İlköğretim Yorum ve Soruları 2016-2017 eğitim yılında çocuğu 1. Sınıfa Başlayacakların paylaşım alanı

sultanseda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
1.269
2.180
Arkadaşlar çocuklarınızı hangi okullara kaydettiğimizi okul öğretmen tavsiyelerimizi ve inşallah okula başladığında yaşadığımız sıkıntıları paylaşmak için bu başlığı açıyorum herkes umarım istediği yere çocuğunu kaydettirir ve memnun kalır

Ben başlayayım oğluma Kadıköy çevresinde bir devlet okulu bakıyorum henüz tam belli değil tavsiyesi olan varsa yardımcı olabilir mi

Biz de bu sene 1. sınıfa başlayacağız.. Anasınıfına gittiği okulun ilkokulu güzel bizim. Oraya kaydolacak. Öğretmen olarak ekstra arayış içinde değilim.. Önemli olan oğlumun anlaşması.. benim seçtiğimle anlaşamazsa kendimi suçlarım o zaman.. istanbulda oturmuyorum yardımcı olamayacağım okul tavsiyesi olarak :)

Teşekkürler umarım memnun kalırsınız okuldan tabi öğretmen işi biraz da kısmet aslında çocukları sevsin yeter ben öyle düşünüyorum

Teşekkürler umarım memnun kalırsınız okuldan tabi öğretmen işi biraz da kısmet aslında çocukları sevsin yeter ben öyle düşünüyorum

okul olarak iyi bir okul :) anasınıfında iyiydi.. ilkokula daha önce gidenleri biliyorum bitirenleri var memnun herkes.. gerisi şans işi.. inşallah iyi öğretmenlere denk gelirler... :) dediğin gibi çocukları sevmesi önemli.. sevmedikten sonra eğitimi iyi olmuş olmasının önemi kalmıyor

Bu sene biz de mini mini bir oluyoruz
Eylülde 68 aylık olacak kızım, bu yıl anasınıfına gönderin diyen çok çevrede ama kızım okuma ve yazmayı kendi çabalarıyla öğrendi (el yazısı değil tabi)
O yüzden tekrar anasınıfında çok sıkılacağını düşündük
Velhasılı kelam, Tuzla Ord Prof dr Cahit Arf ilköğretim okuluna çıktı kaydımız
Var mı bizimle aynı okula gidecek?

Küçükmüş kızın 2011 doğumlu herhalde ama hazır olduğunu düşünüyorsan gönder tabi hayırlı olsun ben Kadıköy bölgesine göndereceğim tuzla çok uzak bize

Küçükmüş kızın 2011 doğumlu herhalde ama hazır olduğunu düşünüyorsan gönder tabi hayırlı olsun ben Kadıköy bölgesine göndereceğim tuzla çok uzak bize
Genel paylaşım alanı zannedip yazdım, pardon
İkametinize en yakın okula çıkmıştır kaydı, e okuldan baktınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…