- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
Dualarımız seninleArkadaşlar az once merkezden aradılar embriyolarımı cözdürmüşler iyilermis teyzeleri ama bir tane transfer edeceklermiş malesef. Saat ikide orda olmam lazim dua edin B benim bebisim senin ne zaman transferin?
Insallh canm tek duamız o lucrin ne ise yariyor bn oyle bisey kullanmadimBenimde sorunum çikolata kisti, bende lucrin iğnelere başladım. inşallah pozitifi görürüz canım hepimiz
lucrin pko olan arkadaşlarda baskılama yapıyor, uzun protokol tüp bebek yöntemi.Insallh canm tek duamız o lucrin ne ise yariyor bn oyle bisey kullanmadim
aslinda ben pco lu deilim, ama bana da uzun protokol uyguluyor dr., kontrol daha cok dr. da oluyormus hormonlar baskilaninca, bazi dr. lar tercih etmiyor tabi, hepsinin bir bildigi vardir..lucrin pko olan arkadaşlarda baskılama yapıyor, uzun protokol tüp bebek yöntemi.
Ben regl doneminde gonal f merionl kullandim opu oldum falza yumurta olunca su toplams yumurtalgim 1 adet dönemi sonra transfer oldum bu uzun mu kisa mi oluyor inanin hicbir bilgim yok.aslinda ben pco lu deilim, ama bana da uzun protokol uyguluyor dr., kontrol daha cok dr. da oluyormus hormonlar baskilaninca, bazi dr. lar tercih etmiyor tabi, hepsinin bir bildigi vardir..
Bendede çok yok aslında,, adetlerim günü gününe olur hep. Yumurtaların hepsi aynı boyda olsun istiyorum demişti. Doktorum. Gerçekten her doktor her hasta farklı. Allah emeklerimizin karsılığını versinaslinda ben pco lu deilim, ama bana da uzun protokol uyguluyor dr., kontrol daha cok dr. da oluyormus hormonlar baskilaninca, bazi dr. lar tercih etmiyor tabi, hepsinin bir bildigi vardir..
kisa oluyor sizinki sanirim..hepimize bol sans=)Ben regl doneminde gonal f merionl kullandim opu oldum falza yumurta olunca su toplams yumurtalgim 1 adet dönemi sonra transfer oldum bu uzun mu kisa mi oluyor inanin hicbir bilgim yok.
kisa oluyor sizinki sanirim..hepimize bol sans=)
Canım yumurta baskılayıcı iğne. Adetin 21, günü başlıyosun, sonra adet olunca bu sefer yumurta büyütücü ilaçlara başlıyosun. Senin kistin küçükmüş Allahtan. Bende 3 tane var çikolata kisti var, biri 5,5 cm diğer ikisi 2,5 şar cm.Insallh canm tek duamız o lucrin ne ise yariyor bn oyle bisey kullanmadim
Hayırlı olsun canım, al bebişlerini gel :) Bana da tek transfer edecek çift için yalvardım ama yasak dedi. ama bazı merkezler yapıyor nasıl oluyo bilmiyorumArkadaşlar az once merkezden aradılar embriyolarımı cözdürmüşler iyilermis teyzeleri ama bir tane transfer edeceklermiş malesef. Saat ikide orda olmam lazim dua edin B benim bebisim senin ne zaman transferin?
benim transferim oldu. suan hastanede yatıyorum. 5 gün 2 embiyo. ins mevlam ikisini de bana bağışlar.Arkadaşlar az once merkezden aradılar embriyolarımı cözdürmüşler iyilermis teyzeleri ama bir tane transfer edeceklermiş malesef. Saat ikide orda olmam lazim dua edin B benim bebisim senin ne zaman transferin?
Oohhhhh MaşaAllah dolsun göbüş, gelsin ikizzzz... 12 yılın mükafatı olarak ikizden aşağısı kurtarmazbenim transferim oldu. suan hastanede yatıyorum. 5 gün 2 embiyo. ins mevlam ikisini de bana bağışlar.
5. Gün embriyosu test tarihi de 25 ı. İnşallah canım.Allah razı olsun canım her duamdasınız sizinde bize duanızı görmek çok umut verici.
Rabbim hayırlı eylesin inşallah anneciğine tutunur. Kaçıncı gun embriyosu ve test tarihin ne zaman?
İnşallah canım isteyen herkese insallahRabbim bu tedaviyle saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallahh amin
ağzın bal yesin arkadasim. ins yaaa mevlam nasip eder. ikiz olup sağlıkla kucagima aldinmi bu sayfayida burda kapatirim. allah razı olsun arkadasim çok saholOohhhhh MaşaAllah dolsun göbüş, gelsin ikizzzz... 12 yılın mükafatı olarak ikizden aşağısı kurtarmaztabi şaka bir tarafa Rabbim gönlüne göre versin.... artık ne yapıyoruz güzelce dinleniyoruz, stresten uzak duruyoruz, siteye çok fazla girmeyip olumsuz şeyler okumuyoruzzzzzzz...
Oh hadi inşallah canım ananas ye diyolar sende tüket ananasıbenim transferim oldu. suan hastanede yatıyorum. 5 gün 2 embiyo. ins mevlam ikisini de bana bağışlar.
Canm cok sewindim bir aksilik yok deglmi hayirlisi bakalim test tarihin ne zaman..insallah guzel haberler alırız dua ediyorum senin icindebenim transferim oldu. suan hastanede yatıyorum. 5 gün 2 embiyo. ins mevlam ikisini de bana bağışlar.
sagol canim. ananasi yiyiyorum caninOh hadi inşallah canım ananas ye diyolar sende tüket ananası
Kustummm sana bizi unutacaksinnn yaniiiağzın bal yesin arkadasim. ins yaaa mevlam nasip eder. ikiz olup sağlıkla kucagima aldinmi bu sayfayida burda kapatirim. allah razı olsun arkadasim çok sahol