2016 Aralik tup bebek

bayaa yoğun bi süreç bekliyo bizi demekki. çok az kalmış transferine. hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberini bekliyorum. kaç yumurta toplandı ve ne zaman çözüp döllenme işlemi yapıyolar ymurtalara

O igne ne icin acaba cnm bizim merkez o sekilde igne vermiyor hic birde senin vitaminler devam etmiş benim opudan sonra transfere kadar vitaminler ara veriyoruz Dedi birde progestan ne guzel uc gunde bir bizde hergun var en cok korktuğun sey o
banada doktorum ikinizin dediği ilaçlardan hiçbirini vermedi nerdeyse. ayrıca vitaminde vermedi.
gonal-f450 - orgalutran iğne - clexane iğne - crinone jel- climareforte bant - coraspin - dekort - azitro
bana bunları yazdı doktrum. şimdilik günde 1 folbiol bide günde 225 gonal-f vuruyorum. pzartesi yani adetin 9. günü tekrar çağırdı.

Bir baktinda dogal yolla oldu canimm o uzun arada evet maaliyeti cok zor biz 10 yilda biriktirebildik desem yeri en buyuk hazine evlat degilmi olsun odenirr rabbim kizini bagislasinnn sana ne guzel en azindan o var teselligin ah cnm ahhh ya bizzz biraz ozel olacak ama daha esimle 7 gun once en ufak bira tartismamizda bana ne dedi biliyormusun cook kisi bana evlen dedi evlenmedimm baskasiyla evlenmis olsaydim dogal yolla 50 tane cocugum olurdu dedi o sinirle ve bana cokk agir geldi senin cok sukur senin bir hazinen varr bunu diyecek biride yok cnmm o yuzden uzulme rabbim Şafi ismiyle sifa eylesin bizlere baska ne denebilirki cnmm. Biraz toparlannn

O igne ne icin acaba cnm bizim merkez o sekilde igne vermiyor hic birde senin vitaminler devam etmiş benim opudan sonra transfere kadar vitaminler ara veriyoruz Dedi birde progestan ne guzel uc gunde bir bizde hergun var en cok korktuğun sey o

lucrini soruyorsan yumurta baskılamak için..genelde uzun protokol de kullanılıyor...bende kist var aynı zamanda çikolata kisti onu da baskılıyor...progestan evet 3 günde bir olması güzel oldu hergün gidip vurdurmak sıkıntılı olurdu...ama işte oda hormon testlerine göre veriliyor benim bildiğim...

cnm vitaminleri ben kist yüzünden kullanıyorum sizin kullanmanızı gerektirecek bir durum olmadıgı için vermemiştir. sonucta hepimizin sıkıntıları birbirinden farklı, ilaçlarımızın farklı olması da normal...kan sulandırıcı iğneyi bende kullanıyorum mesela pıhtılaşma var bende...ama dekort - azitro nedir bilmiyorum....prednol u da embriyoyu vucut yabancı madde olarak algılayıp atmasın diye içicem...trentilin de damar açıcı pıhtılaşmadan dolayı kullanıcam onu da...

Yok cnm ya bizim Dr herkese o sekilde yapıyor test tarihine kadar her gun bir igne neyse ne yapalım katlanacağız ins . Hm o igne kistten dolayı o zmn Tmm cnm Anladim

antibiyotik tarzı bişey onlar sanırım yumurta toplama işleminden sonra vericek. tabikide herkesin tedavisi farklı ilerliyo. benimde pko sorunum var ve yumurtalklarım çok direnç gösteriyo

Sağolsun eşim hiç böyle birşey demedi cok kez herkesin cocugu olmak zorund değil biz bize yeteriz demiştir daha kızım olmadan.ben ona cok ayrılalım dedim asla dedi.eşinde sinirden söylemiştir.erkekler bu işi gurur meselesi yapıyorlar malesf toplum baskısı.bende artık kızıma yogunlastım

antibiyotik tarzı bişey onlar sanırım yumurta toplama işleminden sonra vericek. tabikide herkesin tedavisi farklı ilerliyo. benimde pko sorunum var ve yumurtalklarım çok direnç gösteriyo

yok canım antibiyotik değil.. hepsinini başka sebebi var.

Arkadaslar neymis bu progestan ya daha aksam vuruldum ilkini mahfetti beni ki teste kadar devam edecekse yandık şuan sol tarafımın ustune oturamıyorum bu aksamkini de soldan vurulayım diyorum sag taraf saglam kalsın

evet canım az kaldı perşembe olacak...inşallah hepimiz hayırlı haberleri alıcaz teker teker...benim kistten dolayı rezv sıkıntım var...8 yumurta toplandı 6 sı döllendi 3 ü 1. kalite 5. gün embiryosu olarak donduruldu.2 tanesi transfer olacak...

Opu oncesinde igne
Canimm Allah razi olsun bn de her namazimda hepinize ediyorum.umarim saglikli bebekler biran once gelir amin

Arkadaslar neymis bu progestan ya daha aksam vuruldum ilkini mahfetti beni ki teste kadar devam edecekse yandık şuan sol tarafımın ustune oturamıyorum bu aksamkini de soldan vurulayım diyorum sag taraf saglam kalsın
Aynen canım bende perşembe transfer oldum teste kadar hergün gitmesi bir dert ağrısı başka dert çok gıcık bir durum gebelik oluşursada iğnelere devam ediliyormuş

herkeste ayni olmuyo mesela ben hala adet olmadim bekliyorum opudan sonraki 12.gunum
dilfeza banada vitaminlere devam etmem soylendi :) doktorlarimzda ayni ama iste kisiye gore tedavi oldugu icin farkli oluyo galiba

Aynen canım bende perşembe transfer oldum teste kadar hergün gitmesi bir dert ağrısı başka dert çok gıcık bir durum gebelik oluşursada iğnelere devam ediliyormuş
Allahtan evde vuranim vsr benim senin için daha zor tabi ama Rabbim karşılığinı verir insallah bunlar kefaret olur bize
herkeste ayni olmuyo mesela ben hala adet olmadim bekliyorum opudan sonraki 12.gunum
dilfeza banada vitaminlere devam etmem soylendi :) doktorlarimzda ayni ama iste kisiye gore tedavi oldugu icin farkli oluyo galiba
Selen hanımdi doktorunuz dimi bana da devam ettirdi vitaminleri avuc avuc ilaç içiyorum şuan.

Nkdr çok ilaç vermiş ben sadece gonal f devit3 vitamin coaspirin kullanıyorum her doktorun tarzı farklı sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…