2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ah arkadaşım ne güzel konuştun. Gebeliğin hayırlı olsun öncelikle. 1.26 ve 1026 olayina bayıldım. Guatr bende de var. Önce nodul dendi şimdi hasimato konusunda araştırma yapılıyor. Dr vitamini eksikliği bende de var. O yüzden kendimden bir şeyler duydum sende. Yalnız ben şu an tedavideyim haftaya muhtemel transfer. Lakin geç mi kaldım ki. Dr vitaminine tekrar perşembe günü bakılacak.
 
Jel fitil falan kullanıyosan tahriş olmuştr net olmaz ki zaten çok erken tatlm. Resim at istersen bi bakalım :) ben çift çizgiyi gördüğüm an atıcam buraya
Yok canim bana doktorum sadce progesteron ignesi vardi ya jel fitil falan yok simdi yok cok sukur birdaha gelmedi leke yarin yaparsam yollayayim canim goruntu insalalh ama sende dream_91de hamile bence:)
 
Yok canim bana doktorum sadce progesteron ignesi vardi ya jel fitil falan yok simdi yok cok sukur birdaha gelmedi leke yarin yaparsam yollayayim canim goruntu insalalh ama sende dream_91de hamile bence:)
Ayy inşallah çıkınca yolla mutlaka ki kesin çıkacak bende yüklerim tabi çıkarsa
 
Aynen kuzum. Üçüncü dondurulmuş tedavideyim. Perşembe kontrol var. Ayn 25 i gibi de transfer olur sanırım. Sen ne asamadasin
Ayy hadi inşaallah bu sefer yüzün gülsün canım
Ben iğnelerimi vuruyorum şuan perşembe gunu ilk kontrolum var.tahminime gore transfer tarihlerimiz yakın olacak o zaman
 
mitril onca zorlugun ardından miniğin gelmiş tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Senin için yeni bi sayfa acıldı artık gecmişi bütün üzüntüleri unutturacak sana melegin
Darısı basımıza dualarını esirgeme
 
Canim osman devlioglu bursa art deki acaba memnun musun doktordan
 
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Geç kalmamışsın bence, çünkü ben de D vitaminine de Hashimoto'ya da transferden bi kaç gün önce başlamıştım. İyi dileklerim seninle :)
 
İnşallah canım, güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Dileklerim, dualarım sizlerle. Herkesin güzel haberlerini bekliyorum burdan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…