2016 Aralik tup bebek

FarahFarah FarahFarah arkadaşım bir şey soracaktım .sizde azosperm yazıyor.acaba tansel bey tese ile mi buldu spermi.bizim bazen hiç sperm çıkmıyor da.varikosel de var.blki tansel hocayla ameliyat dusunuyorum eşim fikrinizi almak istedim bu necenle
Benim esimde hicbir testte sperm cıkmadı canım biraz varikoselde vardı ama zaten hic sperm olmadığı için varikosel önemsenmedi bile. Tansel hocayla mikro tese oldu ve şükür ki çıktı. Biz cok doktora gittik ama nedense tansel hocaya guvendik ve güzel sonuçlandı umarim sizin içinde hayırlısi olsun. Sizin normal yollada cıkıs varsa mikrotesede fazla cıkar bizim hic çıkmama şansi da vardı.

sen yine de sor doktoruna...ama bu tsh çok değişken benim ilk tahlilimde 1,33 tü sonra 2,36 çıktı en son 2,41 çıkınca ilaç verdi...sanırım stresle alakalı....
Ewt canim ya haziranda 1.2 imis ayrica gecen yil haziranda da 1.2 imis.nasil yukselmesin onca stres uzuntu yasadim
Saolasin tekrar

Benim esimde hicbir testte sperm cıkmadı canım biraz varikoselde vardı ama zaten hic sperm olmadığı için varikosel önemsenmedi bile. Tansel hocayla mikro tese oldu ve şükür ki çıktı. Biz cok doktora gittik ama nedense tansel hocaya guvendik ve güzel sonuçlandı umarim sizin içinde hayırlısi olsun. Sizin normal yollada cıkıs varsa mikrotesede fazla cıkar bizim hic çıkmama şansi da vardı.
Canim ya bizim bir cikiyor bir cikmiyor.ilk testte hic cikmior 1 saat sonraki sperm testinde azda olsa cikiyordu

Sorma canım ya ne uzun sürecmiş ekimde gittik doktora tedavı ıncesi 1 ay dgm kntrol hapı kullnmıstım smdide oyle olacak bi kavusamadık bebişlerimize:KK66: inş sizlerin iyi haberleri bize umut olacak daha buyuk heyecanla transferi bekleyecegz
inşallah geç olsun güç olmasın ben cok yoruldum inan 3 olumsuz tedavim var ameliyat oldum agustosta eylül öyle geçti ekim de yumurta toplama fln oldu kasım adeti ile başladım dondurulmus tedavisine işte aralık 2 transfer oldu

Hayirlisi olsun canim nie bekletiyor peki
Rahim eski haline gelsin diye dedi kist var da demedi ama folıkullerdn yumurtayı cekerken içleri kanlanıyor dedi öyle olmus bnmkıde acele etmek istemıyor bu ay da yapsak olur ama dedi. rahim istediği gni değil anladgm kadryla

Canim ya bizim bir cikiyor bir cikmiyor.ilk testte hic cikmior 1 saat sonraki sperm testinde azda olsa cikiyordu
O zaman sizde teseye bike gerek yok canım doktor bizden tekrar test istemisti birkac tane ciksa bile onlarla deneriz demişti. Siz hangi aşamadasınız?
Kizlar sizden bi ricam olucak.iki kisi icin 3 ihlas bir fatiha topluyorlar.rica etsem iki kere okuyon bu yorumu begenebilirmi.ona gore kisi sayisi vericem.
Okudum canim Allah şifa versin

inşallah geç olsun güç olmasın ben cok yoruldum inan 3 olumsuz tedavim var ameliyat oldum agustosta eylül öyle geçti ekim de yumurta toplama fln oldu kasım adeti ile başladım dondurulmus tedavisine işte aralık 2 transfer oldu
Ne ugraslar veriyoruz inş mükafatını da alacagz cnm sen birkac gune sonucu alırsın ne mutlu

Ewt canim ya haziranda 1.2 imis ayrica gecen yil haziranda da 1.2 imis.nasil yukselmesin onca stres uzuntu yasadim
Saolasin tekrar

aynen canımmm stres herşeyi etkiliyor...o yüzden sakin olmaya çalışıcaz...sonucta nasibimizde ne varsa onu görücez...yaşıcaz.....

