2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım sonucun ne oldu? Merak ettim.
 
U umudum8 S Sinemix91 kızlar sağolun. Benim geçen 3.gün embriyosu 9. Gün çıkmıştı. Bu 5.gün embriyosu. Evet bazen şansın nasıl nerden geleceği belli olmuyor biliyorum. Evet hala belki diyorum. Ama en başından beri hissettim. Ne kadar hazırlamaya çalışsamda kendimi hep dur bakalım bu kadar da karamsar olma dedim. Ağlayamıyorum bile eşim üzerine alınacak diye. Ama biliyorum ve inanıyorum birgün bende buraya yazıcam. Ara vermeden tedaviye tekrar başlıycam. Yine yazarım buraya durmam en güzel dileklerim sizinle. İlk negatifte benden olsun :) yeni minik hormon iğnelerinin şerefine
 
Günaydın kızlar. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. S Sinemix91 canım tebrik ederim. Bütün gece uyumadığına değmiş:) ikinci çizgin gayet net. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bu tatlı heyecanın hiç bitmesin. @Ugurlu38 inşallah çok kaliteli yumurtaların toplanacak canım,dualarım seninle. hgnm şimdiden kendini üzme canım. İnşallah kanda pozitif çıkar da çok çok Mutlu olursun. Olmazsa da dünyanın sonu değil, en kısa zamanda pozitifi görürsün inşallah.
 
Insallah canim benim amin sagolasin hepimiz dualarimdasiniz manevi gücümüz sağlam oldukca hamile haberleri artacak insallah:)
 
Günaydın S Sinemix91 tebrik ederim canım bugünde hamiş haberi aldık çok şükür Hemen kan testi yaptır canım. Çok ta silik çıkmamış bariz belli 2. çizgi. Ayyyy süpeeeeerrrrrr
 
hgnm Canım benim kan testi yaptır negatif olduğundan iyice emin olalım ondan sonra üzüleceksen üzülürsün. Hemen karamsar olma lütfen. İdrar testlerinin hepsi doğru sonuç vermiyor maalesef. Negatif bile olsa üzülme Allah güç versin sabır versin yeter ki denemeye devam edersiniz. Kendini yıpratıp iyice kafaya takarsan daha kötü olur. Ben kan sonucu bekliyorum canım.
 
Allah razi olsun canim isteyen herkese nasip etsin Rabbim:)
Amin inşallah. Canım hiç ağrın sızın belirtin var mı? benim 3.gün embriyosu, bugün 6. günüm. 3. ve 4. günlerde hafif adet ağrısı gibi ağrım çok az da kısa süreli belim ağrıdı. bu aralar hiçbişey yok. bir yerimiz ağrısa endişeleniyoruz ağrımasa endişeleniyoruz:)
 
Bu haber belki ise yarar diye okuyunca paylasmak istedim.

Sperm sayisini ve kalitesini arttiran 10 besin
1. Muz

Muzun içerisinde bulunan nadir bir enzim seks hormonlarını düzenler.

2. Ginseng
Ginsengin libidoyu, cinsel performansı ve testislere kan akışını desteklediği bilinmektedir.

3. Kuşkonmaz

Bu ufak yeşil sebze bol miktarda C vitamini içerir. C vitamini spermlerin oksitlenmesini engeller ve testislerdeki hücreleri korur.

Ayrıca C vitamini serbest radikalleri engellediğinden vücudunuz hastalıklarla uğraşmak yerine sperm üretimine odaklanabilir.

4. Avokado

E ve B6 vitamini ile bol miktarda folik asit içeren avokado spermlerin yumurtaya nüfuz ederken daha güçlü olmasını sağlar.

5. Sarımsak
Sarımsak kan akışını hızlandırır.

İçeriğindeki “allicin” maddesi cinsel organlara giden kan akışını da hızlandırır ve sperm kalitesini arttırır.

6. Kırmızı et
Bol miktarda çinko içeren kırmızı et bu sayede spermlerin dayanıklılığını arttırır.

7. Ceviz
Cevizin içerisindeki arganin maddesi sperm üretimini destekler ve semen hacmini de arttırır.

Ayrıca Omega-3 deposu olan bu yiyecek penise kan akışını da hızlandırır.

8. Siyah çikolata
Siyah çikolatanın sperm sayısını 2 katına çıkaran bir aminoasit içerdiği bilinmektedir.

Her gün düzenli olarak az miktarda siyah çikolata yiyen erkeklerin daha güçlü orgazm yaşadığı da öne sürülmektedir.

9. İstiridye
İstiridyenin afrodizyak etkisi olduğu bilinmektedir.

Çinko deposu bu deniz canlısı aynı zamanda sperm sayısını da arttırır. İstiridyenin sperm üretimini arttırırken spermdeki hasarı tedavi ettiği de bilinmektedir.

10. Nar
Süper yiyecekler arasında sayılan narın neredeyse her şeye iyi geldiğini biliyoruz.

Peki, narın içerisindeki maddelerin spermleri güçlendirdiğini biliyor muydunuz?

Kaynak: http://www.haberturk.com/galeri/saglik/448995-sperm-sayisini-ve-kalitesini-artiran-besinler/1/18
 
Kızlar 11inde transfer oldum hala bir belirti yok bende bu 4. Deneme ilklerde çok dikkat etmiştim ama bunda valla her işi yapıyorum sizde ne alemde durumlar birde kabızlık başa bela
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…