2016 Aralik tup bebek

Geldimde pek iyi haberlerle değil.sonucum 0,77 buda hüsranla bitti malesef.doktor pzar günü yapalım testi diyor ama onunda benimde umudu yok
Olsun canim umut her zaman var allah kizini bagislasin sana en basta tesellin var annesin benin gibi anne olamama korkun yok en azindan. Allah buyuk hic uzulme. Adet olana kadar hep umut var

Hayirli aksamlar arkadaslar bende sizler gibi evladim olsun diye ugrasanlardanim duaniza benide eklerseniz sevinirim . Ben 3. Transferimi yapmak icin hazirlaniyorum. Yasim 32 umut tüpbebek te dondurulmus embriyolarim var. Esimde sperm az bende pko var. Haşimato da var bende varda var listeye sigarsa benid3 eklermisiniz

Hayırlı olsun inşallah.bnde umuttayimm cem beyle tedawi goruoz esimde sperm problemi var bizim de

İnsallahh guzel güzel gelişir embryolarin

Hayırlı olsun inşallah.bnde umuttayimm cem beyle tedawi goruoz esimde sperm problemi var bizim de

B3n selen hanima gidiyorum bayan oldugu icin tercih etmistim. Olumsuz bir transferjm olsada doktorumdan memnunum cem beye de cok iyi diyorlar . Hangi asamadasiniz

B3n selen hanima gidiyorum bayan oldugu icin tercih etmistim. Olumsuz bir transferjm olsada doktorumdan memnunum cem beye de cok iyi diyorlar . Hangi asamadasiniz
İkinci tedawi bu ilki disgebelik oldu malesf.ignelerin 5.gunuydu bugün yarın kontrolumm var insallah

Doktorun mehmet hocamydi. Ben 3 4 gune adet gorcem ve mehmet hocayla tedaviye baslican hocayla ilgili bilgi verebilir misim canm. Bu arada hayirli olsun ins guzel haberler alirsin rabbim yardimcin olsin
Ewet cnm Mehmet hoca idi ne sorarsan yanıtlıyor anlayışlı biri bire bir ilgileniyor herşey o yapıyor muane yum top transfer vs bn memnun kaldım inş canım hayırlısıyla sağlık li sıhhat li nasip eder Rabbim hepimiz e...

Canim yumurta toplamada anestezi veriyorlar mi ? Bide butun islemler klinikte mi yapiliyor. Ucret ne kadar tuttu sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…