Olsun canim umut her zaman var allah kizini bagislasin sana en basta tesellin var annesin benin gibi anne olamama korkun yok en azindan. Allah buyuk hic uzulme. Adet olana kadar hep umut varGeldimde pek iyi haberlerle değil.sonucum 0,77 buda hüsranla bitti malesef.doktor pzar günü yapalım testi diyor ama onunda benimde umudu yok
Cnm bn orada gördüm dün transfer oldum ...Meraba kizlar novaarta tedavi goren var mi aranizda ?
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Dnm Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 hilal1907 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara 28.11.16 03.12.16 12.12.16 - 2 @okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya Dndrlmş - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. Beylikdüzü Medicana - - - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dndrlmş 14.12.16 - - 7 @minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rzrv, hrkt ve sprm azlığı Antalya TBM 29.11.16 - - - 9 @tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - 30.11.16 12.12.16 - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut 29.11.16 - - - 11 @dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut Dndrlmş - - - 12 @yasemen1232 36 4 Azospermi Gazi Üni. - - - - 13 @seval_erdal 36 1 sag tp tkl + varikosel Diyerbakir bahçeci Dndrlmş 19.12.16 - - 14 @Gentille 35 4 Tüpler Tıkalı Fransa Dndrlmş - - - 15 azrass 34 1 Çikolata Kist Özel Münire Erman Akar Dndrlmş 15.12.16 - - 16 @FarahFarah 24 1 Azospermi Umut TBM Dndrlmş 14.12.16 - - 17 @I wanna be a frendly mom 26 1 Azospermi Bahçeci Fulya - - - - 18 @zge83 33 3 Erkek inf. Gop yeniyuzyil üni. Dndrlmş 15.12.16 - - 19 @sltn-yusuf 27 1 pko Tevfik Sipahi HRS Dndrlmş - - - 20 Y Yekfam 24 1 Pko Novaart - 08.12.16 - - 21 @benbirmelek 25 1 Pko Medicalpark - - - - 22 @Ilaymilya 25 3 Azospermi - Dndrlmş - - - 23 @heidi1017 31 3 Erkek Inf Bursa Acıbadem - - - - 24 @emiratam - 1 Pko Serdar Koç 03.12.16 08.12.16 17.12.16 - 25 @p0ly__ 24 1 pko ve hrktszlk Acibadem Maslak - - - - 26 Sarisekerannesi 26 5 pko ve hrkt Sisli Memorial - 02.12.16 11.12.16 - 27 B beren33 33 - hareket Yurt disi - - - - 28 @NeOlurBiSabah 28 1 Sperm hrkt azlg Acıbadem Bursa 03.12.16 - - -
Doktorun mehmet hocamydi. Ben 3 4 gune adet gorcem ve mehmet hocayla tedaviye baslican hocayla ilgili bilgi verebilir misim canm. Bu arada hayirli olsun ins guzel haberler alirsin rabbim yardimcin olsinCnm bn orada gördüm dün transfer oldum ...
Canimm insallahh bebisiniz seninledirr Rabbim kızını tüm kotuluklerden korusun inşallah aminGeldimde pek iyi haberlerle değil.sonucum 0,77 buda hüsranla bitti malesef.doktor pzar günü yapalım testi diyor ama onunda benimde umudu yok
Hayırlı olsun inşallah.bnde umuttayimm cem beyle tedawi goruoz esimde sperm problemi var bizim deHayirli aksamlar arkadaslar bende sizler gibi evladim olsun diye ugrasanlardanim duaniza benide eklerseniz sevinirim . Ben 3. Transferimi yapmak icin hazirlaniyorum. Yasim 32 umut tüpbebek te dondurulmus embriyolarim var. Esimde sperm az bende pko var. Haşimato da var bende varda var listeye sigarsa benid3 eklermisiniz
Çok sukurr .yolunuz açık olsun inşallah aminKızlar kistim Yok olmuş iğneye başladım bugun hakkımızda hayırlısı garip bi duygu içindeyim:)
İnsallahh guzel güzel gelişir embryolarinBenim bugün yumurta toplandı 5 adet yarın haber verecekler inşallah dollenir.bu arada anestedi vermediler sadece koldan ağrı kesici verdiler .agrimadi bir problem olmazsa pazartesi transferim 23 aralıkta sonuç Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
var mi sence gercekten ya?Bekle cnmmm hala umut varrrr nolurrrr uzulmeeee
inşallah dediğiniz gibidir kızlar yasOlsun canim umut her zaman var allah kizini bagislasin sana en basta tesellin var annesin benin gibi anne olamama korkun yok en azindan. Allah buyuk hic uzulme. Adet olana kadar hep umut var
Yaa 7.gun gerçekten çok erken canım hadi 2 gün daha beklicen bir bakmışsın mutlu sonvar mi sence gercekten ya?
inşallah dediğiniz gibidir kızlar yas
Hayırlı olsun inşallah.bnde umuttayimm cem beyle tedawi goruoz esimde sperm problemi var bizim de
İkinci tedawi bu ilki disgebelik oldu malesf.ignelerin 5.gunuydu bugün yarın kontrolumm var insallahB3n selen hanima gidiyorum bayan oldugu icin tercih etmistim. Olumsuz bir transferjm olsada doktorumdan memnunum cem beye de cok iyi diyorlar . Hangi asamadasiniz
İkinci tedawi bu ilki disgebelik oldu malesf.ignelerin 5.gunuydu bugün yarın kontrolumm var insallah
Amin canım cumlemizin insallahhGecmis olsun. Insallah kaliteli yumurtalarin olur. Guzel haberler verirsin
Ewet cnm Mehmet hoca idi ne sorarsan yanıtlıyor anlayışlı biri bire bir ilgileniyor herşey o yapıyor muane yum top transfer vs bn memnun kaldım inş canım hayırlısıyla sağlık li sıhhat li nasip eder Rabbim hepimiz e...Doktorun mehmet hocamydi. Ben 3 4 gune adet gorcem ve mehmet hocayla tedaviye baslican hocayla ilgili bilgi verebilir misim canm. Bu arada hayirli olsun ins guzel haberler alirsin rabbim yardimcin olsin
Canim yumurta toplamada anestezi veriyorlar mi ? Bide butun islemler klinikte mi yapiliyor. Ucret ne kadar tuttu sizin ?Ewet cnm Mehmet hoca idi ne sorarsan yanıtlıyor anlayışlı biri bire bir ilgileniyor herşey o yapıyor muane yum top transfer vs bn memnun kaldım inş canım hayırlısıyla sağlık li sıhhat li nasip eder Rabbim hepimiz e...
inşallah o kadar cok isterim ki anlatamam.eşimde bende yıkıldık resmen evde bir cenaze havasıYaa 7.gun gerçekten çok erken canım hadi 2 gün daha beklicen bir bakmışsın mutlu son
Geldimde pek iyi haberlerle değil.sonucum 0,77 buda hüsranla bitti malesef.doktor pzar günü yapalım testi diyor ama onunda benimde umudu yok
İnşallah cnm herkese hayiirlisini nasip etsinİnsallahh guzel güzel gelişir embryolarin