- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
hayırlı olsun ins hepimiz mutlu sona erisiriz. benim transferimde 14 aralikKızlar 15 aralık transferim varinş pozitifi görürüm
Herkes için hayırlısı olsun inş mutlu son nasip eder Rabbimhayırlı olsun ins hepimiz mutlu sona erisiriz. benim transferimde 14 aralik
Hayir gidemezsin 2saat kesinlikle kipirdaman yasak özellikle kafani sakin kaldirma bacaklarini oynat kafani saga sola oynat ama kaldirma cis icin surgu iste yada benim gibi sonda taktir rahat et sondayi kimse sevmez ama ben ne agri duyuyorum ne aci kaslarimi oynatmamamak ikinmamak icin taktirdim cok akillilik ettimTeşkkür ederim canım iyi oldu bu söylediklerin.....ben zaten heyecandan siter istemez şıkışırım diye düşünüyorum.....peki transferden sonra wc ye gidebiliyormusun hemen
O kadar icmisim ki yuruyemiyordum altina edecektim cok beklettiler sonra kontrol ettiler dediler sen biraz cis yap boyle transferde zorlanirsin dediler yaptim da rahat ettimYa hepte bekliyorsun işte 2 tl yi içip 15-20 dk sonra alsalar aşırı sıkışmazsın aka nerden baksan 1 saate yakın içeri girip sıranın gelmesi ondan bence erkenden içme yazık günah canımıza:) ben 3 kez erken içtim bu 4. De merkeze gidince içecem söz verdim kendime:)zaten ben heycanlanınca su içmesem bile sıkışıyorum:)))
yok daha cıkmadı ama ben bittik durumdayım ne ilaçlarımı içtim nede evde bişey yaptım kızıım okuldan gelicek yemek bile yokAldinmi sonucunu cnmm hadi sevindirrr biziiii
Bekle cnm uzulme daha cikmiyacagi anlamina gelmiyorrr senin ki sadece acaba basladimiydi salgilamaya demek ki daha baslamamissss 2 gun daha beklemekle ne olacak kiii uzulecek bir sey yok daha henuzzzzyok daha cıkmadı ama ben bittik durumdayım ne ilaçlarımı içtim nede evde bişey yaptım kızıım okuldan gelicek yemek bile yok
Aynennn ya ben yanlis anlamisimmm naptinnn cnm varmi bir haberrrrSarisekerannesi kiz catlatacan mi adami sonucun cikmadimi olcem meraktann
Cnm listeye eklermisin 15 aralık transferim varNeden kimseden ses yokkSarisekerannesi insallah sevincden girmiyosundur valla cok merak ettim naptin
Bekle cnm uzulme daha cikmiyacagi anlamina gelmiyorrr senin ki sadece acaba basladimiydi salgilamaya demek ki daha baslamamissss 2 gun daha beklemekle ne olacak kiii uzulecek bir sey yok daha henuzzzz
Sarisekerannesi kiz catlatacan mi adami sonucun cikmadimi olcem meraktann
geldim geldim canımNeden kimseden ses yokkSarisekerannesi insallah sevincden girmiyosundur valla cok merak ettim naptin
Bekle cnmmm hala umut varrrr nolurrrr uzulmeeeeGeldimde pek iyi haberlerle değil.sonucum 0,77 buda hüsranla bitti malesef.doktor pzar günü yapalım testi diyor ama onunda benimde umudu yok
Kizlar bu arada evdeki internette ariza var yeni kayitlari yapamadimm ama ufak degisiklikleri yapabiliyorumm telden kusura bakmayinn