Canimm ben o kadr cok ictim okadr cok ictim ki cok abarttm.transfer oncesi isedim baya sonra tekrr ictimmayyy hadi hayırlı uğurlu olsun güzel haberler al 18 desu sıkısık olma durumu nasıl olcak bende ona çok takılıyorum yaaa...dayanılmıcak gibi mi oluyor...azcık sıkısık olsak yeter mi... bende bu düşünce panik yaratıyo çok sıkışık olursam doktorun eline işivericekmişim gibi geliyo hahahahaha ayyy kafayı yedim
Canim bilmiyorumki kan tahlili yapiyorlar ewt ama neye bakiyorlar bilmiyorum.dr bizim icin normal dedi cumrtesi konusayim tekrarCnm ona bakiyorlar zaten merkezde. Adet doneminde benim 3 cu gunu bakilmisti dr riske atacagini sanmiyorum boylebir seyi sonucta klinigin yararina olumlu sonuclanmasii
Hayırlı olsun inşaallah canım bebislerin seninle olsunSlm kızlar bebislerimi aldım geldim inşallah 9 ay benimle kalırlar ... 6 tane 1 kalite emriyom olmuş 2 transfer oldum 4 dondurduk ve çok kolay bi işlem mis çok sıkışık değildim idrara o yönden de rahattim test tarihin ayin 18 inşallah ...
Burda boyleymis sistem bu diyorlar üstelik tek embriyo transferi yapılacak ikide yapmıyor bilmiyorum ya hepimiz için hayırlısıNiye anestezi uygulanmayacak peki
Canimm ben o kadr cok ictim okadr cok ictim ki cok abarttm.transfer oncesi isedim baya sonra tekrr ictimm)))) 3 bardakk yeterliii dediler 3 iyidirr iyi )
kızlarr ben en iyisi kan veriyim ne olcak sankı.1 günde olmayan birşey olmaz sanırım he cuma yapmışım he pazar:))Erken test deneseydin ya cnmm oncee belki cikardiii ayy ben bile heycanlandimm resmennn yaaaa
Hayirlisi olsun insallah.eskiden turkiye de de anestezisiz oluyormus.orda o sekilde yapiliyorsa icin rahat olsun vardir mutlaka bir avantajiBurda boyleymis sistem bu diyorlar üstelik tek embriyo transferi yapılacak ikide yapmıyor bilmiyorum ya hepimiz için hayırlısı
kızlarr ben en iyisi kan veriyim ne olcak sankı.1 günde olmayan birşey olmaz sanırım he cuma yapmışım he pazar:))
Anestezi olmadan yapıldığını ilk kez duydum bence zor bi işlemki Türkiye'de anestezi veriyorlar istesen verirler belkiBenimde yarın yumurta toplanacak ve anestezi verilmeden.cok korkuyorum nasıl olcak diye yurt dışında çok zor ya
Gidicrm sanırım sabah:)))))) ben kendimden biliyorum insan dayanamiyor.cuma yapin pazar da yapin.
Onceden turkiyedede oyleydi bir arkadasimiz tam 7 kez oldu ama o kadar acimadigini soylemisti cnm rabbim yardimcin olsun insssAnestezi olmadan yapıldığını ilk kez duydum bence zor bi işlemki Türkiye'de anestezi veriyorlar istesen verirler belki
Ozaman acımaz cnm ben hiç duymadım narkozsuz olmayan ondan dedim.. aslında narkozda insanı ayrı geriyor çok ağrılı bi işlem deilse narkoz almamak daha iyiOnceden turkiyedede oyleydi bir arkadasimiz tam 7 kez oldu ama o kadar acimadigini soylemisti cnm rabbim yardimcin olsun insss
Aynen bende isedim mecburen cok icmisimCanimm ben o kadr cok ictim okadr cok ictim ki cok abarttm.transfer oncesi isedim baya sonra tekrr ictimm)))) 3 bardakk yeterliii dediler 3 iyidirr iyi )
2 litre ic 30 dk sonra isleme alsunlar yoksa patliycak gibi oluyorsun sure uzarsaayyy hadi hayırlı uğurlu olsun güzel haberler al 18 desu sıkısık olma durumu nasıl olcak bende ona çok takılıyorum yaaa...dayanılmıcak gibi mi oluyor...azcık sıkısık olsak yeter mi... bende bu düşünce panik yaratıyo çok sıkışık olursam doktorun eline işivericekmişim gibi geliyo hahahahaha ayyy kafayı yedim
2 litre ic 30 dk sonra isleme alsunlar yoksa patliycak gibi oluyiesun sure uzarsa
Yalniz oturmak yok bol yuruyus oda icinde yoksa sıkismazsin2 litre ic 30 dk sonra isleme alsunlar yoksa patliycak gibi oluyiesun sure uzarsa
Canın sıkılmıştır çok haklisinn insanın içi şey oluyor ama öyle icinizi daha da sıkmayinn bnm arkadsmndaa 3 tane toplanmıştı 1 i kaldı çok sukur tuttu.Rabbim biliyor çok zor yollardan gecmissinizdir.azosperm bizde de var gibi .çok can yakan bir dert.cok sukur sperm bulunmus 1 tane bile olsa sizin embryonuz o.Rabbim onu çok cokkk korusun size sımsıkı tutunsunnlar inşallah aminArkadaşlar bişey sorcam biz pazartesi günü yumurta toplama işlemi yaptık 13 adet yumurtam alındı 4 tanesi küçük olduğu için direk dondurmuşlar 6 tanesi ilk gün son buldu 3 tane kalmıştı bugün donduracaklardı aradılar 2side son buldu 1 tane kaldı onuda dondurduk dediler benim esimde azosperm vardı biz bu yüzden tüp bebek yaptırmıştık acaba hiç 1 tane transfer olan ve tutunan var mı çok kötü oldum ya sanki oda tutunmayacak gibitransfere gitmek dahi istemiyorum resmen negatif almış gibiyim
Öyle düşünme sonuçta 1 embriyo ile 1 bebek oluyor :) neden tutmasın :) nasibinde varsa hiç bşy engel olmaz sen olumsuz düşünme ki öyle olmasınArkadaşlar bişey sorcam biz pazartesi günü yumurta toplama işlemi yaptık 13 adet yumurtam alındı 4 tanesi küçük olduğu için direk dondurmuşlar 6 tanesi ilk gün son buldu 3 tane kalmıştı bugün donduracaklardı aradılar 2side son buldu 1 tane kaldı onuda dondurduk dediler benim esimde azosperm vardı biz bu yüzden tüp bebek yaptırmıştık acaba hiç 1 tane transfer olan ve tutunan var mı çok kötü oldum ya sanki oda tutunmayacak gibitransfere gitmek dahi istemiyorum resmen negatif almış gibiyim
2 tl çok fazla ya çatlar insan 3 bardak bile çok geliyor :)2 litre ic 30 dk sonra isleme alsunlar yoksa patliycak gibi oluyorsun sure uzarsa