2016 Aralik tup bebek

aslinda ben pco lu deilim, ama bana da uzun protokol uyguluyor dr., kontrol daha cok dr. da oluyormus hormonlar baskilaninca, bazi dr. lar tercih etmiyor tabi, hepsinin bir bildigi vardir..
Ben regl doneminde gonal f merionl kullandim opu oldum falza yumurta olunca su toplams yumurtalgim 1 adet dönemi sonra transfer oldum bu uzun mu kisa mi oluyor inanin hicbir bilgim yok.

aslinda ben pco lu deilim, ama bana da uzun protokol uyguluyor dr., kontrol daha cok dr. da oluyormus hormonlar baskilaninca, bazi dr. lar tercih etmiyor tabi, hepsinin bir bildigi vardir..
Bendede çok yok aslında,, adetlerim günü gününe olur hep. Yumurtaların hepsi aynı boyda olsun istiyorum demişti. Doktorum. Gerçekten her doktor her hasta farklı. Allah emeklerimizin karsılığını versin

Insallh canm tek duamız o lucrin ne ise yariyor bn oyle bisey kullanmadim
Canım yumurta baskılayıcı iğne. Adetin 21, günü başlıyosun, sonra adet olunca bu sefer yumurta büyütücü ilaçlara başlıyosun. Senin kistin küçükmüş Allahtan. Bende 3 tane var çikolata kisti var, biri 5,5 cm diğer ikisi 2,5 şar cm.

Arkadaşlar az once merkezden aradılar embriyolarımı cözdürmüşler iyilermis teyzeleri ama bir tane transfer edeceklermiş malesef. Saat ikide orda olmam lazim dua edin B benim bebisim senin ne zaman transferin?
Hayırlı olsun canım, al bebişlerini gel :) Bana da tek transfer edecek çift için yalvardım ama yasak dedi. ama bazı merkezler yapıyor nasıl oluyo bilmiyorum

Arkadaşlar az once merkezden aradılar embriyolarımı cözdürmüşler iyilermis teyzeleri ama bir tane transfer edeceklermiş malesef. Saat ikide orda olmam lazim dua edin B benim bebisim senin ne zaman transferin?
benim transferim oldu. suan hastanede yatıyorum. 5 gün 2 embiyo. ins mevlam ikisini de bana bağışlar.

benim transferim oldu. suan hastanede yatıyorum. 5 gün 2 embiyo. ins mevlam ikisini de bana bağışlar.
Oohhhhh MaşaAllah dolsun göbüş, gelsin ikizzzz... 12 yılın mükafatı olarak ikizden aşağısı kurtarmaz tabi şaka bir tarafa Rabbim gönlüne göre versin.... artık ne yapıyoruz güzelce dinleniyoruz, stresten uzak duruyoruz, siteye çok fazla girmeyip olumsuz şeyler okumuyoruzzzzzzz...

ağzın bal yesin arkadasim. ins yaaa mevlam nasip eder. ikiz olup sağlıkla kucagima aldinmi bu sayfayida burda kapatirim. allah razı olsun arkadasim çok sahol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…