2016 Aralik tup bebek

Geçmiş olsun. İnşallah güzel şeyler olur.Bencede olsa güzel olur.öyle tek başıma hgs çekyirmiştim kolay kolay ağlamam orda başlamıştım ağlamaya sonra tek gittiğim aklıma geldikçr ağladım bi hafta. hayırlısı artık.

Hayırlısı olsun canım
bence iyi daha gününe var pazartesi değil mi test günün
Doktorumu aradim canim birakabilirsin ilaclarini dedi.nasipten otesi yok iste.daha ilkini yaparken oyle umutluydumki hemen ilkinde olcak saniyodum.bak ucuncu bile negatifle bitti.nekadar zor isler.suan kafam okadar karisikki.bi yanim biraz dinlen yiprandin diyor.bi yanimda rezerv az yumurtan bitiyor beklicrk zaman yok diyor.off off zor isler.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.

benimde 4 yaşına girecek bi kızım var 2. Tüp bebekte oldu şimdi 4. Tüp bebeği yapıyorum inş kardeşi olur kızımın:)

herkeste ayni olmuyo mesela ben hala adet olmadim bekliyorum opudan sonraki 12.gunum
dilfeza banada vitaminlere devam etmem soylendi :) doktorlarimzda ayni ama iste kisiye gore tedavi oldugu icin farkli oluyo galiba
Hem Allah Allah bana bırak demişti bugun tekrar basladim
Hadi hayırlısı olsun cnm guzel bir merkez bende Anadolu yakası şubesindeyim Behçeci :)
Yok cnm Yaa bende kesinlikle bırakma lutfen iki gun sonra tekrar test yap olur mu
Lutfen

Kızlar bu arada bugun kontrol oldum 15 aralık persembe transferim
Vaaaaaar Rahim temiz ve
Kalınlığım 9.2 cikti östrojen ve progesteron hormonları da normalmis persembe birinci kalite bir embriyom koyulacak allahım umarim hersey yolunda gider kızlar dua edin ne olur bugun tam 10 tane ilac kullandım soyle ki progestan igne , cor aspirin, estrofeme iki tane gunde , inofolic , monodox 2 kere ,prodonax bir kere, previte vitamin bir kere yok mu artıran he birde mide koruyucu :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Canim basladik sayilir bu ay olmazda ocakta olabilir belki seninde gunun yaklasmis insallah yavrun sana tutunur guzel bir hamilelik sonunda kucaginada alirsin

Canim basladik sayilir bu ay olmazda ocakta olabilir belki seninde gunun yaklasmis insallah yavrun sana tutunur guzel bir hamilelik sonunda kucaginada alirsin
Amiiiiiin cnm
İnsaallah bir Bebek haberine oyle coook ihtiyacım
Var Kı yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun Rabb'im bu sefer yüzünüzü güldürsün cnm

amin canım bende yarın kan vericm tekrar bitti herşey ama can çekişiyoruz işte doktor yapalım dedi bizde yaptırıcaz

Cnm negatif olsa emin ol öyle sonuç çıkmazdı hatta pozitif iki gün sonra kan ver yükselir bence ... kaçıncı gün embriyosu idi seninki
Canim 6. gun embriyosuydu.doktorum ilaclari biraktirdi kan tahliline bile gerek yok artik dedi.yukselse bile nekadar yukselcekki artik dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…