- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
bayaa yoğun bi süreç bekliyo bizi demekki. çok az kalmış transferine. hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberini bekliyorum. kaç yumurta toplandı ve ne zaman çözüp döllenme işlemi yapıyolar ymurtalaracanım yumurta toplama işleminden sonra normal vitaminlerimi kullanmaya devam ettim öncesinde kullandıgım haplara...bir hafta birşey kullanmadım sanırım bunların haricinde...daha sonralucrin iğne 10 cc ile başladım ve tarlusal kullandım adet oldum...2. günü kan tahlillerim ile birlikte doktora gittim...lucrini 5 cc düşürdü..bugüne kadar da 5 cc olarak yaptım...transferden 6 gün önce yani bugün son kez lucrini yapmam gerektiğini söyledi estrofeme devam edicem diğer vitaminlere de ( e vitamini, folibol,omega3,trentilin,corospin,levatiron). transfere 5 gün kala yani yarın crinone jel sabah akşam başlıcam( progesteron jel) pazartesi ( 4 gün kala) progestan iğne 3 günde 1 ,prednol 16 mg ( 10 gün boyunca kullanılacak) tetradoks 2*1 ( 4 gün boyunca) kullanıcam cnmmm
banada doktorum ikinizin dediği ilaçlardan hiçbirini vermedi nerdeyse. ayrıca vitaminde vermedi.O igne ne icin acaba cnm bizim merkez o sekilde igne vermiyor hic birde senin vitaminler devam etmiş benim opudan sonra transfere kadar vitaminler ara veriyoruz Dedi birde progestan ne guzel uc gunde bir bizde hergun varen cok korktuğun sey o
Bir baktinda dogal yolla oldu canimm o uzun arada evet maaliyeti cok zor biz 10 yilda biriktirebildik desem yeri en buyuk hazine evlat degilmi olsun odenirr rabbim kizini bagislasinnn sana ne guzel en azindan o var teselligin ah cnm ahhh ya bizzz biraz ozel olacak ama daha esimle 7 gun once en ufak bira tartismamizda bana ne dedi biliyormusun cook kisi bana evlen dedi evlenmedimm baskasiyla evlenmis olsaydim dogal yolla 50 tane cocugum olurdu dedi o sinirle ve bana cokk agir geldi senin cok sukur senin bir hazinen varr bunu diyecek biride yok cnmm o yuzden uzulme rabbim Şafi ismiyle sifa eylesin bizlere baska ne denebilirki cnmm. Biraz toparlannnİnşallah bendr öyle unud ediyorum.
Sen söyleyince evet bende farkettim hep düşük çıkardı bu biraz yüksek ama benim diper tedavidede 0,50 fln cıkmıstı sanırım.beklıyorum pazar günü görücez.
bende öyle 1,5 sene içinde 4 denemem ve birde aneliyat oldum
Çok şükür canım kızım benim mucizem zaten.rabbim onu bana nasip etti bakabiliyormuyum sabrim var mi ahlaklı evlat yetiştirebiliyormuyun deneniyorum.rabbım bana bu 4 deneemedr bir evlat nasip etmedi bakalım isyan edicek mi halinr şükğr edicek mi hepsi sınav asla isyan etmiyorum allah evladıma sağlıklı ahlaklı güzel bir ömür nasip etsin.
çok sağol canım ya desteğinizin değeri paha biçilemez hakkınızı helal edin.olmazsa uzun bir ara vericez canım 2 kredi cektim bu tedaviler için maddi durumun yok birde biraz ara iyi gelicek.çünkü yoruldum kızım okula gln başladı onunla ilğilenip gezicem:)
O igne ne icin acaba cnm bizim merkez o sekilde igne vermiyor hic birde senin vitaminler devam etmiş benim opudan sonra transfere kadar vitaminler ara veriyoruz Dedi birde progestan ne guzel uc gunde bir bizde hergun varen cok korktuğun sey o
banada doktorum ikinizin dediği ilaçlardan hiçbirini vermedi nerdeyse. ayrıca vitaminde vermedi.
gonal-f450 - orgalutran iğne - clexane iğne - crinone jel- climareforte bant - coraspin - dekort - azitro
bana bunları yazdı doktrum. şimdilik günde 1 folbiol bide günde 225 gonal-f vuruyorum. pzartesi yani adetin 9. günü tekrar çağırdı.
Yok cnm ya bizim Dr herkese o sekilde yapıyor test tarihine kadar her gun bir ignelucrini soruyorsan yumurta baskılamak için..genelde uzun protokol de kullanılıyor...bende kist var aynı zamanda çikolata kisti onu da baskılıyor...progestan evet 3 günde bir olması güzel oldu hergün gidip vurdurmak sıkıntılı olurdu...ama işte oda hormon testlerine göre veriliyor benim bildiğim...
antibiyotik tarzı bişey onlar sanırım yumurta toplama işleminden sonra vericek. tabikide herkesin tedavisi farklı ilerliyo. benimde pko sorunum var ve yumurtalklarım çok direnç gösteriyocnm vitaminleri ben kist yüzünden kullanıyorum sizin kullanmanızı gerektirecek bir durum olmadıgı için vermemiştir. sonucta hepimizin sıkıntıları birbirinden farklı, ilaçlarımızın farklı olması da normal...kan sulandırıcı iğneyi bende kullanıyorum mesela pıhtılaşma var bende...ama dekort - azitro nedir bilmiyorum....prednol u da embriyoyu vucut yabancı madde olarak algılayıp atmasın diye içicem...trentilin de damar açıcı pıhtılaşmadan dolayı kullanıcam onu da...
