2016 Aralik tup bebek

Çok teşekkür ederim. bizde morfoloji ve haraket sıkıntısı var.bi aşılama denedik olmadı.inşallah bunda başarılı olur
Aynisi bizde de var bizim sayida cok az malesef.asilamada basari cok dusuk.bizim ilki pozitifti dis gebelik oldu malesf.nerde basladiniz.insallahh guzel olur sizin aminn

Aynisi bizde de var bizim sayida cok az malesef.asilamada basari cok dusuk.bizim ilki pozitifti dis gebelik oldu malesf.nerde basladiniz.insallahh guzel olur sizin aminn

Aminn inşallah canm.hepimiz için en hayırlısı olsun allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
İstanbul da Süleymaniye kadın doğum hastanesinde. sayıda bi sıkıntımız yok çok şükür.

Hayirli aksamlar kader arkadaslarim
Ben bu sitede cok yeniyim..
Kisaca kendimden bahsedeyim..
15 yillik evliyim...hollandada yasiyorum 10 yil cocuk ozlemi cektik bir cok tedaviler gorduk hic biri ne yazikki positif olmadi.. Hollandada bulamadiklari sorunu turkiyede dr Yucel Karaman Hocam buldu rahmim T seklindeymis ve duzeldikten 9 ay sonra ben kendiligimden hamile kaldim tam 10 yil sonra.. Suan 4 yasinda bir kizim var.. Biz tabiki bu zamana kadar hic korunmadik kizima kardes istedik fakat bu zamana kadar gebelik elde edemedik.. Bu yil icinde 3 asilama yaptirdik ve yine gebelik yok.. Sonra esimle tekrar Yucel Hocama gitmeye karar verdik 2 hafta once Hsg cekilde ve rahmimde yapisiklik cikti ayni gun operasyon oldum.. Ne yazikki hollandadaki doktorlar yine goremediler bu sorunumu.. Neyse kizlar lafin kisasi dun istanbulda geldim ve tedaviye basladik ilk ignemi dun vuruldum... Cook heyecanliyim ilk defa turkiyede tupbebek tedavisi gorecegiz
Fulya Bahcecideyide tedavi oluyorum.. Rabbim hepimizin cabasini bosa cikarmasin..
Hayırlısı olsun canım
Kizlar ben geldim degerim malesef 4.33.bu seruvenimizde negatifle sonuclandi malesef..:KK43:(
bence iyi daha gününe var pazartesi değil mi test günün

merhabalar kızlar bende tedaviye bu ay başladım öncesinde aşılama yaptrdım tutmadı 4 yıllık evliyim 2 senedr istyorz kolme iğne kullnadım olmadı pco war ama ileri düzey diil kendi kendime adet fln oluyrom ama iç hamile kalamadım yumurta toplandı 12 tane 9 tanesi döllendi yarın 3 gün gne hbr gelicek yumoşlardan heyecanlıyım transfer ocağa kalıcak sanırım polikistikte başarı oranı ii demişsinz nası sewindm inş hepimiz iyi sonuçlar alırız :)

iyi akşamlar herkese..herşey yolunda giderse ben ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıycam..bana aşalmalar konusunda yardımcı olurmusunuz.bide sorun erkekte mi yoksa eşte mi olursa daha başarılı oluyo..sonra yumurta toplama anında anestezi veriyolarmış ya nasıl uyandınız..çok sordum :)
Merhaba. Tüp bebeğin kişiye göre aşamaları var. Ben uzun yöntem tedavideyim. Polikistik over (pko) iseniz adetin 21. Günü lucrin isimli baskılama iğnesine başlıyorsunuz. Bunun yanında bazı vitaminler verebiliyor doktor. Bir sonraki adetin 3 günü kontrolde gonal f adlı iğneye başlıyosunuz. Mesala benim bugun adetin 3. Günü doktor 4 gün sonra tekrar çağırdı. Ayın 19. Dan sonra yumurtaları toplarız 5. Gün transferi yaparız dedi. Benim sürecim böyle. Kadının sağlıklı olması daha önemli gibi geliyor bana. Neticede erkekden lazım olan bir kaç sperm...

merhabalar kızlar bende tedaviye bu ay başladım öncesinde aşılama yaptrdım tutmadı 4 yıllık evliyim 2 senedr istyorz kolme iğne kullnadım olmadı pco war ama ileri düzey diil kendi kendime adet fln oluyrom ama iç hamile kalamadım yumurta toplandı 12 tane 9 tanesi döllendi yarın 3 gün gne hbr gelicek yumoşlardan heyecanlıyım transfer ocağa kalıcak sanırım polikistikte başarı oranı ii demişsinz nası sewindm inş hepimiz iyi sonuçlar alırız :)
Bende de ileri düzey değil pko. Benimde ayın 19. Dan sonra yumurtalar toplanıcak beş gün sonra transfer. Sizde lucrinle mi başladımız tedaviye.

