Cok masrafli olmua gercektenn.bazenlAmin canm benm inşallah gerçekten söz konusu azo olunca olmuyo bazı şeyler yani biz tüp bebek yapınca hem tese için ek ücret veriyoruz hem tedavi için ek ücret veriyoruz bu tedavi bize nerdeyse 20 milyara mal oldu altından kalkamiyoruz ilk ve son denenem olduğunu biliyorum çünkü tüm birikimimiz gitti şu 1 sene içinde ilk azo tedavisi sonra tese sonra tüp bebek iğneleri ilaçları sonra transferi ki bu arada azo ilaçlarına hala devam ve her ay 1000de ona gidiyor haliylede çöktük her yönden
ben o zamn sormustum ictiklerimiz hemen gitmiyormus sanirim 30 40 dl sonra istenilen yerde oluyormus.ben cok fena olunca iseyip iseyip tekrar tekrar icince muhim deil demislerdiYa hepte bekliyorsun işte 2 tl yi içip 15-20 dk sonra alsalar aşırı sıkışmazsın aka nerden baksan 1 saate yakın içeri girip sıranın gelmesi ondan bence erkenden içme yazık günah canımıza:) ben 3 kez erken içtim bu 4. De merkeze gidince içecem söz verdim kendime:)zaten ben heycanlanınca su içmesem bile sıkışıyorum:)))