik testinde gebelik hormonu olan beta hcg test edilir, transferin kacinci gunu bugun? hayirlisiyla hamilesiniz bence =)

progestan igneleri progesteron hormonu iceriklidir, gebelik testinde gebelik hormonu olan beta hcg test edilir, transferin kacinci gunu bugun? hayirlisiyla hamilesiniz bence =)
Bugün 10. Günü 5. Gün embriyosu verildi, estoferm ilacı progestan iğne hibor iğne kullanıyorum. Birazdan kan vermeye gideceğim ne olur dua edin bana

Oh hadi inşallah canım ananas ye diyolar sende tüket ananası

sagol canim. ananasi yiyiyorum canin
Kızlar ben de ananas yiyordum her gün bir dilim ama başka bir topikte bir arkadaşın diyetisyeni ananasın düşüğe sebep olduğunu söylemiş. biraz araştırdım aşırı tüketimde böyle olduğu yazıyor ama tutunmaya sa faydası olduğundan bahsetmiş. şimdi iki günde bir yiyorum ama tedirgin oluyorum yerken. sizin de bilginiz olsun istedim. transferi olan arkadaşlarım umarım bebisleriniz sizi hiç bırakmaz...

Bende yiyorum deli gibi ananas.bir de nar çok faydalı tutunma için yazıyordu internette.hastanedeki hemşire ceviz ye bol bol dedi.walla ne yiceğimi şaşırdım artık tutunsunlar diye:))

ben de avakadonun cok yararli oldugunu duydum, onceki iki transferimde de yedim ve ikisi de tutundu lakin biri bos gebelikti, ayrica folik asit de rahim icin iyiymis..

Kızlar ben evde diğital gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama progestan iğneleri bu pozitifliğe sebep olabilir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim çok korkuyorum
Sanmiom canim progestorun oyle etkisi yok.catlatma ignesi betayi yuksek gosterior fakat.hadi insallahhhh guzelll haberdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…