2016 Aralik tup bebek

Amin canm benm inşallah gerçekten söz konusu azo olunca olmuyo bazı şeyler yani biz tüp bebek yapınca hem tese için ek ücret veriyoruz hem tedavi için ek ücret veriyoruz bu tedavi bize nerdeyse 20 milyara mal oldu altından kalkamiyoruz ilk ve son denenem olduğunu biliyorum çünkü tüm birikimimiz gitti şu 1 sene içinde ilk azo tedavisi sonra tese sonra tüp bebek iğneleri ilaçları sonra transferi ki bu arada azo ilaçlarına hala devam ve her ay 1000de ona gidiyor haliylede çöktük her yönden
Cok masrafli olmua gercektenn.bazenl
Ya hepte bekliyorsun işte 2 tl yi içip 15-20 dk sonra alsalar aşırı sıkışmazsın aka nerden baksan 1 saate yakın içeri girip sıranın gelmesi ondan bence erkenden içme yazık günah canımıza:) ben 3 kez erken içtim bu 4. De merkeze gidince içecem söz verdim kendime:)zaten ben heycanlanınca su içmesem bile sıkışıyorum:)))
ben o zamn sormustum ictiklerimiz hemen gitmiyormus sanirim 30 40 dl sonra istenilen yerde oluyormus.ben cok fena olunca iseyip iseyip tekrar tekrar icince muhim deil demislerdi:KK66:

İnşallah canım hayırlısı ile sonu güzel olsun da 6 yıldır bekliyorum mucizemi inşallah bu defa gelir sizin kaç tane donmuş var kaçıncı deneme cnm
Bnm ilk deneme cnm 5 tane embriyo 1. Kalite 3. Gun donduruldu transfer öncesi çözülüp 5. Gune gidecekmi bakacaklar sanrm inş saglam ii embriyon kalır. Bn bir bucuk yıldr ugrasyrm sebepsiz inf. Bizimki bakalım inş tüpbebekte mutlulugu yakalarız. Senın kacıncı deneme

Bnm ilk deneme cnm 5 tane embriyo 1. Kalite 3. Gun donduruldu transfer öncesi çözülüp 5. Gune gidecekmi bakacaklar sanrm inş saglam ii embriyon kalır. Bn bir bucuk yıldr ugrasyrm sebepsiz inf. Bizimki bakalım inş tüpbebekte mutlulugu yakalarız. Senın kacıncı deneme
Canım benim 3.deneme 6 döllendi 5 i donduruldu 3.gün embriyosu 1i yavaş gelişiyor diğerleri iyi durumda idi dindurulduğunda benim de çözüp 5.güne gitmesini bekliycekler sanırım herşey şimdilik aynı ikimizin :halay:inşallah sonu da.güzel olur:anneadayı: canım bizim sebep azosperm

Canım benim 3.deneme 6 döllendi 5 i donduruldu 3.gün embriyosu 1i yavaş gelişiyor diğerleri iyi durumda idi dindurulduğunda benim de çözüp 5.güne gitmesini bekliycekler sanırım herşey şimdilik aynı ikimizin :halay:inşallah sonu da.güzel olur:anneadayı: canım bizim sebep azosperm
Hangi merkezde yapılıyor tedavin? Bnm bahcecı fulyada

İnş cnm :) 13 gün igne vuruncam ozaman şu igne fobim yüzünden bu ömrümde yemediğim kdr igne yedim sanırım insanın fobisi olmaması Laz'ım hep başına geliyor yoksa:)
Benimde iğne fobim var lisede bile tetonoz aşısı yaptırmam gerekti kaçtım :halay:ama şimdi alıştım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş:dua::dua:

2 litre ic 30 dk sonra isleme alsunlar yoksa patliycak gibi oluyorsun sure uzarsa

Yalniz oturmak yok bol yuruyus oda icinde yoksa sıkismazsin
Teşkkür ederim canım iyi oldu bu söylediklerin.....ben zaten heyecandan siter istemez şıkışırım diye düşünüyorum.....peki transferden sonra wc ye gidebiliyormusun hemen

kızlar size birşey sorucammm....ben tüp bebek tedavimde her gdişimde kan tahlili yaptırıp gittim. Opu ya kadar. sonra benim yumurtalar donduruldu bir sonraki adetim ile transfer işlemlerine başladık...adetimin 2. günü kan tahlili yaptırıp doktora gittim...daha sonraki randevularımda kan tahlili istemedi benden...normal mi? dondurulmus tedavisi görenler sizde de öyle birşey oldu mu?

Teşkkür ederim canım iyi oldu bu söylediklerin.....ben zaten heyecandan siter istemez şıkışırım diye düşünüyorum.....peki transferden sonra wc ye gidebiliyormusun hemen
Canım ben çok az sıkışık idim Dr biraz daha sıkışık olsa idin dedi ama sorun değil dedi ve cooook rahattim transferden çiktim 1 saat yattım eve geldim öyle wc gittim yani

Kizlarr transferi olanlarr ne gibi degisiklikler hissediyosunuz var mi bisilerr ben ayniyimm batmalar da gitti ot gibi bekliyorumm. Neden bilmiyorum ama cok da karamsarlastimm.

Kizlarr transferi olanlarr ne gibi degisiklikler hissediyosunuz var mi bisilerr ben ayniyimm batmalar da gitti ot gibi bekliyorumm. Neden bilmiyorum ama cok da karamsarlastimm.

canımm belirti arama etrafımda tüp bebekle hamile kalan cogu kişide belirti olmadı ...sadece adete yakın kasık agrısı oldugunu söyledi...o yüzden karamsarlaşma lütfen...zaten belirtiler 1,5 aydan sonra başlıyor...

ben sanırım gitmicem kızlar doktor 70 kg gel dedi 84 den 80 e indim. benim doktora desem yine aynı şeyi söyleyip moralimi bozar

Sabah sabah moralımı bozdum yine

Eklentiler

• IMG_0156.JPG
    IMG_0156.JPG
    44,5 KB · Görüntüleme: 50
kızlar size birşey sorucammm....ben tüp bebek tedavimde her gdişimde kan tahlili yaptırıp gittim. Opu ya kadar. sonra benim yumurtalar donduruldu bir sonraki adetim ile transfer işlemlerine başladık...adetimin 2. günü kan tahlili yaptırıp doktora gittim...daha sonraki randevularımda kan tahlili istemedi benden...normal mi? dondurulmus tedavisi görenler sizde de öyle birşey oldu mu?
Dondurulmusta bir kere kan alıyorlar canım
benimde öyle canım

X