- 8 Aralık 2016
- 34
- 20
- 38
Çoook sevindimm darısı başımıza inşallah. Ben cesaret edemiyorum yapmaya.Hangi testi yaptın adını yazabilirmisinBenim 8 i transferdi bugün transferin 5.günü erken testte ikinci çizgiyi gördüm rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah
Hayirlii olsun canimmm insallah degerlerinde yuksek cikar darisi basimiza insallahBenim 8 i transferdi bugün transferin 5.günü erken testte ikinci çizgiyi gördüm rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah
Ayyy cok sevindimmm ins boyle gider cnmmm bnmmmBenim 8 i transferdi bugün transferin 5.günü erken testte ikinci çizgiyi gördüm rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah
Canim benim tuplerim tikaliBiz mikroteseyle elde edilen spermle denemedeyiz suan normal çıkışimız hic yok. Döllenme sayısı baya az oldu onun dışinda simdilik bir sorun yok gibi
Ahh canım hep öyle hep hlgercekten sabır işi Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı sonuclarini bekliyoruz insallah canım benimde az embriyom oldu insallah olanlar tutar
Amin canım cumlemizin sizin sorun neydi peki
Ahh ahh o igneler o evre cok güzeldi umut sacıyordum resmen şimdi baya zorlaştı ama güzel olacak insallah duamdasınız
Benim transferim carsamba insallah canım haberleşelim
Az kalmış canim insallah pozitif olur
Ay cok heyecanlı güzel sonuclarinizi bekliyoruz insallah
Sagol cnm insallah ikimize de ugurlu gelir senin tedavinde hayirli olsun ikimiz de burdan guzel haberleri gormedigimiz ama yazilariyla sicakligini hissettigimiz dert ortagi kader arkadaslarimizla paylasirizHayirli olsun cnm benimde transfer gunum 19 ins ugurlu gelir bize
Maşallah arkadaşım inş kandada görürsün sağlıklada kucağına al Rabbim bizlerede nasip etsinBenim 8 i transferdi bugün transferin 5.günü erken testte ikinci çizgiyi gördüm rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah
Ins canimmSagol cnm insallah ikimize de ugurlu gelir senin tedavinde hayirli olsun ikimiz de burdan guzel haberleri gormedigimiz ama yazilariyla sicakligini hissettigimiz dert ortagi kader arkadaslarimizla paylasiriz
Amin inşşş herkese anneliği yaşatsın Rabbim
amin arkadasim ins. mevlam hepimiz yüzüne gülsün ins
Yapmadım canımCanım aynı gün olmuşuz.idrar testi yaptın mı hiç
Ayyy maasalllahh masalllahhhhhBenim 8 i transferdi bugün transferin 5.günü erken testte ikinci çizgiyi gördüm rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah
Aminnnnn binlerce kezzz
Rabbim bu tedaviyle saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallahh aminBenim transfer gerçekleşti dua edin lütfen
Benimde sorunum çikolata kisti, bende lucrin iğnelere başladım. inşallah pozitifi görürüz canım hepimizMerhaba @KuzumaHasretim
Yaş 23
1.denemem
Sorun çikolata kisti
Izmir medical park s
Dondrulms embryo transferi
12.12.16 transferim oldu
24.12.16 test günüm
Benide eklermisiniz herkes icin hayirlisi insallah.
Allah razı olsun canım her duamdasınız sizinde bize duanızı görmek çok umut verici.
Rabbim hayırlı eylesin inşallah anneciğine tutunur. Kaçıncı gun embriyosu ve test tarihin ne zaman?Benim transfer gerçekleşti dua edin lütfen