Canım 7,gun çok erken 12, gün belli olur inşallah hsyirlusiyls bebisin seninle dırinşallah o kadar cok isterim ki anlatamam.eşimde bende yıkıldık resmen evde bir cenaze havası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 7,gun çok erken 12, gün belli olur inşallah hsyirlusiyls bebisin seninle dırinşallah o kadar cok isterim ki anlatamam.eşimde bende yıkıldık resmen evde bir cenaze havası
Cnm erken yapmışsın daha hiç bşy bitmedi bide dikkat ettiysen ve kaç kez tedavi olduk kan verdik negatif sonuç aldık hep 0.01 yada 0.1 falan çıkar senin sonuç sanki yükselmeye Yen'i başlamış gibi geldi 2-3 gün sonra bidaha kan ver benceGeldimde pek iyi haberlerle değil.sonucum 0,77 buda hüsranla bitti malesef.doktor pzar günü yapalım testi diyor ama onunda benimde umudu yok
Allah razı olsun cnmm bmm hepimizin yolu acık olsun inşÇok sukurr .yolunuz açık olsun inşallah amin
Benim ayni senin gibi ilerledi sonra ikinci adetimin ikinci günü bir test daha yapildi 12 gundur estrofeme içtim yarin kontrolkızlar size birşey sorucammm....ben tüp bebek tedavimde her gdişimde kan tahlili yaptırıp gittim. Opu ya kadar. sonra benim yumurtalar donduruldu bir sonraki adetim ile transfer işlemlerine başladık...adetimin 2. günü kan tahlili yaptırıp doktora gittim...daha sonraki randevularımda kan tahlili istemedi benden...normal mi? dondurulmus tedavisi görenler sizde de öyle birşey oldu mu?
Hosgeldin cnm yeniden başladınız mı tedaviye umarımB3n selen hanima gidiyorum bayan oldugu icin tercih etmistim. Olumsuz bir transferjm olsada doktorumdan memnunum cem beye de cok iyi diyorlar . Hangi asamadasiniz
Canim ne desek bos biliyorum ama uzme kendini.sukur rabbim sana bi kiz evladi verip tattirmis anneleik duygusunu.rabbim size onu bagislasin.biz henuz onuda tatamadik belkide hic tatamicaz.bi kizimiz olsa ona bile sukretcez.oyuzden hic isyan etme zamana birak herseyi.verende alanda rabbim ne desek bos.bende yarin artik kan vercem.butun idrar testleri negatif.olmadiysa ilaclari birakayim bari.bir senede ucuncu denemem.ilaclardan hormonlardan vucudum dengeai kalmadi artik.inşallah o kadar cok isterim ki anlatamam.eşimde bende yıkıldık resmen evde bir cenaze havası
Var tabi cnm gec yerlesme olabilir yerlesmesi en kisa 4 en uzun 7 gunde oluyormus birtanemmm ondan sonra bhcg salgiliyormus ben en son dusugumde adetin 9cu gunu esimle olmustum ve ailemin yanina gitmistim aradan tam 25 gun gectikten sonra 135 cikmisti bhcg ne demek istedigimi anliyormusun cnm o yuzden hala bi umut varrr nolurrr arkadasinda dedigi gibi adet olmadan hala azda olsa bir umut vardir cnmmmm olmasada uzulme pes mi edeceksinnn oooooo biz ne acilar cektik bu zamana kadar etrafimizdan eslerimize evlenmi denilmedi butun suc karinin mi denilmedi bu olmadimi bir daha oda olmadi birdaha oda olmadi birdaha rabbim asla benden umudunuzu kesmeyin diyorr bunu hice mi sayacagiz oyle insanlar varki 25 yil bekleyennn hala umudunu kesmeyennn ve sonunda hedefine ulasann sadece sabir cnm sabir rabbim bu yolda hepimize sabir ihsan eylesinnnnn insvar mi sence gercekten ya?
