Canimm Rabbim bebislerini sana bagislasin aminnn.benim de yarin opumm varrramin canim ins mevlam nasip eder
sagol canim. sende kaliteli yumuslarinla hayırlı haberlerle gelirsin ins.Canimm Rabbim bebislerini sana bagislasin aminnn.benim de yarin opumm varrr
Evet canimm yaa.. En zoru transferden sonra cok iyi bilirim o sureci.. Rabbim yardimcimiz olsun insaallahHeyecan sona dogru katlaniyor canim allah gonlune gore versin o surec daha kolaydi igne yunurta toplama transfer sonrasi cok zor asil
Allah razi olsun canim.. Rabbim bu yolda herkesin cabasini bosa cikarmasin..Merhaba arkadaşım hayırlı olsun inş kucağına almayıda nasip eder Rabbim nerde tedavi görüyorsun
Allah razi olsun canim.. Rabbim bu yolda herkesin cabasini bosa cikarmasin..
Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesindeBu arada Fulya Bahcecide tedaviyedeyiz ya sen?
Amin canimsagol canim. sende kaliteli yumuslarinla hayırlı haberlerle gelirsin ins.
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun.Merhaba @KuzumaHasretim
Yaş 23
1.denemem
Sorun çikolata kisti
Izmir medical park s
Dondrulms embryo transferi
12.12.16 transferim oldu
24.12.16 test günüm
Benide eklermisiniz herkes icin hayirlisi insallah.
Cikar saniyorum cnm bir sansini dene 5ci gunse cikiyor diyorlar 3cu gunse 10gun cikarmissKızlar geçen hafta pazartesi sabah 10 da transferim oldu normalde test günüm cuma ama acaba yarın kan tahlilinde çıkar mı ?
Beşinci günCikar saniyorum cnm bir sansini dene 5ci gunse cikiyor diyorlar 3cu gunse 10gun cikarmiss
Canım aynı gün olmuşuz.idrar testi yaptın mı hiçBeşinci gün
Benimde 10u transfer günüm.Hiç yapmadım idrar testi.Korkumdan.İnternette erken gebelik testlerine rastladım. sordum doktoruma bekle kan testini.idrarda çıkmaz dedi.sen yaptın mıCanım aynı gün olmuşuz.idrar testi yaptın mı hiç
Ben çıkacağını düşünüyorum hadi inşallah yuzunu gulerrr canimmmKızlar geçen hafta pazartesi sabah 10 da transferim oldu normalde test günüm cuma ama acaba yarın kan tahlilinde çıkar mı ?
Benim 8 i transferdi bugün transferin 5.günü erken testte ikinci çizgiyi gördüm rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallahBenimde 10u transfer günüm.Hiç yapmadım idrar testi.Korkumdan.İnternette erken gebelik testlerine rastladım. sordum doktoruma bekle kan testini.idrarda çıkmaz dedi.sen yaptın mı
Yarın sabah tekrarlayacağımBenim 8 i transferdi bugün transferin 5.günü erken testte ikinci çizgiyi gördüm rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah
Yapmadım canımBenimde 10u transfer günüm.Hiç yapmadım idrar testi.Korkumdan.İnternette erken gebelik testlerine rastladım. sordum doktoruma bekle kan testini.idrarda çıkmaz dedi.sen yaptın mı