2016 Aralik tup bebek

Canimm ben o kadr cok ictim okadr cok ictim ki cok abarttm.transfer oncesi isedim baya sonra tekrr ictimm )))) 3 bardakk yeterliii dediler 3 iyidirr iyi)

Cnm ona bakiyorlar zaten merkezde. Adet doneminde benim 3 cu gunu bakilmisti dr riske atacagini sanmiyorum boylebir seyi sonucta klinigin yararina olumlu sonuclanmasii
Canim bilmiyorumki kan tahlili yapiyorlar ewt ama neye bakiyorlar bilmiyorum.dr bizim icin normal dedi cumrtesi konusayim tekrar

Hayırlı olsun inşaallah canım bebislerin seninle olsun

Canimm ben o kadr cok ictim okadr cok ictim ki cok abarttm.transfer oncesi isedim baya sonra tekrr ictimm )))) 3 bardakk yeterliii dediler 3 iyidirr iyi)

3 bardaksa iyi yaaaa bunu söylediğin iyi oldu canım sağol...yoksa bende içer dururdum

Burda boyleymis sistem bu diyorlar üstelik tek embriyo transferi yapılacak ikide yapmıyor bilmiyorum ya hepimiz için hayırlısı
Hayirlisi olsun insallah.eskiden turkiye de de anestezisiz oluyormus.orda o sekilde yapiliyorsa icin rahat olsun vardir mutlaka bir avantaji

Kızlar transferde sıkışık olmayı sormuşsunuz 3 kez yaptırdım ya ben erkenden içtim suyu evden çıkıp merkeze gitmem tam 1 saat sürüyor yolda içtim 2 bardak oraya gidince zaten heycandan ve hava serin diye aşırı sıkıştım bide 40 dk bekleyince öldüm hemde aynı oldu ve ben yarısını yapmak zorunda kaldım.. yarım çiş yapmakta insanı zorluyor .. merkeze gidince için 3 bardak içince hemen sıkışıyorsun zaten transfer olana kdr doktorla görüştün hazırlandın seni aldılar diyene kdr en az yarım saat 40 dk sürüyor ve sıkışıyorsun .. bu sefer gidince içeceğim eziyet gerçekten

2 litre ic 30 dk sonra isleme alsunlar yoksa patliycak gibi oluyorsun sure uzarsa

Arkadaşlar bişey sorcam biz pazartesi günü yumurta toplama işlemi yaptık 13 adet yumurtam alındı 4 tanesi küçük olduğu için direk dondurmuşlar 6 tanesi ilk gün son buldu 3 tane kalmıştı bugün donduracaklardı aradılar 2side son buldu 1 tane kaldı onuda dondurduk dediler benim esimde azosperm vardı biz bu yüzden tüp bebek yaptırmıştık acaba hiç 1 tane transfer olan ve tutunan var mı çok kötü oldum ya sanki oda tutunmayacak gibi transfere gitmek dahi istemiyorum resmen negatif almış gibiyim

Canın sıkılmıştır çok haklisinn insanın içi şey oluyor ama öyle icinizi daha da sıkmayinn bnm arkadsmndaa 3 tane toplanmıştı 1 i kaldı çok sukur tuttu.Rabbim biliyor çok zor yollardan gecmissinizdir.azosperm bizde de var gibi .çok can yakan bir dert.cok sukur sperm bulunmus 1 tane bile olsa sizin embryonuz o.Rabbim onu çok cokkk korusun size sımsıkı tutunsunnlar inşallah amin

Öyle düşünme sonuçta 1 embriyo ile 1 bebek oluyor :) neden tutmasın :) nasibinde varsa hiç bşy engel olmaz sen olumsuz düşünme ki öyle olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…