benimde ağrıyor canım çarşambadan beri ama yok bişey daha ilaçları bıraktım ben cumadan beri kullanmıyorum.birazdan cıkıcaz kan verip kahvaltiya gidicez sonrada sonuc görüşmemiz var.Oyle canim bende iste icimi rahatlatmak amaciyla pazartesi vericem bi kan daha ilaclari biraktim zaten.karnimda agriyo adet olucam galiba.gozumde sisti bu arada gozumu acamiyorum..
8.gün diyorlar canımm.saat olarak da dikkat et ama sabahtan kan testi yaparsın ama transferi akşam olduysan 7.gün sayılıyor.cıkıcak olduktan sonra cıkıyorda işteBeta hcg hormonu transfer sonrasi hangi gun kanda ilk ne zaman salinmaya basliyor bilen var mi
15 aralıkta 3 olduk arkadaşım bende 15 aralık inş pozitifi görür aynı andada kucağımıza alırızKızlar bu arada bugun kontrol oldum 15 aralık persembe transferim
VaaaaaarRahim temiz ve
Kalınlığım 9.2 cikti östrojen ve progesteron hormonları da normalmis persembe birinci kalite bir embriyom koyulacak allahım umarim hersey yolunda gider kızlar dua edin ne olurbugun tam 10 tane ilac kullandım soyle ki progestan igne , cor aspirin, estrofeme iki tane gunde , inofolic , monodox 2 kere ,prodonax bir kere, previte vitamin bir kere yok mu artıran he birde mide koruyucu :)
Çok isterim ama sanmıyorum kan vereli 1 saat oldu sonuc cıkmadı daha beklıyorumGunaydin kizlarSarisekerannesi insallah guzel haberler verirsin bu gun
Cikmadimi daha cnmÇok isterim ama sanmıyorum kan vereli 1 saat oldu sonuc cıkmadı daha beklıyorum
Cıkmadı cıhaz arızalanmıs beklıyorumCikmadimi daha cnm
İnş. Sana sıkı sıkı tutunmusturÇok isterim ama sanmıyorum kan vereli 1 saat oldu sonuc cıkmadı daha beklıyorum
İnşallah canım ama ihtimal yok biliyorız cuma 0,77 olan şuan ne olabilir kiİnş. Sana sıkı sıkı tutunmustur
Tatlimm beni dusun kendini daha iyi hissedersinGeçmiş olsun. İnşallah güzel şeyler olur.Bencede olsa güzel olur.öyle tek başıma hgs çekyirmiştim kolay kolay ağlamam orda başlamıştım ağlamaya sonra tek gittiğim aklıma geldikçr ağladım bi hafta. hayırlısı artık.
Bol su iccin ve protein agirlikli beslenin hem transfer oncesi hem sonrasiMerhaba kızar. Cuma günü yumurta toplama işlemi yapıldı. Salı günü transfer yapılacak sanırım bu süreçte nasıl beslendiniz ? Bana sadece yağ tuz yok dediler?
Tatlimm beni dusun kendini daha iyi hissedersinbenim esim aylardir yurtdisinda herseyi kndim yapiyorum.disgebelik oldugunu tek basima ogrendim dusurmdk icn igne vuruldugumda yine yalnizdm hsg cekdim yoktu kan piht testi yaptrfm yoktu simdi tedawye basliom yine uzakta cok sukur yinede ama zorlaniyorum ben de tabiki
AminnnnÇok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun.inşallah hayırlı haberler alalım..
Omudunu asla yitirme canimm belki gec yerlesti yavas ilerlicek cok okudum sonradan yukselenn olmasada dunyanin sonu degil allah hayirlisini versinn. Sali tekrar baktirirsin adet olmadigin surece artar canim merak etme1,64 sonucum kızlar ilaçları bıraktıgım halde yükselme devam ediyor ama yok yani
Belki cnm bi ihtimal rabbimin yaninda hic birseyy1,64 sonucum kızlar ilaçları bıraktıgım halde yükselme devam ediyor ama yok yani
Aa oyle mi hadi bakalım beraber bekleyeceğiz ne guzel allahım hepimiz guzel sonuçlar alalım15 aralıkta 3 olduk arkadaşım bende 15 aralık inş pozitifi görür aynı andada kucağımıza alırız
Omudunu asla yitirme canimm belki gec yerlesti yavas ilerlicek cok okudum sonradan yukselenn olmasada dunyanin sonu degil allah hayirlisini versinn. Sali tekrar baktirirsin adet olmadigin surece artar canim merak etme
cok ciddi bir artma değil dedi 2-3 gün içinde adet olursun dedi tekrar bakmaaya gerek yok dedi doktorumBelki cnm bi ihtimal rabbimin yaninda hic birseyy
Canim dondurulmusunn var mıydı? Çok uzuldum gerçekten bebisleri olanlardan daha umutlu oluyorum bna hep bir daha olacakmış gibi geliyor.cok ciddi bir artma değil dedi 2-3 gün içinde adet olursun dedi tekrar bakmaaya gerek yok dedi doktorum
Can'ım Rabb'im kızını sana bagislasin ve yeniden anne olmayı bizlere tattırsın biz o lezzeti aldık Özlem'i daha baska sanki..iki yıldır oğluma bir kardes icin uğraşıyoruz oglum dun biz konuşurken duymuş arabada transfer Bebek olursa vs cümlelerinden anlamış olacak Kı oleyyy diye atladi boynuma NE oldu annecim dedim bebegimiz geliyor anne Dedi1,64 sonucum kızlar ilaçları bıraktıgım halde yükselme devam ediyor ama yok yani