2016 Aralik tup bebek

Sabah sabah moralımı bozdum yine
cnm daha erken değil mi cıkmaması normal. bence hergun test yapıp moralını düşürme sabretmeye çalış. strese sokuyorsun kendini. tmm merak ediyorsun sonucu ama böyle tek çizgi gördükçe umutsulıga kapılıyorsun bebeişin belkide orda yenı yenı tutunuyor üzme onu

Keşke öyle olsa 7.gün bugun kan da verdim..

Haklisin canim ama iste insan bisiler hissetmek minicik de olsa emin olmak istiyor
Sabah sabah moralımı bozdum yine
Kiz bende yaptimm ilk bi gorunur gibi oluyo sonra kayboluyo benimle dalga geciyo galiba benimde modum dustu sabah sabah

Kaçisi yok canım bu işin.moralim bozuldu bir kere şimdi birde ya kanda varsa diye kendimi avutucam yine cıkmıycak yüne hüsran o yğzden bugunden kurtulmak daha iyi

inşallah güzel haberleri alırsın canımmm....ama ben yine diyorum 10. güne kadar herşey değişebilir...senin 5. gün embriyosumuydu?

Kizlarr transferi olanlarr ne gibi degisiklikler hissediyosunuz var mi bisilerr ben ayniyimm batmalar da gitti ot gibi bekliyorumm. Neden bilmiyorum ama cok da karamsarlastimm.
Canım benim adetim salı yada Çarşamba psikolojikmi bilmiyorum çok hafif karın ağrısı var çok korkuyorum bende çok karamsarlaştım

Canım benim adetim salı yada Çarşamba psikolojikmi bilmiyorum çok hafif karın ağrısı var çok korkuyorum bende çok karamsarlaştım

cnm adet ağrısı gibi kasık ağrısı gebeliğinde belirtisi aynı zamanda lütfen test gününe kadar sakin olun....daha hiçbirşey bitmiş değil

inşallah güzel haberleri alırsın canımmm....ama ben yine diyorum 10. güne kadar herşey değişebilir...senin 5. gün embriyosumuydu?
Evet 5.gün inşallah canım
Ben cok umutluydum sizden modunuzu dusurmeyin 7 çok erken elbet hepimiz biliyoruz güzel olacak insallah
inşallah bendr cok istiyorum yoruldum çünkğğ

cnm 10 gün en erken test benim bildiğim neden 9. gün dediler acaba...hatta 12 gün diyolar da 5. gün emb. da 10. günde çıkıyor diye biliyorum
Benim hep 5.gün embiriyosu transfer edildi 9 gün sonra test günüm oldu transfer günü ile beraner sayar isen 10 gün oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…