inşallah dediğiniz gibidir kızlar yas
Amin canim.rabbim sabredenlerden eylesin bizleri.okadar zorki isyan etmemek.naptikta bu basimiza geliyo dememek okadar zorki.oyuzden rabbim inancimizi elimizden almasin..guzel gunler bizler icinde dogacak elbett..Var tabi cnm gec yerlesme olabilir yerlesmesi en kisa 4 en uzun 7 gunde oluyormus birtanemmm ondan sonra bhcg salgiliyormus ben en son dusugumde adetin 9cu gunu esimle olmustum ve ailemin yanina gitmistim aradan tam 25 gun gectikten sonra 135 cikmisti bhcg ne demek istedigimi anliyormusun cnm o yuzden hala bi umut varrr nolurrr arkadasinda dedigi gibi adet olmadan hala azda olsa bir umut vardir cnmmmm olmasada uzulme pes mi edeceksinnn oooooo biz ne acilar cektik bu zamana kadar etrafimizdan eslerimize evlenmi denilmedi butun suc karinin mi denilmedi bu olmadimi bir daha oda olmadi birdaha oda olmadi birdaha rabbim asla benden umudunuzu kesmeyin diyorr bunu hice mi sayacagiz oyle insanlar varki 25 yil bekleyennn hala umudunu kesmeyennn ve sonunda hedefine ulasann sadece sabir cnm sabir rabbim bu yolda hepimize sabir ihsan eylesinnnnn ins
İnşallah bendr öyle unud ediyorum.Canım 7,gun çok erken 12, gün belli olur inşallah hsyirlusiyls bebisin seninle dır
Sen söyleyince evet bende farkettim hep düşük çıkardı bu biraz yüksek ama benim diper tedavidede 0,50 fln cıkmıstı sanırım.beklıyorum pazar günü görücez.Cnm erken yapmışsın daha hiç bşy bitmedi bide dikkat ettiysen ve kaç kez tedavi olduk kan verdik negatif sonuç aldık hep 0.01 yada 0.1 falan çıkar senin sonuç sanki yükselmeye Yen'i başlamış gibi geldi 2-3 gün sonra bidaha kan ver bence
bende öyle 1,5 sene içinde 4 denemem ve birde aneliyat oldumCanim ne desek bos biliyorum ama uzme kendini.sukur rabbim sana bi kiz evladi verip tattirmis anneleik duygusunu.rabbim size onu bagislasin.biz henuz onuda tatamadik belkide hic tatamicaz.bi kizimiz olsa ona bile sukretcez.oyuzden hic isyan etme zamana birak herseyi.verende alanda rabbim ne desek bos.bende yarin artik kan vercem.butun idrar testleri negatif.olmadiysa ilaclari birakayim bari.bir senede ucuncu denemem.ilaclardan hormonlardan vucudum dengeai kalmadi artik.
çok sağol canım ya desteğinizin değeri paha biçilemez hakkınızı helal edin.olmazsa uzun bir ara vericez canım 2 kredi cektim bu tedaviler için maddi durumun yok birde biraz ara iyi gelicek.çünkü yoruldum kızım okula gln başladı onunla ilğilenip gezicem:)Var tabi cnm gec yerlesme olabilir yerlesmesi en kisa 4 en uzun 7 gunde oluyormus birtanemmm ondan sonra bhcg salgiliyormus ben en son dusugumde adetin 9cu gunu esimle olmustum ve ailemin yanina gitmistim aradan tam 25 gun gectikten sonra 135 cikmisti bhcg ne demek istedigimi anliyormusun cnm o yuzden hala bi umut varrr nolurrr arkadasinda dedigi gibi adet olmadan hala azda olsa bir umut vardir cnmmmm olmasada uzulme pes mi edeceksinnn oooooo biz ne acilar cektik bu zamana kadar etrafimizdan eslerimize evlenmi denilmedi butun suc karinin mi denilmedi bu olmadimi bir daha oda olmadi birdaha oda olmadi birdaha rabbim asla benden umudunuzu kesmeyin diyorr bunu hice mi sayacagiz oyle insanlar varki 25 yil bekleyennn hala umudunu kesmeyennn ve sonunda hedefine ulasann sadece sabir cnm sabir rabbim bu yolda hepimize sabir ihsan eylesinnnnn ins
var mi sence gercekten ya?
inşallah dediğiniz gibidir kızlar yas
Insallahh bebisinn gurultusudurr))) cok az kaldi senin de.buradaki her guzel habere cok sewiniyoruz kendimizi yaklaasmis gibi hissettiriyorKizlarrr gunaydinn bu gun karnimda manasiz bi gurultu var deli gibi donuyor. ishal olmusum afedersiniz su gibi.
