Hayirli aksamlar kader arkadaslarim
Ben bu sitede cok yeniyim..
Kisaca kendimden bahsedeyim..
15 yillik evliyim...hollandada yasiyorum 10 yil cocuk ozlemi cektik bir cok tedaviler gorduk hic biri ne yazikki positif olmadi.. Hollandada bulamadiklari sorunu turkiyede dr Yucel Karaman Hocam buldu rahmim T seklindeymis ve duzeldikten 9 ay sonra ben kendiligimden hamile kaldim tam 10 yil sonra.. Suan 4 yasinda bir kizim var.. Biz tabiki bu zamana kadar hic korunmadik kizima kardes istedik fakat bu zamana kadar gebelik elde edemedik.. Bu yil icinde 3 asilama yaptirdik ve yine gebelik yok.. Sonra esimle tekrar Yucel Hocama gitmeye karar verdik 2 hafta once Hsg cekilde ve rahmimde yapisiklik cikti ayni gun operasyon oldum.. Ne yazikki hollandadaki doktorlar yine goremediler bu sorunumu.. Neyse kizlar lafin kisasi dun istanbulda geldim ve tedaviye basladik ilk ignemi dun vuruldum... Cook heyecanliyim ilk defa turkiyede tupbebek tedavisi gorecegiz
Fulya Bahcecideyide tedavi oluyorum.. Rabbim hepimizin cabasini bosa cikarmasin..[/QUOT
aminnn canm..alllah ilkini size bağışlasın ikinciside hayırlısıyla gelr inşallah..