- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
cnm daha erken değil mi cıkmaması normal. bence hergun test yapıp moralını düşürme sabretmeye çalış. strese sokuyorsun kendini. tmm merak ediyorsun sonucu ama böyle tek çizgi gördükçe umutsulıga kapılıyorsun bebeişin belkide orda yenı yenı tutunuyor üzme onuSabah sabah moralımı bozdum yine
Keşke öyle olsa 7.gün bugun kan da verdim..cnm daha erken değil mi cıkmaması normal. bence hergun test yapıp moralını düşürme sabretmeye çalış. strese sokuyorsun kendini. tmm merak ediyorsun sonucu ama böyle tek çizgi gördükçe umutsulıga kapılıyorsun bebeişin belkide orda yenı yenı tutunuyor üzme onu
Haklisin canim ama iste insan bisiler hissetmek minicik de olsa emin olmak istiyorcanımm belirti arama etrafımda tüp bebekle hamile kalan cogu kişide belirti olmadı ...sadece adete yakın kasık agrısı oldugunu söyledi...o yüzden karamsarlaşma lütfen...zaten belirtiler 1,5 aydan sonra başlıyor...
Kiz bende yaptimm ilk bi gorunur gibi oluyo sonra kayboluyo benimle dalga geciyo galiba benimde modum dustu sabah sabahSabah sabah moralımı bozdum yine
Ana cesaretlisin masallah kacta cikicak sonucKeşke öyle olsa 7.gün bugun kan da verdim..
Aynen cnmCok masrafli olmua gercektenn.bazenl
ben o zamn sormustum ictiklerimiz hemen gitmiyormus sanirim 30 40 dl sonra istenilen yerde oluyormus.ben cok fena olunca iseyip iseyip tekrar tekrar icince muhim deil demislerdi
Kaçisi yok canım bu işin.moralim bozuldu bir kere şimdi birde ya kanda varsa diye kendimi avutucam yine cıkmıycak yüne hüsran o yğzden bugunden kurtulmak daha iyiAna cesaretlisin masallah kacta cikicak sonuc
Kaçisi yok canım bu işin.moralim bozuldu bir kere şimdi birde ya kanda varsa diye kendimi avutucam yine cıkmıycak yüne hüsran o yğzden bugunden kurtulmak daha iyi
Canım benim adetim salı yada Çarşamba psikolojikmi bilmiyorum çok hafif karın ağrısı var çok korkuyorum bende çok karamsarlaştımKizlarr transferi olanlarr ne gibi degisiklikler hissediyosunuz var mi bisilerr ben ayniyimm batmalar da gitti ot gibi bekliyorumm. Neden bilmiyorum ama cok da karamsarlastimm.
Canım benim adetim salı yada Çarşamba psikolojikmi bilmiyorum çok hafif karın ağrısı var çok korkuyorum bende çok karamsarlaştım
Ben cok umutluydum sizden modunuzu dusurmeyin 7 çok erken elbet hepimiz biliyoruz güzel olacak insallahKeşke öyle olsa 7.gün bugun kan da verdim..
Evet 5.gün inşallah canıminşallah güzel haberleri alırsın canımmm....ama ben yine diyorum 10. güne kadar herşey değişebilir...senin 5. gün embriyosumuydu?
inşallah bendr cok istiyorum yoruldum çünkğğBen cok umutluydum sizden modunuzu dusurmeyin 7 çok erken elbet hepimiz biliyoruz güzel olacak insallah
Evet 5.gün inşallah canım
Benim hep 5.gün embiriyosu transfer edildi 9 gün sonra test günüm oldu transfer günü ile beraner sayar isen 10 gün oluyorcnm 10 gün en erken test benim bildiğim neden 9. gün dediler acaba...hatta 12 gün diyolar da 5. gün emb. da 10. günde çıkıyor diye biliyorum
Aldinmi sonucunu cnmm hadi sevindirrr biziiiiKeşke öyle olsa 7.gün bugun kan da verdim..
Yok canim pazartesi benim test gunummNaptin canim kuzuma hasretim test verdinmiii?
İnşallahKızlar 15 aralık transferim varinş pozitifi görürüm