- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 36
Sen tedavi gördün mü canım?Arkadaşım hayırlı olsun bende çorludayım
Amin canm benm inşallah gerçekten söz konusu azo olunca olmuyo bazı şeyler yani biz tüp bebek yapınca hem tese için ek ücret veriyoruz hem tedavi için ek ücret veriyoruz bu tedavi bize nerdeyse 20 milyara mal oldu altından kalkamiyoruz ilk ve son denenem olduğunu biliyorum çünkü tüm birikimimiz gitti şu 1 sene içinde ilk azo tedavisi sonra tese sonra tüp bebek iğneleri ilaçları sonra transferi ki bu arada azo ilaçlarına hala devam ve her ay 1000de ona gidiyor haliylede çöktük her yöndenCanın sıkılmıştır çok haklisinn insanın içi şey oluyor ama öyle icinizi daha da sıkmayinn bnm arkadsmndaa 3 tane toplanmıştı 1 i kaldı çok sukur tuttu.Rabbim biliyor çok zor yollardan gecmissinizdir.azosperm bizde de var gibi .çok can yakan bir dert.cok sukur sperm bulunmus 1 tane bile olsa sizin embryonuz o.Rabbim onu çok cokkk korusun size sımsıkı tutunsunnlar inşallah amin
Sağol canm benm inşallah tutunur bırakmaz bizi gerçekten çok kötü bi korkuymus buÖyle düşünme sonuçta 1 embriyo ile 1 bebek oluyor :) neden tutmasın :) nasibinde varsa hiç bşy engel olmaz sen olumsuz düşünme ki öyle olmasın
Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninleAmin canm benm inşallah gerçekten söz konusu azo olunca olmuyo bazı şeyler yani biz tüp bebek yapınca hem tese için ek ücret veriyoruz hem tedavi için ek ücret veriyoruz bu tedavi bize nerdeyse 20 milyara mal oldu altından kalkamiyoruz ilk ve son denenem olduğunu biliyorum çünkü tüm birikimimiz gitti şu 1 sene içinde ilk azo tedavisi sonra tese sonra tüp bebek iğneleri ilaçları sonra transferi ki bu arada azo ilaçlarına hala devam ve her ay 1000de ona gidiyor haliylede çöktük her yönden
Benim eşimde azospermi 2 ay ilaç içmişti devlet karşılıyordu ilacı ismi aklımda deil sizde hiç sperm yokmuydu tesede neden 1000 tl her ay tedaviye veriyorsunuzAmin canm benm inşallah gerçekten söz konusu azo olunca olmuyo bazı şeyler yani biz tüp bebek yapınca hem tese için ek ücret veriyoruz hem tedavi için ek ücret veriyoruz bu tedavi bize nerdeyse 20 milyara mal oldu altından kalkamiyoruz ilk ve son denenem olduğunu biliyorum çünkü tüm birikimimiz gitti şu 1 sene içinde ilk azo tedavisi sonra tese sonra tüp bebek iğneleri ilaçları sonra transferi ki bu arada azo ilaçlarına hala devam ve her ay 1000de ona gidiyor haliylede çöktük her yönden
Amin kuzum çok sağol Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun dualarımız seninle
Kuzum bizde hiç sperm yoktu teseden sonra doktor promotil m forte sase klomen verdi sigortamizda yoktu o yüzden o ilacı 350ye felan alıyorduk bide bu keciboynuzu ve bi kaç karışım önermişti 3 şise alıyoruz her bi taneside 300den içerisinde bi bal varmış o çok pahalı demişti eşim ismini bilmiyorum ama epeyde faydasını gördük şimdi 1 2 tanede olsa normal yoldan da çıkış sağlandığını öğrendik öyle yani canm :)Benim eşimde azospermi 2 ay ilaç içmişti devlet karşılıyordu ilacı ismi aklımda deil sizde hiç sperm yokmuydu tesede neden 1000 tl her ay tedaviye veriyorsunuz
Ay mşlh mşlh tesede çıkmayıp sonradan doğal yolla bile çıkıyorsa helali hoş olsun o giden paralar :) bak şimdi ayrı bi sevindim :) zoru geçirmişsin çatır çatır doğuracaksın inş bak gör:)Kuzum bizde hiç sperm yoktu teseden sonra doktor promotil m forte sase klomen verdi sigortamizda yoktu o yüzden o ilacı 350ye felan alıyorduk bide bu keciboynuzu ve bi kaç karışım önermişti 3 şise alıyoruz her bi taneside 300den içerisinde bi bal varmış o çok pahalı demişti eşim ismini bilmiyorum ama epeyde faydasını gördük şimdi 1 2 tanede olsa normal yoldan da çıkış sağlandığını öğrendik öyle yani canm :)