Sağolsun eşim hiç böyle birşey demedi cok kez herkesin cocugu olmak zorund değil biz bize yeteriz demiştir daha kızım olmadan.ben ona cok ayrılalım dedim asla dedi.eşinde sinirden söylemiştir.erkekler bu işi gurur meselesi yapıyorlar malesf toplum baskısıBir baktinda dogal yolla oldu canimm o uzun arada evet maaliyeti cok zor biz 10 yilda biriktirebildik desem yeri en buyuk hazine evlat degilmi olsun odenirr rabbim kizini bagislasinnn sana ne guzel en azindan o var teselligin ah cnm ahhh ya bizzz biraz ozel olacak ama daha esimle 7 gun once en ufak bira tartismamizda bana ne dedi biliyormusun cook kisi bana evlen dedi evlenmedimm baskasiyla evlenmis olsaydim dogal yolla 50 tane cocugum olurdu dedi o sinirle ve bana cokk agir geldi senin cok sukur senin bir hazinen varr bunu diyecek biride yok cnmm o yuzden uzulme rabbim Şafi ismiyle sifa eylesin bizlere baska ne denebilirki cnmm. Biraz toparlannn
antibiyotik tarzı bişey onlar sanırım yumurta toplama işleminden sonra vericek. tabikide herkesin tedavisi farklı ilerliyo. benimde pko sorunum var ve yumurtalklarım çok direnç gösteriyo
bayaa yoğun bi süreç bekliyo bizi demekki. çok az kalmış transferine. hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberini bekliyorum. kaç yumurta toplandı ve ne zaman çözüp döllenme işlemi yapıyolar ymurtalara
Opu oncesinde igneantibiyotik tarzı bişey onlar sanırım yumurta toplama işleminden sonra vericek. tabikide herkesin tedavisi farklı ilerliyo. benimde pko sorunum var ve yumurtalklarım çok direnç gösteriyo
Canimm Allah razi olsun bn de her namazimda hepinize ediyorum.umarim saglikli bebekler biran once gelir aminEşimin sperm sayısı iyi hareketlilik çok dusuk bisey demexi sadece dediki spermde iyi ama döllenmedi mikro enjeksiyon yöntemi deneyecez dedi bir dahaki sefere.cok sukyr bir oğlum var onun bir kardeşi olsun çok istedim olmadı kısmet inşallah sizinkiler tutar dualarim canimsizinle
Aynen canım bende perşembe transfer oldum teste kadar hergün gitmesi bir dert ağrısı başka dert çok gıcık bir durum gebelik oluşursada iğnelere devam ediliyormuşArkadaslar neymis bu progestan ya daha aksam vuruldum ilkini mahfetti beni ki teste kadar devam edecekse yandık şuan sol tarafımın ustune oturamıyorum bu aksamkini de soldan vurulayım diyorum sag taraf saglam kalsın
herkeste ayni olmuyo mesela ben hala adet olmadim bekliyorum opudan sonraki 12.gunumopu dan sonra hemen geliyo yani adet. estrofem rahim kalınlıgı içinmi kullanılıyo bana vermedi de doktorum. o zaman adettle beraber rahim için ilaçlara başlıcaz demekki. yeterli kalınlığada ulaşırsak inşallah transferlerimiz olucak.
Allahtan evde vuranim vsr benim senin için daha zor tabi ama Rabbim karşılığinı verir insallah bunlar kefaret olur bizeAynen canım bende perşembe transfer oldum teste kadar hergün gitmesi bir dert ağrısı başka dert çok gıcık bir durum gebelik oluşursada iğnelere devam ediliyormuş
Selen hanımdi doktorunuz dimi bana da devam ettirdi vitaminleri avuc avuc ilaç içiyorum şuan.herkeste ayni olmuyo mesela ben hala adet olmadim bekliyorum opudan sonraki 12.gunum
dilfeza banada vitaminlere devam etmem soylendi :) doktorlarimzda ayni ama iste kisiye gore tedavi oldugu icin farkli oluyo galiba
Ben 1 dilim yiyorum daha tarnsfer falan yok arada ishal yapıyor muz ye ananası kes benceAnanas kucuk bi dilim yiyorum cnm hergun o mu yapti kii ama 4-5gun kabizlik cektimm iki gundur normaldi bu gun cozuttu
Tmm cnm oyle yapayimmBen 1 dilim yiyorum daha tarnsfer falan yok arada ishal yapıyor muz ye ananası kes bence
Amin cnm benimAmiiin cnm ins seninde bir an once yavruna kardes gelir aynen bende oglum
Var 4 yasinda ona kardes icin uğraşıyoruz cok özledik tekrar dan anne baba olmayı evlat kokusunu Rabb'im
Yeniden tattırsın bize de ins
Amin cnm.Opu oncesinde igne
Canimm Allah razi olsun bn de her namazimda hepinize ediyorum.umarim saglikli bebekler biran once gelir amin
Nkdr çok ilaç vermiş ben sadece gonal f devit3 vitamin coaspirin kullanıyorum her doktorun tarzı farklı sanırım :)banada doktorum ikinizin dediği ilaçlardan hiçbirini vermedi nerdeyse. ayrıca vitaminde vermedi.
gonal-f450 - orgalutran iğne - clexane iğne - crinone jel- climareforte bant - coraspin - dekort - azitro
bana bunları yazdı doktrum. şimdilik günde 1 folbiol bide günde 225 gonal-f vuruyorum. pzartesi yani adetin 9. günü tekrar çağırdı.