Beklıyorum canım yarın 9.gün olucak kan vericem hastanede bakalım ne olucak.desteğim için sağol cok daha iyi hissediyorum bugun:))canım geç döllenme olma ihtimali de var...ben sana o yüzden dedim 9. gün çok erken zaten...birde sen 7. günü yaptın tuttun da...millet 12. gün yapıyor her yerde öyle....orda ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz...bekle derim ben...
Benimde öyle kız:))ikizim:) test ne zamandı canımKizlarrr gunaydinn bu gun karnimda manasiz bi gurultu var deli gibi donuyor. ishal olmusum afedersiniz su gibi.
Keske bebisin olsa ama yok canim olumlu sonuclancani dusundurcek hic bi his yok icimde. Ben coktan kabullendim negatifi.Insallahh bebisinn gurultusudurr))) cok az kaldi senin de.buradaki her guzel habere cok sewiniyoruz kendimizi yaklaasmis gibi hissettiriyor
İkizimm canimmm bu gun 7. Gun pazartesi test gunu. Yatarken hicbiseyim yoktu gece gurultuya uyandim. Karnim tamamen bosaldi hala da devam ediyo. Ben normalde isal olunca migde bulantisi ve karin agrisindan da duramam. Cikarir dururum. Niye boyleolduk ki bizzBenimde öyle kız:))ikizim:) test ne zamandı canım
Bende öyleydim bakalım be olucak.Keske bebisin olsa ama yok canim olumlu sonuclancani dusundurcek hic bi his yok icimde. Ben coktan kabullendim negatifi.
ne biliyim ben garibim eşim neler yaptı neler.etrafımda döndü adam bu sefer hediyeler yardımlar ama olmadı mı olmuyor moralımı bozmamam için herşeyi yaptıİkizimm canimmm bu gun 7. Gun pazartesi test gunu. Yatarken hicbiseyim yoktu gece gurultuya uyandim. Karnim tamamen bosaldi hala da devam ediyo. Ben normalde isal olunca migde bulantisi ve karin agrisindan da duramam. Cikarir dururum. Niye boyleolduk ki bizz
hayırlısı olsun canım ne diyim böylesi daha iyi bekleyıp olmıycagınaArkadaşlar ben 5,yumurtam.olustu onlarda döllenmedi tedavim iptal ):
Cnm saraçoğlu havuç suyu için diyo sabah akşam you tube var izle Rabbim ol derse olur inş iyi hbrlerinide vermek nasip olurİnşallah bendr öyle unud ediyorum.
Sen söyleyince evet bende farkettim hep düşük çıkardı bu biraz yüksek ama benim diper tedavidede 0,50 fln cıkmıstı sanırım.beklıyorum pazar günü görücez.
bende öyle 1,5 sene içinde 4 denemem ve birde aneliyat oldum
Çok şükür canım kızım benim mucizem zaten.rabbim onu bana nasip etti bakabiliyormuyum sabrim var mi ahlaklı evlat yetiştirebiliyormuyun deneniyorum.rabbım bana bu 4 deneemedr bir evlat nasip etmedi bakalım isyan edicek mi halinr şükğr edicek mi hepsi sınav asla isyan etmiyorum allah evladıma sağlıklı ahlaklı güzel bir ömür nasip etsin.
çok sağol canım ya desteğinizin değeri paha biçilemez hakkınızı helal edin.olmazsa uzun bir ara vericez canım 2 kredi cektim bu tedaviler için maddi durumun yok birde biraz ara iyi gelicek.çünkü yoruldum kızım okula gln başladı onunla ilğilenip gezicem:)
Antibioyotik kullanıyormusun oda yapar yada ananas trabzon hurması yedinmiKizlarrr gunaydinn bu gun karnimda manasiz bi gurultu var deli gibi donuyor. ishal olmusum afedersiniz su gibi.