2016 Aralik tup bebek

Aynen canım bende perşembe transfer oldum teste kadar hergün gitmesi bir dert ağrısı başka dert çok gıcık bir durum gebelik oluşursada iğnelere devam ediliyormuş
İğneden nefret ediyorum bunlarda gelip geçecek inş

benm transferim salı günü oldu. valla sağdan soldan her yerden vurdular talan oldum ama bugün bitti benm 5 tane vermişti doktor sadece. iğneler bitince vajinal jele devam etmemi söylemişti birde coraspin kaldı geriye

benm transferim salı günü oldu. valla sağdan soldan her yerden vurdular talan oldum ama bugün bitti benm 5 tane vermişti doktor sadece. iğneler bitince vajinal jele devam etmemi söylemişti birde coraspin kaldı geriye
Bana gecen trasnfer zamanı igne vercem dedi progestanı korkunca fitil olarak kullansanda olur dedi fitilini vermişti şimdi neyapcak bilmiyorum verirse bşy demiycem busefer vurdururum deli gibi korksamda

Bana gecen trasnfer zamanı igne vercem dedi progestanı korkunca fitil olarak kullansanda olur dedi fitilini vermişti şimdi neyapcak bilmiyorum verirse bşy demiycem busefer vurdururum deli gibi korksamda
valla ne deseler yapıyoruz nabcan canısı işallah emeklerimiz boşa çıkmasın kucuşlarımız boş kalmasın da ne gerekirse yaparız hepsi geçici işallahhh

iyi akşamlar herkese..herşey yolunda giderse ben ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıycam..bana aşalmalar konusunda yardımcı olurmusunuz.bide sorun erkekte mi yoksa eşte mi olursa daha başarılı oluyo..sonra yumurta toplama anında anestezi veriyolarmış ya nasıl uyandınız..çok sordum :)

iyi akşamlar herkese..herşey yolunda giderse ben ocak ayında tüp bebek için tedaviye başlıycam..bana aşalmalar konusunda yardımcı olurmusunuz.bide sorun erkekte mi yoksa eşte mi olursa daha başarılı oluyo..sonra yumurta toplama anında anestezi veriyolarmış ya nasıl uyandınız..çok sordum :)

Hayirli aksamlar kader arkadaslarim
Ben bu sitede cok yeniyim..
Kisaca kendimden bahsedeyim..
15 yillik evliyim...hollandada yasiyorum 10 yil cocuk ozlemi cektik bir cok tedaviler gorduk hic biri ne yazikki positif olmadi.. Hollandada bulamadiklari sorunu turkiyede dr Yucel Karaman Hocam buldu rahmim T seklindeymis ve duzeldikten 9 ay sonra ben kendiligimden hamile kaldim tam 10 yil sonra.. Suan 4 yasinda bir kizim var.. Biz tabiki bu zamana kadar hic korunmadik kizima kardes istedik fakat bu zamana kadar gebelik elde edemedik.. Bu yil icinde 3 asilama yaptirdik ve yine gebelik yok.. Sonra esimle tekrar Yucel Hocama gitmeye karar verdik 2 hafta once Hsg cekilde ve rahmimde yapisiklik cikti ayni gun operasyon oldum.. Ne yazikki hollandadaki doktorlar yine goremediler bu sorunumu.. Neyse kizlar lafin kisasi dun istanbulda geldim ve tedaviye basladik ilk ignemi dun vuruldum... Cook heyecanliyim ilk defa turkiyede tupbebek tedavisi gorecegiz
Fulya Bahcecideyide tedavi oluyorum.. Rabbim hepimizin cabasini bosa cikarmasin..

Beklemek cok zor acayip daraldim erken de test yapmak istemiyorum gununde yapmazsam butun buyu bozulacakmis gibi geliyor yat yat nereye kadar bugun biraz ayaklandim sali transferim olmuştu kacinci gunum oluyor transfer gunu sayiliyor mu

Hayırlısı olsun canım
Kizlar ben geldim degerim malesef 4.33.bu seruvenimizde negatifle sonuclandi malesef..(
bence iyi daha gününe var pazartesi değil mi test günün

Canjmm hayirlu olsun.cok sukur uyanmak cok kolay bna ismimi soylediler bir bsktim uyanmisim.basari sorunun buyuklugune gore degisir.ama benim okuduklarimdan soyle diim pco ve cikolata kisti olup tedawoye baslayanlar genelde pozitif oldugunu gordum.bizde sperm problemi var ciddi boyutta.sukur tabi herseye ragmen.siz de sikinti ne.aklina ne geliyirsa sorabilirsin bn konusmayi cok sewerm

Çok teşekkür ederim. bizde morfoloji ve haraket sıkıntısı var.bi aşılama denedik olmadı.inşallah bunda başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…