Aynen cnm bundan 5 yil once narkoz onerilmiyordu arkadasim cok israr etmisti kabul etmediler toplama islemi daha kolay oluyormuss kaslardan otru oyle demislerdi aciya gelince kurtajdan daha kolay demisti sadece kalcadan igne yapiliyor gibi belimde hissettim 8dakika suruyo en fazla 10 dk dedi ilk yazarken onun yanindaydim cnm hic merak etme onsuzlugun acisini ceken bizlere onun varligini hissedebilecegini dusunerek hic gelir diye dusunuyorum cnmm hic korkmaa rabbimm kaldiramayacagimizz yuku vermezzz hep boyle dusunnnnOzaman acımaz cnm ben hiç duymadım narkozsuz olmayan ondan dedim.. aslında narkozda insanı ayrı geriyor çok ağrılı bi işlem deilse narkoz almamak daha iyi
Ay canm benm ya :) aynen kuzum zoru başardık gibi inşallah bitanem darısı sizede inşallah bizimle bu derdi paylaşan kim varsa rabbim onlarada bian önce bu güzel duyguyu tattırsın:)Ay mşlh mşlh tesede çıkmayıp sonradan doğal yolla bile çıkıyorsa helali hoş olsun o giden paralar :) bak şimdi ayrı bi sevindim :) zoru geçirmişsin çatır çatır doğuracaksın inş bak gör:)
2 litre ic 30 dk sonra isleme alsunlar yoksa patliycak gibi oluyorsun sure uzarsa
Valla ben 2 lt ictim ariyorlar surekli sıkıştiniz mi diye en son bi sıkıstim isettiler mecburen biraz fazla geldi bekletmezlerse sorun olmuyo bekletirlerse patliyorsun2 tl çok fazla ya çatlar insan 3 bardak bile çok geliyor :)
13cu gundu cnmKızlar yumurtalarınız adetin kaçıncı günü toplandı
Negüzel sonunda yorum yapmışsın ben bu güzel yorumla:) sabah doktora gitcem heycanlıyım tuhafım:)Aynen cnm bundan 5 yil once narkoz onerilmiyordu arkadasim cok israr etmisti kabul etmediler toplama islemi daha kolay oluyormuss kaslardan otru oyle demislerdi aciya gelince kurtajdan daha kolay demisti sadece kalcadan igne yapiliyor gibi belimde hissettim 8dakika suruyo en fazla 10 dk dedi ilk yazarken onun yanindaydim cnm hic merak etme onsuzlugun acisini ceken bizlere onun varligini hissedebilecegini dusunerek hic gelir diye dusunuyorum cnmm hic korkmaa rabbimm kaldiramayacagimizz yuku vermezzz hep boyle dusunnnn
Ins iyi haberlerle gelirsinn cnm bnmmmmmNegüzel sonunda yorum yapmışsın ben bu güzel yorumla:) sabah doktora gitcem heycanlıyım tuhafım:)
Ya hepte bekliyorsun işte 2 tl yi içip 15-20 dk sonra alsalar aşırı sıkışmazsın aka nerden baksan 1 saate yakın içeri girip sıranın gelmesi ondan bence erkenden içme yazık günah canımıza:) ben 3 kez erken içtim bu 4. De merkeze gidince içecem söz verdim kendime:)zaten ben heycanlanınca su içmesem bile sıkışıyorum:)))Valla ben 2 lt ictim ariyorlar surekli sıkıştiniz mi diye en son bi sıkıstim isettiler mecburen biraz fazla geldi bekletmezlerse sorun olmuyo bekletirlerse patliyorsun
İnş cnm :) 13 gün igne vuruncam ozaman şu igne fobim yüzünden bu ömrümde yemediğim kdr igne yedim sanırım insanın fobisi olmaması Laz'ım hep başına geliyor yoksa:)Ins iyi haberlerle gelirsinn cnm bnmmmmm
Canım bende salı günü gitmiştim transfer tarihi belli olacaktı ama kist var o yüzden doğum kontrol hapı verdi adetin 2.günü gel dedi benim transferi erteledi dr riske atamam transferi dedi geç olsun güç olmasın dedi hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinSafak sayıyoruz :) o gunlerde gelecek inş
Aynı durumdayız desene bnde doktorla aynı fikirdeym bukdr bekledik bir ay daha bekleriz yeterki tutunsun bebişlerCanım bende salı günü gitmiştim transfer tarihi belli olacaktı ama kist var o yüzden doğum kontrol hapı verdi adetin 2.günü gel dedi benim transferi erteledi dr riske atamam transferi dedi geç olsun güç olmasın dedi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
İnşallah canım hayırlısı ile sonu güzel olsun da 6 yıldır bekliyorum mucizemi inşallah bu defa gelir sizin kaç tane donmuş var kaçıncı deneme cnmAynı durumdayız desene bnde doktorla aynı fikirdeym bukdr bekledik bir ay daha bekleriz yeterki tutunsun bebişler