Nkdr çok ilaç vermiş ben sadece gonal f devit3 vitamin coaspirin kullanıyorum her doktorun tarzı farklı sanırım :)
Bende transfer öncesi coraspin folio estorfem pazar kansulandırıcı cirino jel bide pruloton iğne bide prednole başlıycam :dondurma:yokmu arttıran :halay::halay:

Merhaba. Tüp bebeğin kişiye göre aşamaları var. Ben uzun yöntem tedavideyim. Polikistik over (pko) iseniz adetin 21. Günü lucrin isimli baskılama iğnesine başlıyorsunuz. Bunun yanında bazı vitaminler verebiliyor doktor. Bir sonraki adetin 3 günü kontrolde gonal f adlı iğneye başlıyosunuz. Mesala benim bugun
adetin 3. Günü doktor 4 gün sonra tekrar çağırdı. Ayın 19. Dan sonra yumurtaları toplarız 5. Gün transferi yaparız dedi. Benim sürecim böyle. Kadının sağlıklı olması daha önemli gibi geliyor bana. Neticede erkekden lazım olan bir kaç sperm...

Teşekkür ederim. iğneleri aşılamadan biliyorum.beni korkutan yumurta toplama işlemi.anesteziden nasıl uyanırım naparım bilmiyorum.eşimle birlikte çalışıyoruz ikimiz birlikte zor gideriz gibi.kimsede yok yanımızda.vitaminler neler mesela.bende fhs yüksek biraz 16 gibi.

Teşekkür ederim. iğneleri aşılamadan biliyorum.beni korkutan yumurta toplama işlemi.anesteziden nasıl uyanırım naparım bilmiyorum.eşimle birlikte çalışıyoruz ikimiz birlikte zor gideriz gibi.kimsede yok yanımızda.vitaminler neler mesela.bende fhs yüksek biraz 16 gibi.
Bana elevit, foşik asit, çinko berdi. İki ay önce normal yolla olan gebeliğim bwbeğin dokuz haftalıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Bu anestesi tam bayıltma gibi değildi. Uyandım bir saat sonra kendime geldim. Eve gittim. Bir saat dinlediriyolarmış zaten tüp bebek merkezinde. Eşiniz yanınızda olsa daha güzel hissedersiniz tabi

Bende de ileri düzey değil pko. Benimde ayın 19. Dan sonra yumurtalar toplanıcak beş gün sonra transfer. Sizde lucrinle mi başladımız tedaviye.
yok ben adetle başladım tedaviye adetin 3 günü gonalf sonrada çatlatma önleyici eklendi en son çatlatma şimdi sadece vitamin kulllanıyrm benm taze yapılmıcak transfer

Bana elevit, foşik asit, çinko berdi. İki ay önce normal yolla olan gebeliğim bwbeğin dokuz haftalıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Bu anestesi tam bayıltma gibi değildi. Uyandım bir saat sonra kendime geldim. Eve gittim. Bir saat dinlediriyolarmış zaten tüp bebek merkezinde. Eşiniz yanınızda olsa daha güzel hissedersiniz tabi
iyi akşamlar herkese..herşey yolunda giderse ben ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıycam..bana aşalmalar konusunda yardımcı olurmusunuz.bide sorun erkekte mi yoksa eşte mi olursa daha başarılı oluyo..sonra yumurta toplama anında anestezi veriyolarmış ya nasıl uyandınız..çok sordum :)
fhs yi düşürmek içinde ilaç alınıyomuş. 2 nin altında olması gerekiyor diye okumuştum.

Kızlar merhaba. Benim aralık sonu gibi olucak transferim. Dr iki tane koyalım dedi. İkiz olursa diye kafam karışıyor. Biliyorum ha deyincede tutmuyor. Tecrübeli arkadaşlardan yorum istiyorum.

Kızlar merhaba. Benim aralık sonu gibi olucak transferim. Dr iki tane koyalım dedi. İkiz olursa diye kafam karışıyor. Biliyorum ha deyincede tutmuyor. Tecrübeli arkadaşlardan yorum istiyorum.
ewettt bnm de sorunum bu tek mi koydursam çif mi karar weremyrm

Ben cok uzuldum canim.acaba spermler mi kotuydu esindeki problem cok mu ciddi boyutlarda.doktor esine de ilac verdimi tedawi sirasinda.kusura bakma canim insallah rahatsiz etmiyorumdur seni
Canım eşime hiç ilaç vermiyorlar sayı iyi hareket az başkada problem yok hiç rahatsız etmiyorsun cnm

X