2016 Aralik tup bebek

Merhaba kızar. Cuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı. Salı günü transfer yapılacak sanırım bu süreçte nasıl beslendiniz ? Bana sadece yağ tuz yok dediler?

Oyle canim bende iste icimi rahatlatmak amaciyla pazartesi vericem bi kan daha ilaclari biraktim zaten.karnimda agriyo adet olucam galiba.gozumde sisti bu arada gozumu acamiyorum..
benimde ağrıyor canım çarşambadan beri ama yok bişey daha ilaçları bıraktım ben cumadan beri kullanmıyorum.birazdan cıkıcaz kan verip kahvaltiya gidicez sonrada sonuc görüşmemiz var.

Beta hcg hormonu transfer sonrasi hangi gun kanda ilk ne zaman salinmaya basliyor bilen var mi
8.gün diyorlar canımm.saat olarak da dikkat et ama sabahtan kan testi yaparsın ama transferi akşam olduysan 7.gün sayılıyor.cıkıcak olduktan sonra cıkıyorda işte

15 aralıkta 3 olduk arkadaşım bende 15 aralık inş pozitifi görür aynı andada kucağımıza alırız

Tatlimm beni dusun kendini daha iyi hissedersin benim esim aylardir yurtdisinda herseyi kndim yapiyorum.disgebelik oldugunu tek basima ogrendim dusurmdk icn igne vuruldugumda yine yalnizdm hsg cekdim yoktu kan piht testi yaptrfm yoktu simdi tedawye basliom yine uzakta cok sukur yinede ama zorlaniyorum ben de tabiki

Merhaba kızar. Cuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı. Salı günü transfer yapılacak sanırım bu süreçte nasıl beslendiniz ? Bana sadece yağ tuz yok dediler?
Bol su iccin ve protein agirlikli beslenin hem transfer oncesi hem sonrasi

Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun.inşallah hayırlı haberler alalım..

1,64 sonucum kızlar ilaçları bıraktıgım halde yükselme devam ediyor ama yok yani
Omudunu asla yitirme canimm belki gec yerlesti yavas ilerlicek cok okudum sonradan yukselenn olmasada dunyanin sonu degil allah hayirlisini versinn. Sali tekrar baktirirsin adet olmadigin surece artar canim merak etme

Omudunu asla yitirme canimm belki gec yerlesti yavas ilerlicek cok okudum sonradan yukselenn olmasada dunyanin sonu degil allah hayirlisini versinn. Sali tekrar baktirirsin adet olmadigin surece artar canim merak etme

Belki cnm bi ihtimal rabbimin yaninda hic birseyy
cok ciddi bir artma değil dedi 2-3 gün içinde adet olursun dedi tekrar bakmaaya gerek yok dedi doktorum

1,64 sonucum kızlar ilaçları bıraktıgım halde yükselme devam ediyor ama yok yani
Can'ım Rabb'im kızını sana bagislasin ve yeniden anne olmayı bizlere tattırsın biz o lezzeti aldık Özlem'i daha baska sanki..iki yıldır oğluma bir kardes icin uğraşıyoruz oglum dun biz konuşurken duymuş arabada transfer Bebek olursa vs cümlelerinden anlamış olacak Kı oleyyy diye atladi boynuma NE oldu annecim dedim bebegimiz geliyor anne Dedi cok duygulandim insaallah annecim ama Olmayadabilir dedim henuz 4 yasinda cok erken haberi oldu herşeyden ama Anliyor bizde ne kadar dikkat etsekte yanında ufak tefek konuşuyoruz ... Oglum bir senedir surekli dua ediyor her aksam kitap sonrası konumuz kardes yavrum da bizimle birlikte bu imtihana katlanıyor oda ayrı Can'ımıizi yakıyor .. Ama umudumuzu kaybetmek yok sen kafanı rahatlatinca tekrar hazır hissedince kendini lutfen yine dene onlara bir kardes ve bize yeniden bir evlat icin bence herseye deger ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…