2016 Aralik tup bebek

dilfeza cnm kan testi almadi rahmin durumunu cok uygun bulmadi muayanede. Ztn cok agrili adet gecirmistm parcali kanamam oldu. Doktor bu ay da transfer yapilir ama gerek yok iyice eski haline gelsn rahim dedi

Arkadaşlar ben 5,yumurtam.olustu onlarda döllenmedi tedavim iptal ):
Ben cok uzuldum canim.acaba spermler mi kotuydu esindeki problem cok mu ciddi boyutlarda.doktor esine de ilac verdimi tedawi sirasinda.kusura bakma canim insallah rahatsiz etmiyorumdur seni

bacılarım selamlar. 3 aralıkta yumurta toplamam yapıldı. 14yumurta toplanmış 9u olgundu döllenmiş. sonra 5 kalmıştı. 6 aralıkda transfer yapıldı. 2 adet iyi durumda embriyo vardı. biz tek tercih ettik diğerinide dondurttuk. şimdi bekliyorum. ne kadar zormuş yahu beklemek. sürekli bebeğimi seviyorum biliyorum orda pazartesi tekrar işe başlıcam işallah bi aksilik olmaz. şu anaan kadar herşey iyi gitti şükür. herhangi bir ağrı akıntı kanama vs. olmadı. bu durumun iyi olduğuu gösterir değilmi ? doktorumuz 19 aralık dedi test sonucu için ama sanıtım dayanamayıp 16 17 gibi yaptırcam test. daha erken belli olmaz demi

Arkadaşlar ben 5,yumurtam.olustu onlarda döllenmedi tedavim iptal ):
Neden döllenmemiş acaba cnm umarım tekrar denediğinde hersey daha guzel olur
dilfeza cnm kan testi almadi rahmin durumunu cok uygun bulmadi muayanede. Ztn cok agrili adet gecirmistm parcali kanamam oldu. Doktor bu ay da transfer yapilir ama gerek yok iyice eski haline gelsn rahim dedi
Hm Anladim cnm burada umutta muayeneden once direk test yapiliyor sonra sonuc cikinca muayene simdi giricem Dr yanına sonuc çıkmak üzeredir

Aleykum selam cnm oh siz ısın zor kısmı bitmiş umarım sonuc cok guzel olur bence 17 aralık çıkar sonucun ama o zmn da iki uc kere kan testi gerekecek .. benim de sonuçlar iyi olursa transfer tarihim
Belli olacak bakalım belki de diğer aya kalır rahim durumuna gore bu merkez rahimi en iyi hale getirip oyle yapıyor transferi :)

bitti çok şükür ama beklemeside bir o kadar zormuş. seninde işallah iyi çıkar sonuçların rabbim gönlüne göre versin. bizim problemimiz eşimin sperm sayı ve hareket azlığı idi. o yüzden rahim konusunda sorun yaşamadık. işallah herşey güzel sonuçlanır bakalım. biz ona hazırız işallah o da bizi istiyordur bi yerlerden.

benimde bu ay yumurtalarım inşallah oluşursa toplanıcak. transferim kısmetse önümüzdeki adetimde olucak. yumurta toplandıktan sonra transfere kadar ne kullandınız yada doktor sızden ne ıstedı.

Neden döllenmemiş acaba cnm umarım tekrar denediğinde hersey daha guzel olur

Hm Anladim cnm burada umutta muayeneden once direk test yapiliyor sonra sonuc cikinca muayene simdi giricem Dr yanına sonuc çıkmak üzeredir
Bnden tedavi boyunca bir kere kan alindi o da rutin islem oldgu icin doktor talep etmemis belki transfer oncesi alirlar yine bilemedm

İnsaallah cnm evet o süreçte zor bence de benim de hic sorun yoktu sorun esimde sperm hareket az ve marfoloji sorunumuz vardı Nasip umarım oğluma bir kardes verebiliriz :)
benimde bu ay yumurtalarım inşallah oluşursa toplanıcak. transferim kısmetse önümüzdeki adetimde olucak. yumurta toplandıktan sonra transfere kadar ne kullandınız yada doktor sızden ne ıstedı.
Ben opudan sonra herseyi bıraktım sadece antibiyotik verdi 5 günlük ve 5. Gun adet oldum sonra adetin ikinci günü estrofeme basladim 12 gun boyunca içtim bugun adetimin 14. Günü kontrole geldim yine test yaptılar rahim kalınlığım ölçülecekmiş sanirim ona gore transfer tarihi belli
Olacak
Bnden tedavi boyunca bir kere kan alindi o da rutin islem oldgu icin doktor talep etmemis belki transfer oncesi alirlar yine bilemedm
Allah Allah ayni merkez ama şube baska tedaviler de baska oluyir demek ki benden su ana kadar 4 kere alındı kan

Ben cok uzuldum canim.acaba spermler mi kotuydu esindeki problem cok mu ciddi boyutlarda.doktor esine de ilac verdimi tedawi sirasinda.kusura bakma canim insallah rahatsiz etmiyorumdur seni
Eşimin sperm sayısı iyi hareketlilik çok dusuk bisey demexi sadece dediki spermde iyi ama döllenmedi mikro enjeksiyon yöntemi deneyecez dedi bir dahaki sefere.cok sukyr bir oğlum var onun bir kardeşi olsun çok istedim olmadı kısmet inşallah sizinkiler tutar dualarim canimsizinle

Amiiin cnm ins seninde bir an once yavruna kardes gelir aynen bende oglum
Var 4 yasinda ona kardes icin uğraşıyoruz cok özledik tekrar dan anne baba olmayı evlat kokusunu Rabb'im
Yeniden tattırsın bize de ins

canım yumurta toplama işleminden sonra normal vitaminlerimi kullanmaya devam ettim öncesinde kullandıgım haplara...bir hafta birşey kullanmadım sanırım bunların haricinde...daha sonralucrin iğne 10 cc ile başladım ve tarlusal kullandım adet oldum...2. günü kan tahlillerim ile birlikte doktora gittim...lucrini 5 cc düşürdü..bugüne kadar da 5 cc olarak yaptım...transferden 6 gün önce yani bugün son kez lucrini yapmam gerektiğini söyledi estrofeme devam edicem diğer vitaminlere de ( e vitamini, folibol,omega3,trentilin,corospin,levatiron). transfere 5 gün kala yani yarın crinone jel sabah akşam başlıcam( progesteron jel) pazartesi ( 4 gün kala) progestan iğne 3 günde 1 ,prednol 16 mg ( 10 gün boyunca kullanılacak) tetradoks 2*1 ( 4 gün boyunca) kullanıcam cnmmm

opu dan sonra hemen geliyo yani adet. estrofem rahim kalınlıgı içinmi kullanılıyo bana vermedi de doktorum. o zaman adettle beraber rahim için ilaçlara başlıcaz demekki. yeterli kalınlığada ulaşırsak inşallah transferlerimiz olucak.

Herkesde değişik cnm 5-10 gun arası gibi 10 günü gecende oluyor benim 5 gune geldi adetim . Evet aynen rahim icin ilaçlar basliyor ben opu dan once bir suru vitamin içiyordum hepsini bıraktık opu sonrası lestemde transfer sonrası basliyor vitaminler tekrar oyle yaziyir

O igne ne icin acaba cnm bizim merkez o sekilde igne vermiyor hic birde senin vitaminler devam etmiş benim opudan sonra transfere kadar vitaminler ara veriyoruz Dedi birde progestan ne guzel uc gunde bir bizde hergun var en cok korktuğun sey o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…