2016 Aralik tup bebek

Benim de oyle göğüslerim çok hassaslaştı. özellikle dün uçları çok sızlıyordu. biraz kasıklarımda ağrı var. dudaklarım çok kuru ve normale göre çok su içiyorum ve doğal olarak wc ye çıkıyorum. bir de bazı yerlerde ateş ölçme yöntemi diyorlar. birkaç gündür ona bakıyorum. transferden önce 36.2 çıkarken ateşim şimdi 36.8-36.9 çıkıyor. annemin 35.3 kıyaslamak için onunkini de ölçtüm :KK28:
Hamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)

valla kuzum 3 nü bir arada almak ile gün içinde sabah öğlen akşam arasında ne fark var ki...bana sabah 3 akşam 3 alıyorum deseydin mecbur sabret dicektim....ama zaten günde 3 alıyorsun...
Evet cnm aradim drmu ayni anda al dedi hepsi bir anda gosteriyormus etkisini nabalim son 2 gun dayanicam artik :KK43:

lucrin baskılıyo,, gonal f herkesin bildiği,, diğerini bende bilmiyorum.
Canim menagonda yumurta gelisimi icin gonalf lh hormonuyla buyutuyor menagon fsh hormonu iceriyor bana menagon daha iyi gelmisti asilamamda ayni ilaclar sadece farkli hormonlarla yumoslari gelistiriyor

Hamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)
Hem de ne akıntı :110: bir de çok ilaç içtiğim için kötü bir kokusu var çok rahatsız oluyorum:110: inşallah dediğin gibidir :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK73:

arkadaşlar merhaba,, bugün kontrolüm vardı menogon iğne verdi doktor. bununla birlikte günde 3 iğnem oldu. üç tanede ilaç. kendimi mengenede gibi hissediyorum. doktorun odasında oturdum ağladım bugun. başkalarına teselli vermek kolayda kendime teselli veremiyorum.hayırlısıyla bitse herşey güzel sonuçlarla.
Ben de gonalf ile başlamıştım sonradan 2 igne daha ekledi dr.um gobegüm morarmıştı hep :110:

Merhaba kızlar, bende tedaviye başladım. Nur topu gibi 3 adet çikolata kistim var. solda 2,5 sağda 5,5 ve 2,5 olmak üzere. Eşimde de morfoloji %2. Prolaktinim ilaç kullanmazsam yükseliyor. Yaşım 27 amh değerim 2,05. Bursadayım. Soranus Tüp Bebek Merkezinde tedavi görüyorum. Doktorum Ali Rıza Aydın. Dün adetimin 21. günüydü lucrin 5 mg iğnelere başladım, 10 cc enjekte ediyoruz. Listeye beni de yazabilirsiniz

X