Kızlar bn bgn doktora gittim 1 ay dogum kontrol hapı kullanacagım ocak ayına sarktı transfer işi hakkımda hayırlısı budur inş.

neden peki canımm...üzülme ama herşey de bir hayır vardır....belki böyle olması gerek...bak bende op dan sonra 1 ay bekledim...lucrin kullandım...yeni olacak transferim...hayırlısıyla bebişin gelsin de ocak ayı olsun..yeni yıl yeni umutlar getirecek sana ben inanıyorum..

Kızlar bn bgn doktora gittim 1 ay dogum kontrol hapı kullanacagım ocak ayına sarktı transfer işi hakkımda hayırlısı budur inş.

neden peki canımm...üzülme ama herşey de bir hayır vardır....belki böyle olması gerek...bak bende op dan sonra 1 ay bekledim...lucrin kullandım...yeni olacak transferim...hayırlısıyla bebişin gelsin de ocak ayı olsun..yeni yıl yeni umutlar getirecek sana ben inanıyorum...

neden peki canımm...üzülme ama herşey de bir hayır vardır....belki böyle olması gerek...bak bende op dan sonra 1 ay bekledim...lucrin kullandım...yeni olacak transferim...hayırlısıyla bebişin gelsin de ocak ayı olsun..yeni yıl yeni umutlar getirecek sana ben inanıyorum..
Rahim tam hazır olsun istiyor doktor gec olsun guc olmasn hesabı. Tahmın etmıstım en ufak bir sıkıntı gorurse 1 ay ilac kullandıracagını riske atmaması guzel birsey tabı beklemesi zor da olsa. Guzrl olanı bekleriz okdr bekledik 1 ay daha bekleriz:)

valla dereotunu hiç bilmiyorum canımmm...eğer etkisi varsa yemen de fayda var tabii...bazı doktorlar tsh önemsemiyor ama benimki illa 2 altında istiyorum dedi...vardır bir bildiği diyip içiyoruz....benim kadar çok ilaç kullanan yoktur herhalde...şuan e vitamini, omega 3,selenyum,trintilin,estrofem( hem ağız yolu ile 2adet, vajinal yolla3 adet),biesteron,levotiron,folibol kullanıyorum...+ kan sulandırıcı iğne...+ ayın 12 den sonra bir kaç ilaç daha ekledi onları içicem
Hayyyy maşallah arkadaşım :nazar:ben şuan demir hapı folik estorfem çinko hapı bide coraspin şimdilik transfer öncesi bukadar

Hayyyy maşallah arkadaşım :nazar:ben şuan demir hapı folik estorfem çinko hapı bide coraspin şimdilik transfer öncesi bukadar

birde corospin var :KK70: onu unutmuşum....valla ya içim dışım ilaç oldu canım...allahım sabırını versin bu mucadelenin...sonuçları da güzel olur inşallah.

Kizlar sizden bi ricam olucak.iki kisi icin 3 ihlas bir fatiha topluyorlar.rica etsem iki kere okuyon bu yorumu begenebilirmi.ona gore kisi sayisi vericem.
Canim benim adetim bitmisti abdest aldim tekrar gelmis yine yikancam bn okurum beni sayabilirsin.ne diye okuyayayim peki isimleri var mi

Rahim tam hazır olsun istiyor doktor gec olsun guc olmasn hesabı. Tahmın etmıstım en ufak bir sıkıntı gorurse 1 ay ilac kullandıracagını riske atmaması guzel birsey tabı beklemesi zor da olsa. Guzrl olanı bekleriz okdr bekledik 1 ay daha bekleriz:)

aslında bunun için sevinmeliyiz...çünkü dinlenmiş rahime yapılan transfer her zaman için daha iyi diyolar...o yüzden şanslıyız canımmm :KK66:

birde corospin var :KK70: onu unutmuşum....valla ya içim dışım ilaç oldu canım...allahım sabırını versin bu mucadelenin...sonuçları da güzel olur inşallah.
Amin inş 15 aralık senin transfer benim bakalım ne zaman olucak

X